Hemşire öyle dedi ne baariyon?Kilo deme gordukabartma yahu
Sensitive olan ama ona dikkat edin alırken.Kizlar baziniz cok konusuyor dicek.ama paylasinca sizin de faydanlancaginizi düşünüyorum hepinizi cok seviyorum en.onemlisimuhendisinoglunu sevmiyorum oda onermis ve baska bir kadin yazmis blogunda sokta bebe land diye marka var gormussunuzdur onun islak.mendili cok oneriliyor dogal ve uygun fiyatliymis baska bir konu alt değiştirme ortusu bebelandin 9.90 migrostaki minnies de 9.99 ebatları 60/90 digerleri 60/60 bunlar alinabilir bilginize
Cok tesekkur ederim cNim sagolasinBana 75 grlık yapıldı. Önce doktor istedi testi. Sonra aç karnına bir kere kan verdim. Şekerli suyu kantinden aldım. Ya da eczaneden al falan da diyebilirler. Orası hastaneden hastaneye değişebilir. İçtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim. 2 saat sonra bir daha verdim. Bu arada hiç bir şey yiyip içmedim. Toplam 3 kere verdim. Sonuçlarda genelde en son verdiğin kandan iki saat sonra çıkıyor.
Canım senın haftandayken benım de bebıs az haraket ettı ıkı uc gun sımdı masallahı var korkma benım kı tık yapıp kacıyordu sımdı durmuyor.Slm kızlarr
Dunden beri bizim hareketlerde azalma var ya
Korkumdan saçma sapan ruylar gördüm butun gce
at kiz bana tribini. alirim benNormalde hıc elbise giymem de altina bi taytla deneyecegim. Baldir pisigi de olmayalim yok yere
Ben 15 kasimda son reglimi oldum, her ayin 15ini yeni ay sayiyorum. 7ye girdim yani
Ben goremedim. Zaten m beden hamile mi olur? Seni sevmiyorum
Ben bakayim bunlara. Xxl varsa
Konusma benle (hamilelik tribini kimseye atamiyorum kardesim, alıcısı varsa ben suraya bırakayım)
Valla kaç beden olursa olsun bence bak derim esnek ve çok rahat
sagol canımResmini niye kaldırdın biz de baksaydık
baby plus Bebek Nazal Burun Aspiratörü - ebebek
baby plus Bebek Nazal Burun Aspiratörü uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
R Rzg14 neden.kaldirdin aaaasapiklik yapiyordum
@Freshh cok yakismis sanada gule.gule giyinin
Yaa göremedim oppsss bir sorunla karşılaştık dediii üzdünahahahha
medical park ankara canim.Hangi hastaneden bahsediyorsunuz kızlar?
Istanbulda olan arkadaşlar, hangi hastanelerde olacak doğumlar?
Benim de ilki Acıbadem de olmuştu, sezaryanda 2 gece kalınıyor ve bebeğe direk kendi logolu kıyafetlerini giydiriyorlar..bezini, penye battaniyesini vs de veriyorlar..aldıkları ücrete tüm aileyi giydirseler yeridir zaten
Seni bulacam kizim batikent medicalpark takilcam.o aralardaat kiz bana tribini. alirim ben.. vallahi 38 beden yaziyor elbise de. ben onun yalancisiyim .. album yaparim az sonra ona eklerim. sonra albumu silerim.
beni taniyanlar cok net bulurlar bu fotodan diye kaldirdim hemen...
medical park ankara canim.
normalde hemen bukuyo ve boyle olmuyo kolay bukdu ama igneyi cok soktu faliba damar sistiKadinlarin damarini bulmak erkeklere gore daha zordur. Bir de benim gibi normalde damari bulunmayan gruptansaniz yandiniz; 1 aya yakin surmustu morlugum. Kilo da etkiliyormus bulmayi.
