2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Devlet okulu mu istiyo

Aylik deme.bana

sen beden kucuktun dimi seker. tam sopaliksin diyebilirim o zaman. cok kizdim. gebe halinle sandalyeye cikmak nedir... bu topigi basina ne geldiyse su camlardan geldi he.

ic gostermiyor cnm. ben begedim
Kaç kiloydun sen L beden aldın..ben normalde s ve M.yim L büyük mu olur acaba yoksa daha mi rahat olur bende alayim bidene

Şaşırdım.. Ben de kızımı bu sene göndericem anasınıfına bakalım ne isticek ler..

Kaç kiloydun sen L beden aldın..ben normalde s ve M.yim L büyük mu olur acaba yoksa daha mi rahat olur bende alayim bidene
cnm 1.68 boy. 70kg.
normal gebe halim M beden. ama bu kez bilerek L aldim. sicaklardan odem vs olur mu ki diye. yoksa yine M normal olurmus.

Şaşırdım.. Ben de kızımı bu sene göndericem anasınıfına bakalım ne isticek ler..
Valla bende şaşırdım ilk başta inanmadım.. bizim gelini aradım sordum geçen sene yeğenim gitmişti ondan öyle bisey istememişler sadece aylık ücretini vermişler.. ama eşime söyledim onun da bi tanıdığından 1000 lira istemişler..bu sene göndereceksen yarın sende bi git o zaman okula on kayıtlar başlamış sanırım öyle duydum.ben öğlenci olsun istiyorum çünkü onda da kontenjan hemen doluyor..sabah cilik zor olur benim için bu sene hem bebek hem okul

Ben de karne alınca sorarım diyordum yarın bi soralım bari ben de sabahçı yapıcam benimkini çünkü oğlum da sabahçı aynı okulda olcaklar ikisini beraber bırakıp alırım artık.. Cimcime mızmız da inşallah zorluk çıkarmaz bana ayrılmak istemiyor hiç benden zor olacak diye korkuyorum..

Asil.kayitlar okul kapandıktan sonraymis zaten ben öğlenci istediğimden daha cabuk doluyor dediler o yüzden yarın gidip inden ismimizi yazdirayım dedim..sabahci olacaksinjz sikinti olmsz heralde senin icin..ayri ayri iki kere gidecegine tek sefer gitmen mantikli

Demi kimse sabahçı olmak için can atmaz benim gibi mecburiler dışında

Benimki de hiç rakam vermiyor en son şu haftada sın şu kadar gram su iyi şu iyi dedi yolladı hadi benimki devlet seninki özel yine aynı hepsi bunların demek
Özelde aynı devlette canım ben başta özele gidiyordum. Sonra birde devlet hastanesini deneyeyim dedim fark göremedim. Devlete devam ediyorum. Sen doğumu devlette mi yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…