Anammmm masallah vay arkadas ben gec kaldim zuhaha size bakinca 30 da evlen 31 de.cocuk yap 32 de dogur zuhahah @greyfurt_ papucun dama atıldıbenim hızıma kimse yetişemez heraldeben kasımda evlendim kasımda hamile kaldım :)
ahahaha bir benzeri ben :) bende aldığım düzende aldığım o güzel eteklere elbiselere sığamıyorum :) doğumdan sonra sırf onlara girmek için kilo vereceğimResmen hakaret
Cok iui yapmissin travel ben re goruntu olarak begeniyorum ama kullanisli degil iste ben de bakim o markayaCasual canım ıskeletı tekerlegı ıyı agırlıgı sekız kılo. Tek elle acılıyor. Sadece ıc hacmı bıraz kucuk geldı onuda 6 yasındakı bır cocugu oturtum oturduılk bebıs ama bende travel sevmıyorum ıkı yılda bır tayın cıktıgı ıcın ben hep az yer kaplayan kullanıslı seyler almaya gayret ettım. Travel kullanan arkadaslar 1 senenın sonunda baston aldılar o yuzden ben dırek normal araba almak ıstedım. Tentesı fılan tam kapanıyor ayakları ıcınde ortu var kısında rahat kullanılır yanı.
Sen.tsh degerini cok taktin kuzum yaKızlar dün tsh yani tiroidlerime baktırdım. Geçen ay 2.8 çıkmıştı 25mg Levotiron kullanıyordum. Dün sonuçlarımda 3.9 çıktı. İlaç kullandığım halde daha da yükselmiş. Bebeğime zararı olmuşmudur? Tiroidi olanlar vardı sizin değerlerinizde bu kadar yüksek mi çıkmıştı. Doktor sanırım ilacın dozunu artıracak ama içime şüphe düştü ya bebeğim problemli olursa
ya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyorTuylu terligim de var de suraya bayiliyim
Allah razı olsun canımay masalalh canim Allah kabul etsin inşallah
Benim.hic tüylü terligim.olmadi ablaya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyor
aaaa kaynanan almadı mı sanaBenim.hic tüylü terligim.olmadi abla
Allah razı olsun.. Evet Bi haftam var daha bebiş küçük ya çok zorlamıyor beni ama önümüzdeki günlerde ne olur bilememMaşallah aman iyi ol takvimine bakılırsa 6. Aydasin son rahat ay Allah yardim etsin
Ben gelin miydim.o kisim.hikaye yazsamaaaa kaynanan almadı mı sanakız tüylü terlik olmadan gelin olunmaz hemen bir tane al
Kızlar dün tsh yani tiroidlerime baktırdım. Geçen ay 2.8 çıkmıştı 25mg Levotiron kullanıyordum. Dün sonuçlarımda 3.9 çıktı. İlaç kullandığım halde daha da yükselmiş. Bebeğime zararı olmuşmudur? Tiroidi olanlar vardı sizin değerlerinizde bu kadar yüksek mi çıkmıştı. Doktor sanırım ilacın dozunu artıracak ama içime şüphe düştü ya bebeğim problemli olursa
Benimde olmadı, annem sen ne biçim gelinsin dedi bana:) zaten evi de bekar evine çevirmişim l koltuklu gelin mi olurmuş:)Benim.hic tüylü terligim.olmadi abla
mesela bi cay bardagini yarisi pekmez yapiyodum ben yarisi portakal suyuportakal suyunun içinemi döküp içiyorsunuz
zaten çok saçma neden kv bana gecelik alıyor onuda pek anlamam ya. azcık aşım kaygısız başım misali. ben aman kimseyle uğraşamam ne istiyorsanız onu alın modundaydım.Ben gelin miydim.o kisim.hikaye yazsamsabahlar olmaz alisveris yapmadik biz aplaaa hatta ceyiz altin adetleri ben.istemedim ama insan alisveris icin altin vb vb sorar.dimi.ne.sordular ne istedim
Atilir mi kiz yerine gore kullanilir onlar dahaya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyor
hiç yani. dolabımın baş köşesine koydum yineAtilir mi kiz yerine gore kullanilir onlar daha
Ben de süt ürünlerini arttırmalıyım ya yoğurt süt kefir üçlüsü bize iyi gelecektir bebişler büyüdükçe ihtiyaçları artıyor.. Ben de en son dayımGünaydınlar herkesee
İki gündür sürekli ağrılarım oldu. Özellikle ayaklarım, ayak bileklerim ağrıyordu.
