gozun aydin cnm.gunaydin kizlar bugun doktor randevumuz vardi bebis 1400 gr olmus, bende 5 kilo almisim 1 ayda doktor dikkat et dedi. 11 haziranda nts ölçümü yani dogum sancisi olcumu yapilacakmis. Ayrica o gun 32 haftalik raporum basliyormus. decaviti biraktirdi baska vitamin verdi. Ocean mumy diye bir ilac omega destekliymis. bebegin basi asagida, sirti sol tarafta, poposu gogusumun altinda bacaklari da sag tarafimdaymis.
saol cnm. benimki de suratino elleri ve ayaklariyla kapattigi icin foto alamadik.Günaydın kızlar ❤
@bilgevisne bence de lohusalik hakkında düşünmeye, hayal kurmaya başlamaben ne doğum ne de sonrasını düşünmemeye çalışıyorum artık, sonunda herşey olacağına varıyor, düşününce insanın aklına kötüler de geliyor ve bence çağırıyoruz farkında olmadan
2.çocuğu hiç düşünmezken hamile olduğumu öğrenince uzun zaman kendime gelemedim ve sürekli yaşımın ileri olması ve bebişin sağlıksız olma ihtimali kafamdaydı..dr umla sırf içim rahatlasın diye ekstra testlere yöneldik ve olay amniyosenteze kadar gitti..sonuçlar temiz ama ben o ilk aylar yaşadığım stresle kaldımo yüzden şimdi alışveriş konusunu bile düşünmüyorum çıplak kalacak değil ya bebe, kalsa da zaten ağustos sıcaklarında ohhh misss gibi olur
R Rzg14 maşallah kuzuna ❤ inşallah şeker sonuçların da iyi çıkarbenim kuzunun da popo aşağıda, hatta öyle bir kıvrılmıştı ki bacağı yukarda, yüzünün karşısında ayağıyla fotosunu verdi dr
dr.un kan ilacini artirabilir cnm. onunla gorus mutlaka.kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Kuzum ben pekmez içiyorum her sabah bir yemek kasigi denermisinkızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Indırım vardı cıvılde 889 canım. Tesekkur ederım kullanıslı kucuk tam ıstedıgım gıbı.Güzel günlerde kullanın araba çok güzel görünüyor ne kadara aldın
bemimde aklıma pekmezden başka birşey gelmiyor. çayı tamamen kesip pekmeze yüklenmem gerekiyor sanırımKuzum ben pekmez içiyorum her sabah bir yemek kasigi denermisin
Canimellefine saglik ortacagdaki tatli bebekler varya onlarin elbiseleri gibi ve rengine bittimGunaydiin guzel anneler ❤
Ben de dun limonata yapmayi dusunuyordum ki tarif gorduum buzlukta limonlarim vardi denicem bugn
Minnos kizima elbise ördüm nasil olmus
Eki Görüntüle 2269667
sizceEki Görüntüle 2269665
Hangi marka canim fiyati cokniyiymis ben de asiri pahali bisey almak istemiyorumIndırım vardı cıvılde 889 canım. Tesekkur ederım kullanıslı kucuk tam ıstedıgım gıbı.
neler yedin canim sanki en son fittiginde biraz kucuk mu demiştingunaydin kizlar bugun doktor randevumuz vardi bebis 1400 gr olmus, bende 5 kilo almisim 1 ayda doktor dikkat et dedi. 11 haziranda nts ölçümü yani dogum sancisi olcumu yapilacakmis. Ayrica o gun 32 haftalik raporum basliyormus. decaviti biraktirdi baska vitamin verdi. Ocean mumy diye bir ilac omega destekliymis. bebegin basi asagida, sirti sol tarafta, poposu gogusumun altinda bacaklari da sag tarafimdaymis.
