2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Haklısın canım doktor bağdaş kurmuş oturuyor dedi bugün

Hani diğer gttgmde aşırı kalablk oluyordu da bugün çok kimse de yoktu mesela birde iğne gergnlgi de vardı da
Bu arada 1 ay sonra kontrle gel dedi 2 hafta diye okyrm arkdslrn
Önceki doktorum tatlıydı ya uzun uzun anlatıyordu valla benden hevesliydi.. Napcaz onlar ne dese o mecburen.. Benim şeker çıktı iğne işi de kaynadı arada iğneg için de gitmem lazım ayrıca.. Dahiliyeye görününce ona da uğrarım

Her doktor bır olmaz ama benım doktorum agrının kucuk bır ılcesı ozel ama herseyı cok ozenlı bır muayne bu

Kız dikkat etsene Allah korumuş valla çıkmayın öyle yükseklere boşverin ya bu bayramda pis olsun camlar yeterki sagligimizdan olmayalım bebisler iyi olsun kızdım valla
Bir sürü fırça yedim Vala ben de kızdım kendime eşim Dr kızdı kızım bile kızdı anne dikkat etsene diye.. Sağolsun sildi kocacığım camları mutfak dolapları da elim yettiğince silerim zaten kimse gelmiyor bayramda.. Ben giderim

Bende geçen duydum birinden..oturdugun semtin belediyesi ne haber veriyormuşsun doğum yaptım diye sana bir koli yolluyorlarmis..içinde bez şampuan krem vs vs vs biseyler varmış iste
Aa ne hoş ilk kez duyuyorum. Şeyi biliyorum ama devlete başvurup çocuk parası ( çeyrek bedeli kadar bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) alabiliyoruz. Doğum hediyesi gibi

Maşallah bebise bi bizim sipalar göstermedi ya yüzünü bugün de biri eliyle kapatmış yüzünü öbürünün de önüne kordon geçmişti göremedik gene
Bızımde hep kapatıyor. Doktor bıraz rahatsız ettı cektıgı anlık aldı. Yoksa bızımde hep bana donuk sımdıdeden annıse sarılmıs. Doktor yuzunu gostermıyor dıye dedı en ıyısı pıpısını cekeym

Her doktor bır olmaz ama benım doktorum agrının kucuk bır ılcesı ozel ama herseyı cok ozenlı bır muayne buEki Görüntüle 2274515 Eki Görüntüle 2274517
Benim oğlan da böyle ellerini yüzünün önünde birleştirirdi hep ultrasonda. Sonra doğdu baktık yine öyle duruyor. Ellerini açıp meme veriyordum meme bitince yine eski pozisyona otomatik geliyordu. Çok gülüyorduk o haline. Maşallah çok tatlı annesi o da elini öyle yüzünün önüne koyacak doğunca. Sağlıkla doğsun

Yerım ben onu Cok guzel bır hıs onun haraketlerı herkes dıyor sakın utangac bır bebıs olacak babası ızlemeye bayılıyor agzını oynatması cok guzel rabbım bızı evlatlarımızla sınamasın

Aa ne hoş ilk kez duyuyorum. Şeyi biliyorum ama devlete başvurup çocuk parası ( çeyrek bedeli kadar bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) alabiliyoruz. Doğum hediyesi gibi
Başvurun derim ben..işinize yaramasa bile bi başkasına verirsiniz..bazı belediyeler çok daha kaliylteli şeyler koyuyormuş.. chicco marka falan emzikler

Bir arkadasin Şubat'ta doğdu kızı, kimligi cikarirken soylemisler once aman uc kurus verecekler demis sonra oraya da ugramis, rakami hatirlamiyorum ama bir para vermisler. Bir de anneye verilen varmis ptt den, baba alamiyormus onu.

Ama unuttum işte hepsini. İyi adımı unutmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…