2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim hızıma kimse yetişemez heralde ben kasımda evlendim kasımda hamile kaldım :)
Anammmm masallah vay arkadas ben gec kaldim zuhaha size bakinca 30 da evlen 31 de.cocuk yap 32 de dogur zuhahah @greyfurt_ papucun dama atıldı senden daha hizli ve tazesi var

Cok iui yapmissin travel ben re goruntu olarak begeniyorum ama kullanisli degil iste ben de bakim o markaya

Sen.tsh degerini cok taktin kuzum ya taktikca daha da tepiyor rahat birak doktora sor bakalim danis gerekirse dahiliye uzmanina git Allahin izniyle biseycikler.olmaz rahat birak kendini dusunme.kotuyu cagirma lutfen insallah sorun.yoktur

Tuylu terligim de var de suraya bayiliyim
ya demeyin öyle dün kışlıkları kaldırırken eşim buldu benimkini. nasıl gülüyor. birde ayaklarım minicik benim 35 36 giyinirdim. otur dedi deniycem. parmaklarım zor sıığdı içine. çok dalga geçti valla atalım bunları diyor

Benim.hic tüylü terligim.olmadi abla

aaaa kaynanan almadı mı sana kız tüylü terlik olmadan gelin olunmaz hemen bir tane al
Ben gelin miydim.o kisim.hikaye yazsam sabahlar olmaz alisveris yapmadik biz aplaaa hatta ceyiz altin adetleri ben.istemedim ama insan alisveris icin altin vb vb sorar.dimi.ne.sordular ne istedim

Benim geçen ay 1.6 çıkmıştı doktor normal demişti.Bu ayda 2.7 çıkmış doktorum ilacın dozunu haftasonları 25mgdan 50 mg çıkardı canım.İçini ferah tut iyidir bebişin.

Ben gelin miydim.o kisim.hikaye yazsam sabahlar olmaz alisveris yapmadik biz aplaaa hatta ceyiz altin adetleri ben.istemedim ama insan alisveris icin altin vb vb sorar.dimi.ne.sordular ne istedim
zaten çok saçma neden kv bana gecelik alıyor onuda pek anlamam ya. azcık aşım kaygısız başım misali. ben aman kimseyle uğraşamam ne istiyorsanız onu alın modundaydım. ama terliklerimi severim. eşim atalım diyince yataktan uççaktım az kaldı

Atilir mi kiz yerine gore kullanilir onlar daha

Ben de süt ürünlerini arttırmalıyım ya yoğurt süt kefir üçlüsü bize iyi gelecektir bebişler büyüdükçe ihtiyaçları artıyor.. Ben de en son dayım

Gunaydiin guzel anneler ❤

Ben de dun limonata yapmayi dusunuyordum ki tarif gorduum buzlukta limonlarim vardi denicem bugn

Minnos kizima elbise ördüm nasil olmus
Eki Görüntüle 2269667
sizce Eki Görüntüle 2269665
Minnos minnos olmuş nasıl olsun ❤
Ayak yanmasi bende var sokaga cikinca. Ayakkabilarda suç bulmayayim o zaman.
Benimki mayis basinda yataydi. Kucuk ya ondan belki.
kızlar günaydın dün tahlil yaptırdım. kanım 13 ten 10.4 düşmüş kan ilacı kullandığım halde. çok mu düşük ne yapmam gerekiyor. çay çok içen biri değilim kahve falan hiç içmem.
Agir anemi gecirdigim donemde yanlis hatirlamiyorsam 5lere dusmustu benimki. Annemin bana uyguladigi kürü yazayim ama muhakkak doktora danışın. Ben neredeyse banyo yapamiyordum, kollarimi yukari kaldiramiuordum. Giyinemiyordum falan. Annem de Almanya'da yasarken kansizliktan hastanede yatmis.

Sabah uyandigim anda balli ceviz sokuyodu agzima daha yatakta. Kahvaltida pekmez. Kanilacimi kahvaltida aliyodum diye hatirliyorum aka siz sorun emin degilim cok sene oldu.
Siyah uzum cekirdegi ve kina kina diye agac kabuguna benzeyen bi bitkiyi kaynatip tulbentten gecirip iciriyordu. Bir icecek ancak bu kadar kötü olabilir. Seker de koyuyodu galiba tadi kirmak icin ama kirilmiyordu da namissiz.
3 haftada ayaga kalktim. Onu da bir sabah kahvaktida tuvalete kosmamdan hatirlar; kosmak ne demek yurumek zordu bir de sinirli lanet bi insan olmusum o zaman. Sene 2009
Bunlarin yaninda ferro sanol duodenal, minik şişelerde surup ve kan igneleri. İgneden hic hoslanmam.
benim hızıma kimse yetişemez heralde ben kasımda evlendim kasımda hamile kaldım :)
Seks diyosun
Olmaz annem bu dedigin nedir bilmiyorum ama olmaz bir sey. Buraya kadar geldik.
İstersen doviyim kocani? Gobegimle bi carparim aklî şaşar.
Benim.hic tüylü terligim.olmadi abla
Benim olsa ne komik olurdu ama şok olurdunuz hepiniz
aaaa kaynanan almadı mı sana kız tüylü terlik olmadan gelin olunmaz hemen bir tane al
Alinmadi bana da tüh. Soyliyim de dogumdan sonra alsın.

Çok sevindim adına gözün aydın.. Hep güzel haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…