2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kilo deme gorduk abartma yahu
Hemşire öyle dedi ne baariyon?
Sensitive olan ama ona dikkat edin alırken.
Migros alt acma 1 paket almistim ben 23 nisan indiriminde.

Cok tesekkur ederim cNim sagolasin

I ikuayko hemsireyi doverim kendisi adriana lima miydi?
Pazartesi saglik ocagindaki hemsire tam andavaldi saat ucten.sonra asi dolabini acamayiz neden.dedim son kullanmasi mi bitiyor bozuluyor mu baktı dalacam yapalim bari hamilesin dedi lütfettin pasam dedim

at kiz bana tribini. alirim ben .. vallahi 38 beden yaziyor elbise de. ben onun yalancisiyim .. album yaparim az sonra ona eklerim. sonra albumu silerim.
Valla kaç beden olursa olsun bence bak derim esnek ve çok rahat

sagol canım Resmini niye kaldırdın biz de baksaydık
Yaa göremedim oppsss bir sorunla karşılaştık dediii üzdün ahahahha

beni taniyanlar cok net bulurlar bu fotodan diye kaldirdim hemen ...

medical park ankara canim.

Seni bulacam kizim batikent medicalpark takilcam.o aralarda

Kadinlarin damarini bulmak erkeklere gore daha zordur. Bir de benim gibi normalde damari bulunmayan gruptansaniz yandiniz; 1 aya yakin surmustu morlugum. Kilo da etkiliyormus bulmayi.
normalde hemen bukuyo ve boyle olmuyo kolay bukdu ama igneyi cok soktu faliba damar sisti

vallahi ifsa oldum cok eskiden. yememis icmemjs uyuzun bir akrabasi beni bulmus onu da aileme ifsa etmis vs. bir daha yasamayayim.dedim
Saka dimi milletin isi.gucu yok issiz haa bu arada sen.kayinvalideni.cok.seversin cumleten biliriz hep.oversin

Bizde bebıse bunları aldık dün fikir olur insallah. Canta cok hafıf ve daha kullanıslı geldı su yenı moda olanlarda vardı buıcıme sındı.travel sıstem pek sevmedıgımden araba cok hafıf tek elle katlanıyor olması avantaj az yer kaplıyor bence. Iskeletı ve tekerlerı cok guzel.Beşigi calısan onerdı sımdıye kadar sattık sorun yaşamadık dedı. Civilden aldık.

Eklentiler

• E08B702F-5FB1-4167-9DA6-784A4F11464F.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 53
  • BF3068A1-4671-49C1-89FF-3F7D0A47B766.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 3B2F8BBE-CC28-4309-8D55-A5F5D29EC05A.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 49
guzel gunlerde kullanin cnm.

Vay vay vayyyyy kuzum seytanin bacağını kirmissiniz hadi hayırlı olsun.saglikla mutlulukla kullansin ufaklik cok guzeller gri elaide tarzi malum.gri denince akla.hemen onun adi.gelir elaide elaide elaide

Hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş

Vay vay vayyyyy kuzum seytanin bacağını kirmissiniz hadi hayırlı olsun.saglikla mutlulukla kullansin ufaklik cok guzeller gri elaide tarzi malum.gri denince akla.hemen onun adi.gelir elaide elaide elaide
Bende grıcıyım erkek kız ortak renk olunca dayanamıyor ınsan kırdık valla bende rahatladım.

Hepsi cok guzel kullanisli gorunuyor gule güle kullanin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…