2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 kac kilo aldin bahceli hesabı baktim yok toplayamadim hadi sonuc temiz ciksin ınşallah canım Masallah gelişimi cok.guzel prensesin
@pratik45 odemin caresi su baska yolu yok kuzum ben içemiyorum anca 2 lt
kuzum 1 ayda 0.5kg ... dr tam istedigim gibi giden gebe dedi
bu dr.a 6.ci haftada basladim. toplam 5kg almisim ...

amma hani ilk basta diyetteydim ya ben seker icin. diyeti kesince o ilk 6 haftada hop diye 3 kg almisim.

total 8kg canim iste.

Güzel günlerde kullanın araba çok güzel görünüyor ne kadara aldın

unutmusum..benim eleman ters henuz. normal dedi. ben de hep diyrm ya size daha zaman var donmeleri icij diye.
ayak tabani agrisi bilek agrisi taban yanmasi kalca agrisi rahme baski yururken baski, bas donmesi hepsiiiiiii normal dedi ki ben sizler icin sordum inanin..agrilar icin arada magnezyum iciyrm iste.

gunaydin kizlar bugun doktor randevumuz vardi bebis 1400 gr olmus, bende 5 kilo almisim 1 ayda doktor dikkat et dedi. 11 haziranda nts ölçümü yani dogum sancisi olcumu yapilacakmis. Ayrica o gun 32 haftalik raporum basliyormus. decaviti biraktirdi baska vitamin verdi. Ocean mumy diye bir ilac omega destekliymis. bebegin basi asagida, sirti sol tarafta, poposu gogusumun altinda bacaklari da sag tarafimdaymis.

Hadi bakalim masallah cok.guzel gelisimi ocean mumy daha iyi vitamin olarak o daha da kilo aldirir bebise

Günaydın kızlar ❤

B bilgevisne bence de lohusalik hakkında düşünmeye, hayal kurmaya başlama ben ne doğum ne de sonrasını düşünmemeye çalışıyorum artık, sonunda herşey olacağına varıyor, düşününce insanın aklına kötüler de geliyor ve bence çağırıyoruz farkında olmadan
2.çocuğu hiç düşünmezken hamile olduğumu öğrenince uzun zaman kendime gelemedim ve sürekli yaşımın ileri olması ve bebişin sağlıksız olma ihtimali kafamdaydı..dr umla sırf içim rahatlasın diye ekstra testlere yöneldik ve olay amniyosenteze kadar gitti..sonuçlar temiz ama ben o ilk aylar yaşadığım stresle kaldım o yüzden şimdi alışveriş konusunu bile düşünmüyorum çıplak kalacak değil ya bebe, kalsa da zaten ağustos sıcaklarında ohhh misss gibi olur

R Rzg14 maşallah kuzuna ❤ inşallah şeker sonuçların da iyi çıkar benim kuzunun da popo aşağıda, hatta öyle bir kıvrılmıştı ki bacağı yukarda, yüzünün karşısında ayağıyla fotosunu verdi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…