2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hayırlı cumalar dün dün dış doktorundaydım şükür idareten kaplamayı yapıştırdı doğuma kadar gitseyeter ama yahu ne yazmışsınızoku oku bitmiyor ama gülümsetiyorsunuz iyiki burdayım benimde şafak 86 ama zaman geçmiyor sanki sağdan sola dönmekte uyumakta zor Allah yardımcımız olsun. Bol sütlü olmaya bir amin de benden ,

Günaydın hanımlaar, hayırlı cumalar

Dün iftara giderken bilekten bağlı topuklu ayakkabı giymiştim, aceleyle giyindim, arabada bağlarım diye düşündüm. Anamm o arabada eğilip onu bağlayabileceğime ne kadar da inanmıştım Canım çıktı resmen ayakkabıyı giyene kadar, artık kocaman bir karnımız olduğunu kabullenmeliyiz......

Günaydınlar herkesee
İki gündür sürekli ağrılarım oldu. Özellikle ayaklarım, ayak bileklerim ağrıyordu.
Dün bir de bunlara ek baş ağrısı başladı.
Doktor magnezyuma başlattı.
Bir süredir her gün 1 maden suyunu ihmal ediyordum, ona da başladım.
Bir de sütü 2 katına çıkardım, 400 ml kadar içiyorum artık.
Çok şükür bu sabah daha iyi uyandım.
Daha 26. Hafta, 37. haftaya kadar çalışacaktım güya diye güldüm kendime dün
Bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi oluruz hepimiz
Hamilelik ne acayip bir süreç, internetten haftamı açıp okuyorum; aynı ben
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ne garip.

Bu arada benim şafak 104
Bana göre çok az kaldı ama sizlere göre de en gerilerden biriyim

gunaydin. dr kontrolumuz guzeldi masallah. benim kiz 1100g ve 36 cm olmus ben 1 ayda yarim kilo almisim. bu dr.ma 6.ci haftada baslamistim; 6haftadan 26+6ya kadar toplam 5 kg almisim demekki +3kg mi ilk 6 haftada almisim drun haberi yok ... kan verdim. ustune de 75 lik hazir glikozu icirttiler. 2 sefer daha kan verecegim. ogtt dedikleri bu seker testi. iyiki ac gelmisim.

veeee... rahim agzi kapali. plesanta super. kanama yok. o yuzden kendini yormayacak sekilde seyehat edebilir, denize ve havuza girebilirsin ama islak mayo ile kalma dedi

günaydın,
cem yılmazın dediği gibi her yerim şiş şiş

akşamları ayak bileklerimi ve ellerimi tanıyamıyorum

ödem için önerilere açığım, çok su ve limonlu suda etkilemiyor artık.
cnm daha 10dk once.dr.la bu konuyu konustuk. sakin limonlu su icme sadece migde asitini artirirsin dedi. bol sivi tuketmen yeterli dedi. ben odem hissetmiyorum dedi. illa disardan bir yerimizin sistigini gordugumuzde odem var dememiz yetersizmis. ic organlarda odem yapiyormus. mutlaka odem olacaksin dedi. bol sivi dedi.

sağol canım, suya devam o zaman

Hayirli cumalar kizlaar:)) az sonra doktorumuzda kontrolumuz var, bakalim neler anlaticak:)

Dun oldukca moralsizdim yaa. Gecenlerde polise yakalandim araba kullanirken elimde telefonum vardi. Yedim orda 250 euroyu. Onumuzdeki ay oderim saglik olsun dedim. Dün de mektup gelmis, radara yakalanmisim. 190 euro. Ay nasil sinirlendim nasil kizdim kendime. Asiri hiz falan yok otobanda o kisimda 100 gitmem lazimmis 120 gitmisim. 440 euro yaa ne demek. Canim oyle yandi ki. Cocuguma neler alirdim o parayla.

