2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla kaç beden olursa olsun bence bak derim esnek ve çok rahat
cok da yakismis canim.
sagol canım Resmini niye kaldırdın biz de baksaydık

Canım aslnda kilolu iken elbise giyilir pantln giyilmz pisirir insani.85 kgym bende( henüz hiç kilo almadm 27. Haftaya grcem 2 gün sonra) Lcwdan defactdan karoldan aldım cottonda baktım ama kesimleri hep dardı. Elbise altına bacaklar tahriş olmsn diye ince sort aldm ki önceki yazda hep elbise gymstm o zaman 90li kilolardydm şimdi o elbsileri de cikarcam beli bol olanlarda giycm nasipse.

Yakışmıyor diye elbise giymekten kaçınıyordum hep :) ama yok pantolonla vs geçmez bu hamilelik imkansız yani. Sağol canım bakıcam bende lcw defacto internetten de bi bakayım.

3 arkadasim var orda dogum yapan. hicbirine bisi vermemisler cnm.

Hangi hastaneden bahsediyorsunuz kızlar?

Istanbulda olan arkadaşlar, hangi hastanelerde olacak doğumlar?

Benim de ilki Acıbadem de olmuştu, sezaryanda 2 gece kalınıyor ve bebeğe direk kendi logolu kıyafetlerini giydiriyorlar..bezini, penye battaniyesini vs de veriyorlar..aldıkları ücrete tüm aileyi giydirseler yeridir zaten

Yakışmıyor diye elbise giymekten kaçınıyordum hep :) ama yok pantolonla vs geçmez bu hamilelik imkansız yani. Sağol canım bakıcam bende lcw defacto internetten de bi bakayım.
Canım inan bende öyle dyp gymyrdm pisiyrdm yazları eşimle ankarada okurken o bana sürekli elbise alıyordu alti bol kesim öyle rahat etmstm ki şimdi nasip olursa bol bol giyelim

Canım inan bende öyle dyp gymyrdm pisiyrdm yazları eşimle ankarada okurken o bana sürekli elbise alıyordu alti bol kesim öyle rahat etmstm ki şimdi nasip olursa bol bol giyelim
Başka bişey giymek mümkün değil yazın anca elbise paklar yapışıyor herşey insana resmen hele Bi temmuz sıcağı bassın bizi vay

ay bugun hemsure geldi kucuk yerde oldugum icin geliyorlar tabi uc aydir gelewcm dedi anca geldi
Allahm kan aldi resmen damar patladi icerde kolum sisti bide hep mi boyle oluyo doyo kolum kipirdatamoyorum gicik ya
elbise konusuna gelimce ben bormaldede cok giyerim ve genelde bol giyerim o yuzden hic kiyafet almadim kendime

Benim medical park bahcelievler daha dogumu konusmadim bakalm ay sonu randevumda konusucam detaylari

Kadinlarin damarini bulmak erkeklere gore daha zordur. Bir de benim gibi normalde damari bulunmayan gruptansaniz yandiniz; 1 aya yakin surmustu morlugum. Kilo da etkiliyormus bulmayi.

Kizlar baziniz cok konusuyor dicek.ama paylasinca sizin de faydanlancaginizi düşünüyorum hepinizi cok seviyorum en.onemlisi muhendisinoglunu sevmiyorum oda onermis ve baska bir kadin yazmis blogunda sokta bebe land diye marka var gormussunuzdur onun islak.mendili cok oneriliyor dogal ve uygun fiyatliymis baska bir konu alt değiştirme ortusu bebelandin 9.90 migrostaki minnies de 9.99 ebatları 60/90 digerleri 60/60 bunlar alinabilir bilginize

HM güzel elbiseler var, ama hamile kalıpları nasıldır bilemedim. hafta sonu izmire gidersek bir mağazasında kendi bedenlerimi deneyeceğim:)
H&M bin her mağazasında hamile reyonu yok. Araştırıp gitmeni öneririm. Benim yakında avm lerde mağaza var ama reyon yok. Sordum sadece Cepa’da varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…