Dün bir de bunlara ek baş ağrısı başladı.
Doktor magnezyuma başlattı.
Bir süredir her gün 1 maden suyunu ihmal ediyordum, ona da başladım.
Bir de sütü 2 katına çıkardım, 400 ml kadar içiyorum artık.
Çok şükür bu sabah daha iyi uyandım.
Daha 26. Hafta, 37. haftaya kadar çalışacaktım güya diye güldüm kendime dün
Bugün daha iyiyim, inşallah daha da iyi oluruz hepimiz
Hamilelik ne acayip bir süreç, internetten haftamı açıp okuyorum; aynı ben
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ne garip.
Bu arada benim şafak 104
Bana göre çok az kaldı ama sizlere göre de en gerilerden biriyim
Minnos minnos olmuş nasıl olsun ❤Gunaydiin guzel anneler ❤
Ben de dun limonata yapmayi dusunuyordum ki tarif gorduum buzlukta limonlarim vardi denicem bugn
Minnos kizima elbise ördüm nasil olmus
Eki Görüntüle 2269667
sizceEki Görüntüle 2269665
Ayak yanmasi bende var sokaga cikinca. Ayakkabilarda suç bulmayayim o zaman.unutmusum..benim eleman ters henuz. normal dedi. ben de hep diyrm ya size daha zaman var donmeleri icij diye.
ayak tabani agrisi bilek agrisi taban yanmasi kalca agrisi rahme baski yururken baski, bas donmesi hepsiiiiiii normal dedi ki ben sizler icin sordum inanin..agrilar icin arada magnezyum iciyrm iste.
Benimki mayis basinda yataydi. Kucuk ya ondan belki.gunaydin kizlar bugun doktor randevumuz vardi bebis 1400 gr olmus, bende 5 kilo almisim 1 ayda doktor dikkat et dedi. 11 haziranda nts ölçümü yani dogum sancisi olcumu yapilacakmis. Ayrica o gun 32 haftalik raporum basliyormus. decaviti biraktirdi baska vitamin verdi. Ocean mumy diye bir ilac omega destekliymis. bebegin basi asagida, sirti sol tarafta, poposu gogusumun altinda bacaklari da sag tarafimdaymis.
Agir anemi gecirdigim donemde yanlis hatirlamiyorsam 5lere dusmustu benimki. Annemin bana uyguladigi kürü yazayim ama muhakkak doktora danışın. Ben neredeyse banyo yapamiyordum, kollarimi yukari kaldiramiuordum. Giyinemiyordum falan. Annem de Almanya'da yasarken kansizliktan hastanede yatmis.kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Seks diyosunbenim hızıma kimse yetişemez heraldeben kasımda evlendim kasımda hamile kaldım :)
Olmaz annem bu dedigin nedir bilmiyorum ama olmaz bir sey. Buraya kadar geldik.Kızlar dün tsh yani tiroidlerime baktırdım. Geçen ay 2.8 çıkmıştı 25mg Levotiron kullanıyordum. Dün sonuçlarımda 3.9 çıktı. İlaç kullandığım halde daha da yükselmiş. Bebeğime zararı olmuşmudur? Tiroidi olanlar vardı sizin değerlerinizde bu kadar yüksek mi çıkmıştı. Doktor sanırım ilacın dozunu artıracak ama içime şüphe düştü ya bebeğim problemli olursa
İstersen doviyim kocani? Gobegimle bi carparim aklî şaşar.ya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyor
Benim olsa ne komik olurdu ama şok olurdunuz hepinizBenim.hic tüylü terligim.olmadi abla
Alinmadi bana da tüh. Soyliyim de dogumdan sonra alsın.aaaa kaynanan almadı mı sanakız tüylü terlik olmadan gelin olunmaz hemen bir tane al
Çok sevindim adına gözün aydın.. Hep güzel haberlerle inşallahgunaydin. dr kontrolumuz guzeldi masallah. benim kiz 1100g ve 36 cm olmusben 1 ayda yarim kilo almisim. bu dr.ma 6.ci haftada baslamistim; 6haftadan 26+6ya kadar toplam 5 kg almisim demekki +3kg mi ilk 6 haftada almisim drun haberi yok ... kan verdim. ustune de 75 lik hazir glikozu icirttiler. 2 sefer daha kan verecegim. ogtt dedikleri bu seker testi. iyiki ac gelmisim.
veeee... rahim agzi kapali. plesanta super. kanama yok. o yuzden kendini yormayacak sekilde seyehat edebilir, denize ve havuza girebilirsin ama islak mayo ile kalma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?