2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydin cnm.
saol cnm. benimki de suratino elleri ve ayaklariyla kapattigi icin foto alamadik.
kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
dr.un kan ilacini artirabilir cnm. onunla gorus mutlaka.

kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Kuzum ben pekmez içiyorum her sabah bir yemek kasigi denermisin

neler yedin canim sanki en son fittiginde biraz kucuk mu demiştin

bemimde aklıma pekmezden başka birşey gelmiyor. çayı tamamen kesip pekmeze yüklenmem gerekiyor sanırım
Kılo alımın fazlaysa pekmezı de cok onermıyorlar.kılona gore bır tatlı kasıgı ya da cay kasıgı.Cay kesınlıkle ıcme ıcecıksende cok acık olsun bır ıkı damla lımon. Ilacı yanlıs tuketmıs de olabılırsın yatmadan once ac karnına c vıtemını ıle tuketsen emılı yüksek olur. Sut ve sut urunlerı ıle tuketme eskısı kırılıyormus. Demır kaynakları et cıger yesıl yapraklı bıtkıler yumurta kurubaklagıller kuruyemıs pekmez. Suan ılac kullanmadan benım 14.9 30. Hafta ılaca baslıycam.

benimde aynı çıktı değerim günde ikiye cıkardı kan hapını birde keçiboynuzu pekmezi özü var eczanelerde sabah ac karna ondan içiyorum canım

Hangi marka canim fiyati cokniyiymis ben de asiri pahali bisey almak istemiyorum
Casual canım ıskeletı tekerlegı ıyı agırlıgı sekız kılo. Tek elle acılıyor. Sadece ıc hacmı bıraz kucuk geldı onuda 6 yasındakı bır cocugu oturtum oturdu ılk bebıs ama bende travel sevmıyorum ıkı yılda bır tayın cıktıgı ıcın ben hep az yer kaplayan kullanıslı seyler almaya gayret ettım. Travel kullanan arkadaslar 1 senenın sonunda baston aldılar o yuzden ben dırek normal araba almak ıstedım. Tentesı fılan tam kapanıyor ayakları ıcınde ortu var kısında rahat kullanılır yanı.

canım bemim doktorum kan ilacını tok karnına sabah alacaksın diye üstüne basabasa söyledi. bende öyle yaptım. 2.5 ayda toparlayabilirim inşallah siyah üzüm çekirdeği çok iyi geliyormuş. bende onu denicem. doktorum izinde hemşireye sorucam bakalım ne dicek

Sıyah uzumde ıyı canım. Tok karnına da kullanılıyor her ınsan bır degıl bulantın fılan olursa ac karnına sabah da vermıs olabılır. Bende banu cıfcı var doktor youtubede ondan dınlemıstım. Sen doktorunu uygula tabı kı

Kızlar dün tsh yani tiroidlerime baktırdım. Geçen ay 2.8 çıkmıştı 25mg Levotiron kullanıyordum. Dün sonuçlarımda 3.9 çıktı. İlaç kullandığım halde daha da yükselmiş. Bebeğime zararı olmuşmudur? Tiroidi olanlar vardı sizin değerlerinizde bu kadar yüksek mi çıkmıştı. Doktor sanırım ilacın dozunu artıracak ama içime şüphe düştü ya bebeğim problemli olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…