Başvurun derim ben..işinize yaramasa bile bi başkasına verirsiniz..bazı belediyeler çok daha kaliylteli şeyler koyuyormuş.. chicco marka falan emzikler
Önceki doktorum tatlıydı ya uzun uzun anlatıyordu valla benden hevesliydi.. Napcaz onlar ne dese o mecburen.. Benim şeker çıktı iğne işi de kaynadı arada iğneg için de gitmem lazım ayrıca.. Dahiliyeye görününce ona da uğrarım
Benim digeri de anlatyr güzelce içime sinen şekilde ama sırf buna sezerynda güvenim daha fazla diye pesindym hala. Ama yarin dger doktrum ki anne tarafmdn akrabam ikna olursam sadece ona devam ederm sanrm
Belediyelerin resmi sitelerinden bakabilirsiniz belki verilip verilmediğini, reklam amaçlı kesin koymuşlardır. Apartmanımda 2 kişi doğum yaptı kışın onlar aldı. Hem büyükşehir den hem ilçe belediyeden. Bebek çantası içinde vermişler
Gerçekten mi? Ne ucuzmuş kız bizim sütler. İnek sütü daha pahalı neredeyse ayrıca ben 300 liraya bırak doğurmayı 1 hafta taşımam bu nedir yaaa neyse ki para için yapmamışız yapılmazmış yani hani gelişmiş ülkelerde para için yapıyorlar ya o devletler bizim devleti incelese bak bu fiyata da millet doğuruyor diye paraları düşürürler çok kar ederler
Gerçekten mi? Ne ucuzmuş kız bizim sütler. İnek sütü daha pahalı neredeyse ayrıca ben 300 liraya bırak doğurmayı 1 hafta taşımam bu nedir yaaa neyse ki para için yapmamışız yapılmazmış yani hani gelişmiş ülkelerde para için yapıyorlar ya o devletler bizim devleti incelese bak bu fiyata da millet doğuruyor diye paraları düşürürler çok kar ederler
Çok şanslıymışım gerçekten o 100 lirayla iki direkli bir yat alıp mavi yolculuğa çıkar hamilelik stresimi atarım. (O paraya Prima yeni doğan eko paketi alınmıyordu)
Çok şanslıymışım gerçekten o 100 lirayla iki direkli bir yat alıp mavi yolculuğa çıkar hamilelik stresimi atarım. (O paraya Prima yeni doğan eko paketi alınmıyordu)