2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya benimde cam silmem gerekiyor korktum şimdigecmis olsun cnm bu arada

Vallahi yaptiklarinizi.duyunca.hayretle.okuyorum masallah hepinize cam.perde.hali.koltuk temizlik.bugun.kv yaprak almis.basalim.kavanoza dedi sadece uc saat oturdum aralıklı.kalktim.yemin ederim karnim.suan.mahvoldum ölüyorum agridan kasiklarima.indi resmen

Anacım sen otur ya zaten durumun malum.. Benimki de çocuklar enerji veriyor peşlerinden koşarken ısınıyorum ısınmuşken şunu da yapiyim bunu da yıkiyim diyorum yoksaa full yatış yaparım s

Anacım sen otur ya zaten durumun malum.. Benimki de çocuklar enerji veriyor peşlerinden koşarken ısınıyorum ısınmuşken şunu da yapiyim bunu da yıkiyim diyorum yoksaa full yatış yaparım s
Senin minik canavarlar masallah onlar yeter zaten sana ekstra ne ise gerek var ki

sen beden kucuktun dimi seker. tam sopaliksin diyebilirim o zaman. cok kizdim. gebe halinle sandalyeye cikmak nedir... bu topigi basina ne geldiyse su camlardan geldi he.
Sort açık renk diye ben kararsız kaldım diğer rengide tükenmiş..çok açık mi duruyor rengi
ic gostermiyor cnm. ben begedim

Bebek doğduğun da herhangi biri senin adına başvuruda bulunuyor..sonrasında sadece anne gidip ptt den alıyor parati 2 ci cocuk için 400 lira veriyorlar şuan.oglum zamanında çıkmış sanırım o zaman almadık biz bilmiyorduk

Takip ediliyorsa iyi canım. Ben şuan bile şüpheliyim belki enfeksiyon var ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bi korku oluştu bende
Idrar yolu enfeksiyonu mu? Mutlaka tahlil yaptir. Bende de ufaktan cikmisti bol bol su ic dedi doktor bol su ic ve kuru tutmaya calis camasirini. Umarim yuksek bir enfeksiyon cikmaz cikarsa da herseyin bi caresi var kotuyu dusunme ❤

Ben 3. Yü doğuruyorm inş bana 600 TL hihihi
Harca harca bitmezzzana okulu için sanırım on kayıtlar başlamış yarın bi gidicem okula konuşmaya..verdikleri para okul kaydına bile yetmiyordevlet okulu kayıt parası adı altında epey bir miktar para istiyormuş doğrumu.. bugün parkta bi bayanla konuştum ondan 800 lira istemişler..benim göndereceğim biraz daha pahalı 2 ye yakın ister heralde(iç sesim inşallah istemez diyor tabi de..)anlamadığım her okul istemiyor bazıları istiyor neden böyle sevgili öğretmenler ve veliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…