Cana gelmesin elbette ama bu vicdansiz hollandalilara yalan yok saydim sovdum. Avrupa da ceza konusunda ASIRI vicdansizlar. Size nekadar ucuk yuksek geliyosa emin olun bize de oyle. Almanya da yeseydim en fazla ikisi toplam 150 euro olurdu. Ooff ki ne off.

gunaydın cumleten,

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, neyse ki bugun cuma tgif tgif:) evdekilere sevgilerimi yolluyorum.
lohusalık farkındalık haftası ya bu hafta, surekli karsıma lohusalık yazıları cıkıyor instagramda. herbirini sonuna kadar okuyup vay be neler yasamıstım diyor, su an hamile oldugum gercegini unutuyorum. sonra bir aydınlanma geliyor, agustos ayında nasipse bende ''yeni anne'' olacagım, sonra ''lohusa'' tabi:)

her sey nasip gercekten, iki kez anne oldum, kızım cok beklenen bebek, 6 yıl sonra, oglum ustune supriz geldi kızım 3 aylık bebekken gebe oldugumu ogrendim. anneligi hep bir telase hep bir kosturmaca hep bir kafaya huni takma macerası gibi yasadım. hayatımı cocuklara gore idame ettim. uyku saatleri varsa kırdım popomu evde oturdum, bir allahın kuluna ev ziyaretine gitmedim, ne kimseyi rahatsız etmeyi ne de laf duyup rahatsız olmayı goze almadım. orta sehpa gumusluk konsol monsol ne varsa attım salonun ortasına cadır kurdum, ozgurluklerini kısıtlamadım. kres gibiydi bizim ev:) o kadar fazla anne baba olduk ki, yetiskin olmayı unuttuk karı koca bizim minikler 3 yasına gelinceye dek.

sonra dedik ki, bes altı yas civarındaydı bizimkiler, tekrar ugrasalım, olursa olur olmazsa bir daha tup bebek denemeyiz. bu kez tadını cıkartırız anne baba olmanın daha sakin daha yavas. olmadı nitekim. ve sonra kızım hayali olan konservatuvara girmis, oglum ilkokulu bitirmek uzereyken, bizde artık unumuzu serdik elegimizi eledik, daha fazla seyahat, daha cok yurtdısı gezelim derken, gebeymisim!

guya bu kez ssvd deneyecektim, yogalı bol yuruyuslu, daha egzotik daha sakin az hastaneli az mudaheleli cok dogal bir surec yasayacaktım. cunku; cok ''guclu'' cok ''disi'' hissediyordum. lakin bu is nasip isi, benim hislerimle zerre orantılı gitmiyor. yapılabilecek tum testleri yaptırdım sanırım, her hafta hastanedeyim ve arastırma hastanesi, fakulte yani, bir muayeneme 3 dr bir suru ogrenci katılıyor. ne ssvd'si, gayet detaylı bir sezaryen ongoruluyor su an vs.vs...

yemin ederim yeni anneliğimle lohusalık donemimle ilgili hayal kurmaya cekiniyorum. tam tersi istikamette gelisebilir olaylar cunku. cunku hayat benim istedigim gibi islemiyor, bir dongunun icinde yuvarlanıyorum. nasipten ote koy yok evet,

sen konuyu biliyorsun allahım, amin.

guzel bir gun diliyorum hepimize

Sen harika bir annesin

Maşallah prensese. İnşallah şeker testinde iyi çıkar canım. Bende 55 ile başlamıştım şuan 61 im 6 kilo almışım :))

R Rzg14 kac kilo aldin bahceli hesabı baktim yok toplayamadim hadi sonuc temiz ciksin ınşallah canım Masallah gelişimi cok.guzel prensesin
pratik45 odemin caresi su baska yolu yok kuzum ben içemiyorum anca 2 lt
benimde 2 lt geçmio canım ya, ofiste insanlar oruçlu çok rahatta içemiyorum azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…