2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahaha doğru demiş bas maviyi kız sen de her tonunu
Ya ben bebeklerde renk.kullanmaktan yanayim cıvıl cıvıl icimiz aciliyor gördükçe elimden.geldikce renkli aldim oda sinir.oluyor palyaço dedi kiyafetlere zuhahah

8 saatlik açlık gerekiyor benim bildiğim kadarıyla canım geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın umarım
saol cnm amin.

kulaklarim niye cinliyo diyorum bende eheheh yatak odasinin tema rengini acik mavi istiyo kocam, kendimi asiri zorluyorum alismak icin
tam hatirlamiyrm ama duvar boyasi mavi olunca insani rahatsiz mi ediyordu vs gibi bisi vardi . ara bul bi onu kocayi vazgeciririsin
Bana gece 12 de birak.yemeyi demisti su içebilirsin demisti hadi.insallah tertemiz sonuclar.al. sabah basarim.hastaneyi zuhahaha
saol cnm amin. gel gel beklerim.

Ya ben bebeklerde renk.kullanmaktan yanayim cıvıl cıvıl icimiz aciliyor gördükçe elimden.geldikce renkli aldim oda sinir.oluyor palyaço dedi kiyafetlere zuhahah
Yaa onlara her renk yakışıırr minnaklarımıza ayy giydiresim geldi ya gelseler de giydirsek hayırlısıyla

Bir arkadasim.var evi.pembe ama.abartmiyorum.ciddiyim koltuk perde hali ne.ararsan tabak canak esyalar kusasim geliyor birde sagolsun mint yesili atmis
Aboww o kadarda dgl cnm ya o evde bnm ruhum bunalir valla iyy bnm evimde pembe tost makinem ve havlulugum dışında hiç eşyam yok ama kendiminde tek pembe gomlegim var ama soz konusu bebek olunca degisiyor isler pembis pembis giydircem onları :)

Hicte palyanco dgl onların dünyası da kendileride rengarenk olmalı
Çocuklar resimleri anneler daha iyi bilir renkli yapıyorlar hep dikkatimi cekmistir pembe agac yesil bulut ne bilim.elma mor kopek mavi biz kaliba sokuyoruz onlari

Çocuklar resimleri anneler daha iyi bilir renkli yapıyorlar hep dikkatimi cekmistir pembe agac yesil bulut ne bilim.elma mor kopek mavi biz kaliba sokuyoruz onlari
Napak ya kalıplaşmış bir toplumuz renkli dünyamızı gerekli kurallara göre de yaşıyoruz ki.. Küçüklükten başlıyor o komut yönlendirme..

Ben taciz ediyorum.bikti benden rahim.buyudugu icin baski batma zonklama normalmis ekstra buyumeleri.baslamis.bu haftalar ama kas agrilari magnezyum eksikligi ilac.kullaniyormusun

Y
Ben taciz ediyorum.bikti benden rahim.buyudugu icin baski batma zonklama normalmis ekstra buyumeleri.baslamis.bu haftalar ama kas agrilari magnezyum eksikligi ilac.kullaniyormusun
Yok kullanmıyorum vitamin demir kullanıyorum sadece.. Magnezyum verir kesin diğerlerinde de olduydu çünkü ilaç iyi gelmişti

Evet olsun renkler karakteride yansitirmis onların hayal gücü sınırsız ee tabiki annelerin payı büyük bunda destekleyen çoğunlukla anneler çünkü

Evet olsun renkler karakteride yansitirmis onların hayal gücü sınırsız ee tabiki annelerin payı büyük bunda destekleyen çoğunlukla anneler çünkü
Aynen oyle canim anneler etkiliyor sacmalama dememesi gerekiyor bir annenin o oyle olmaz o bu renkte.vb vb

Yoktu şimdiye kadar ya bugün oldu ilk defa bitti magnezyum um depoda herhalde bebişler sömürüyor her bişeyi fazla kilolarımıza da alsaydılar yaa
Emzirme.doneminde umutluyum yurume.donemi zaten.igne.iplik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…