Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyle eşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy
Anacım sen otur ya zaten durumun malum.. Benimki de çocuklar enerji veriyor peşlerinden koşarken ısınıyorum ısınmuşken şunu da yapiyim bunu da yıkiyim diyorum yoksaa full yatış yaparım s
Anacım sen otur ya zaten durumun malum.. Benimki de çocuklar enerji veriyor peşlerinden koşarken ısınıyorum ısınmuşken şunu da yapiyim bunu da yıkiyim diyorum yoksaa full yatış yaparım s
Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyle eşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy
sen beden kucuktun dimi seker. tam sopaliksin diyebilirim o zaman. cok kizdim. gebe halinle sandalyeye cikmak nedir... bu topigi basina ne geldiyse su camlardan geldi he.
sen beden kucuktun dimi seker. tam sopaliksin diyebilirim o zaman. cok kizdim. gebe halinle sandalyeye cikmak nedir... bu topigi basina ne geldiyse su camlardan geldi he.
Bir arkadasin Şubat'ta doğdu kızı, kimligi cikarirken soylemisler once aman uc kurus verecekler demis sonra oraya da ugramis, rakami hatirlamiyorum ama bir para vermisler. Bir de anneye verilen varmis ptt den, baba alamiyormus onu.
Bebek doğduğun da herhangi biri senin adına başvuruda bulunuyor..sonrasında sadece anne gidip ptt den alıyor parati 2 ci cocuk için 400 lira veriyorlar şuan.oglum zamanında çıkmış sanırım o zaman almadık biz bilmiyorduk
Idrar yolu enfeksiyonu mu? Mutlaka tahlil yaptir. Bende de ufaktan cikmisti bol bol su ic dedi doktor bol su ic ve kuru tutmaya calis camasirini. Umarim yuksek bir enfeksiyon cikmaz cikarsa da herseyin bi caresi var kotuyu dusunme ❤
Harca harca bitmezzzana okulu için sanırım on kayıtlar başlamış yarın bi gidicem okula konuşmaya..verdikleri para okul kaydına bile yetmiyordevlet okulu kayıt parası adı altında epey bir miktar para istiyormuş doğrumu.. bugün parkta bi bayanla konuştum ondan 800 lira istemişler..benim göndereceğim biraz daha pahalı 2 ye yakın ister heralde(iç sesim inşallah istemez diyor tabi de..)anlamadığım her okul istemiyor bazıları istiyor neden böyle sevgili öğretmenler ve veliler