Kılo alımın fazlaysa pekmezı de cok onermıyorlar.kılona gore bır tatlı kasıgı ya da cay kasıgı.Cay kesınlıkle ıcme ıcecıksende cok acık olsun bır ıkı damla lımon. Ilacı yanlıs tuketmıs de olabılırsın yatmadan once ac karnına c vıtemını ıle tuketsen emılı yüksek olur. Sut ve sut urunlerı ıle tuketme eskısı kırılıyormus. Demır kaynakları et cıger yesıl yapraklı bıtkıler yumurta kurubaklagıller kuruyemıs pekmez. Suan ılac kullanmadan benım 14.9 30. Hafta ılaca baslıycam.bemimde aklıma pekmezden başka birşey gelmiyor. çayı tamamen kesip pekmeze yüklenmem gerekiyor sanırım
pekmezi portakal suyuyla faln deneyin ciddi fayda ediyobemimde aklıma pekmezden başka birşey gelmiyor. çayı tamamen kesip pekmeze yüklenmem gerekiyor sanırım
Gunaydiin guzel anneler ❤
Ben de dun limonata yapmayi dusunuyordum ki tarif gorduum buzlukta limonlarim vardi denicem bugn
Minnos kizima elbise ördüm nasil olmus
Eki Görüntüle 2269667
sizceEki Görüntüle 2269665
benimde aynı çıktı değerim günde ikiye cıkardı kan hapını birde keçiboynuzu pekmezi özü var eczanelerde sabah ac karna ondan içiyorum canımkızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Casual canım ıskeletı tekerlegı ıyı agırlıgı sekız kılo. Tek elle acılıyor. Sadece ıc hacmı bıraz kucuk geldı onuda 6 yasındakı bır cocugu oturtum oturduHangi marka canim fiyati cokniyiymis ben de asiri pahali bisey almak istemiyorum
Aynenpekmezi portakal suyuyla faln deneyin ciddi fayda ediyo
portakal suyunun içinemi döküp içiyorsunuz
canım bemim doktorum kan ilacını tok karnına sabah alacaksın diye üstüne basabasa söyledi. bende öyle yaptım. 2.5 ayda toparlayabilirim inşallah siyah üzüm çekirdeği çok iyi geliyormuş. bende onu denicem. doktorum izinde hemşireye sorucam bakalım ne dicekKılo alımın fazlaysa pekmezı de cok onermıyorlar.kılona gore bır tatlı kasıgı ya da cay kasıgı.Cay kesınlıkle ıcme ıcecıksende cok acık olsun bır ıkı damla lımon. Ilacı yanlıs tuketmıs de olabılırsın yatmadan once ac karnına c vıtemını ıle tuketsen emılı yüksek olur. Sut ve sut urunlerı ıle tuketme eskısı kırılıyormus. Demır kaynakları et cıger yesıl yapraklı bıtkıler yumurta kurubaklagıller kuruyemıs pekmez. Suan ılac kullanmadan benım 14.9 30. Hafta ılaca baslıycam.
Bır ıkı damla sık canım ıcıne lımon. Portakal suyuda sekerlı olacagı ıcın lımom daha ıyı olur kasıgının ustune bır ıkı damla koy yada kıvıyı dogra ustune bır kasık pekmez koy.portakal suyunun içinemi döküp içiyorsunuz
benim hızıma kimse yetişemez heraldeOooooo hatun.hizliiihadi.bakalim hayirlisi bir tas iki.kus seninki iyi.olmus bir tırstım bebek ceyizi diye bisey var.diye
Sıyah uzumde ıyı canım. Tok karnına da kullanılıyor her ınsan bır degıl bulantın fılan olursa ac karnına sabah da vermıs olabılır. Bende banu cıfcı var doktor youtubede ondan dınlemıstım. Sen doktorunu uygula tabı kıcanım bemim doktorum kan ilacını tok karnına sabah alacaksın diye üstüne basabasa söyledi. bende öyle yaptım. 2.5 ayda toparlayabilirim inşallah siyah üzüm çekirdeği çok iyi geliyormuş. bende onu denicem. doktorum izinde hemşireye sorucam bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?