vallahi ifsa oldum cok eskiden. yememis icmemjs uyuzun bir akrabasi beni bulmus onu da aileme ifsa etmis vs. bir daha yasamayayim.dedimSeni bulacam kizim batikent medicalpark takilcam.o aralarda
Saka dimi milletin isi.gucu yok issizvallahi ifsa oldum cok eskiden. yememis icmemjs uyuzun bir akrabasi beni bulmus onu da aileme ifsa etmis vs. bir daha yasamayayim.dedim
yok kiz yeminle. gercekten yasadim bunu. dip not; kv yi sevmemSaka dimi milletin isi.gucu yok issizhaa bu arada sen.kayinvalideni.cok.seversin cumleten biliriz hep.oversin
guzel gunlerde kullanin cnm.Bizde bebıse bunları aldık dün fikir olur insallah. Canta cok hafıf ve daha kullanıslı geldı su yenı moda olanlarda vardı buıcıme sındı.travel sıstem pek sevmedıgımden araba cok hafıf tek elle katlanıyor olması avantaj az yer kaplıyor bence. Iskeletı ve tekerlerı cok guzel.Beşigi calısan onerdı sımdıye kadar sattık sorun yaşamadık dedı. Civilden aldık.
Vay vay vayyyyy kuzum seytanin bacağını kirmissiniz hadi hayırlı olsun.saglikla mutlulukla kullansin ufaklikBizde bebıse bunları aldık dün fikir olur insallah. Canta cok hafıf ve daha kullanıslı geldı su yenı moda olanlarda vardı buıcıme sındı.travel sıstem pek sevmedıgımden araba cok hafıf tek elle katlanıyor olması avantaj az yer kaplıyor bence. Iskeletı ve tekerlerı cok guzel.Beşigi calısan onerdı sımdıye kadar sattık sorun yaşamadık dedı. Civilden aldık.
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişBizde bebıse bunları aldık dün fikir olur insallah. Canta cok hafıf ve daha kullanıslı geldı su yenı moda olanlarda vardı buıcıme sındı.travel sıstem pek sevmedıgımden araba cok hafıf tek elle katlanıyor olması avantaj az yer kaplıyor bence. Iskeletı ve tekerlerı cok guzel.Beşigi calısan onerdı sımdıye kadar sattık sorun yaşamadık dedı. Civilden aldık.
Kendi kendini ele verme yahu seversinyok kiz yeminle. gercekten yasadim bunu. dip not; kv yi sevmem
Bende grıcıyımVay vay vayyyyy kuzum seytanin bacağını kirmissiniz hadi hayırlı olsun.saglikla mutlulukla kullansin ufaklikcok guzeller gri elaide tarzi malum.gri denince akla.hemen onun adi.gelir elaide elaide elaide
İkinizi hatirlicam.gri görünce hadi bakalim devami gelir artikBende grıcıyımerkek kız ortak renk olunca dayanamıyor ınsan kırdık valla bende rahatladım.
Umut oldun kız banaa daha özgüvenli giyicem elbiseyi ahahahCanım inan bende öyle dyp gymyrdm pisiyrdm yazları eşimle ankarada okurken o bana sürekli elbise alıyordu alti bol kesim öyle rahat etmstm ki şimdi nasip olursa bol bol giyelim
Bizde bebıse bunları aldık dün fikir olur insallah. Canta cok hafıf ve daha kullanıslı geldı su yenı moda olanlarda vardı buıcıme sındı.travel sıstem pek sevmedıgımden araba cok hafıf tek elle katlanıyor olması avantaj az yer kaplıyor bence. Iskeletı ve tekerlerı cok guzel.Beşigi calısan onerdı sımdıye kadar sattık sorun yaşamadık dedı. Civilden aldık.
Elbiseli fotolarmda pant daha iyi cikiyrdm önemli olan elbise modelinin belden altı bol olması birde hamilyz sonuçta ozguvenmz en iyi olsunUmut oldun kız banaa daha özgüvenli giyicem elbiseyi ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?