Oturur pozisyonda olduğundan olabilir. Yani bazen ayak Doğum kanalına yakın oluyor bazen poposu Doğum kanalına yakın oluyor. Benim oğlan öyleydi çünkü. Normal doğamaz çünkü poposu kanalın önünde demişti doktor
Ne güzelmiş o sezeryan sonrası 1 hafta kalınan hastaneler. Ben doğum fiyatını sordum tek gece tek refakatçi 1850 tl demişti 2000 olmuştur ama 24 saatten fazla kalamiyorsun hastanede
Hani diğer gttgmde aşırı kalablk oluyordu da bugün çok kimse de yoktu mesela birde iğne gergnlgi de vardı da
Bu arada 1 ay sonra kontrle gel dedi 2 hafta diye okyrm arkdslrn
Önceki doktorum tatlıydı ya uzun uzun anlatıyordu valla benden hevesliydi.. Napcaz onlar ne dese o mecburen.. Benim şeker çıktı iğne işi de kaynadı arada iğneg için de gitmem lazım ayrıca.. Dahiliyeye görününce ona da uğrarım
Canım resim veriyor ama orda yazilanlrdn bisey anlmyrm ki kendisi rakam da demiyor o kadar kısa tutuyor ki usgyi. 2 gttgm doktorda özel hatta buna 125tl veriyorum diğerine 120tl. Doğum konsnu açmak istedm yakın zmaanda knsrz doğuma dedi.
Ben de ona guvenyrm ablamın ağır bir amelytini yaptı diye ama bugün hiç güzel bir enerji almadm ondan.
Kız dikkat etsene Allah korumuş valla çıkmayın öyle yükseklere boşverin ya bu bayramda pis olsun camlar yeterki sagligimizdan olmayalım bebisler iyi olsun kızdım valla
Bir sürü fırça yedim Vala ben de kızdım kendime eşim Dr kızdı kızım bile kızdı anne dikkat etsene diye.. Sağolsun sildi kocacığım camları mutfak dolapları da elim yettiğince silerim zaten kimse gelmiyor bayramda.. Ben giderim
Bende geçen duydum birinden..oturdugun semtin belediyesi ne haber veriyormuşsun doğum yaptım diye sana bir koli yolluyorlarmis..içinde bez şampuan krem vs vs vs biseyler varmış iste
Aa ne hoş ilk kez duyuyorum. Şeyi biliyorum ama devlete başvurup çocuk parası ( çeyrek bedeli kadar bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) alabiliyoruz. Doğum hediyesi gibi
Bızımde hep kapatıyor. Doktor bıraz rahatsız ettı cektıgı anlık aldı. Yoksa bızımde hep bana donuk sımdıdeden annıse sarılmıs. Doktor yuzunu gostermıyor dıye dedı en ıyısı pıpısını cekeym
Benim oğlan da böyle ellerini yüzünün önünde birleştirirdi hep ultrasonda. Sonra doğdu baktık yine öyle duruyor. Ellerini açıp meme veriyordum meme bitince yine eski pozisyona otomatik geliyordu. Çok gülüyorduk o haline. Maşallah çok tatlı annesi o da elini öyle yüzünün önüne koyacak doğunca. Sağlıkla doğsun
Benim oğlan da böyle ellerini yüzünün önünde birleştirirdi hep ultrasonda. Sonra doğdu baktık yine öyle duruyor. Ellerini açıp meme veriyordum meme bitince yine eski pozisyona otomatik geliyordu. Çok gülüyorduk o haline. Maşallah çok tatlı annesi o da elini öyle yüzünün önüne koyacak doğunca. Sağlıkla doğsun
Yerım ben onu Cok guzel bır hıs onun haraketlerı herkes dıyor sakın utangac bır bebıs olacak babası ızlemeye bayılıyor agzını oynatması cok guzel rabbım bızı evlatlarımızla sınamasın
Aa ne hoş ilk kez duyuyorum. Şeyi biliyorum ama devlete başvurup çocuk parası ( çeyrek bedeli kadar bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) alabiliyoruz. Doğum hediyesi gibi
Başvurun derim ben..işinize yaramasa bile bi başkasına verirsiniz..bazı belediyeler çok daha kaliylteli şeyler koyuyormuş.. chicco marka falan emzikler
Bir arkadasin Şubat'ta doğdu kızı, kimligi cikarirken soylemisler once aman uc kurus verecekler demis sonra oraya da ugramis, rakami hatirlamiyorum ama bir para vermisler. Bir de anneye verilen varmis ptt den, baba alamiyormus onu.
Başvurun derim ben..işinize yaramasa bile bi başkasına verirsiniz..bazı belediyeler çok daha kaliylteli şeyler koyuyormuş.. chicco marka falan emzikler