2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anammm ne tatli minnos masallah saglikla gelsin valla agri ilcesi helal olsun.doktora doktorluk mekanla hastaneyle alakasi.yok icten gelecek
Amın kuzum kesınlıkle oyle oldugunu dusunuyorum. Doktorum cerrah pasa mezunu bende sasırdım ılgısı cok guzel coo rahat evham yaptırmaz ılla kesın dıye bırsey yok onerı seklınde soyler.

Benim digeri de anlatyr güzelce içime sinen şekilde ama sırf buna sezerynda güvenim daha fazla diye pesindym hala. Ama yarin dger doktrum ki anne tarafmdn akrabam ikna olursam sadece ona devam ederm sanrm

I ikuayko dogum parasi 300 sut parasi 180 tl
Gerçekten mi? Ne ucuzmuş kız bizim sütler. İnek sütü daha pahalı neredeyse ayrıca ben 300 liraya bırak doğurmayı 1 hafta taşımam bu nedir yaaa neyse ki para için yapmamışız yapılmazmış yani hani gelişmiş ülkelerde para için yapıyorlar ya o devletler bizim devleti incelese bak bu fiyata da millet doğuruyor diye paraları düşürürler çok kar ederler

İlk cocuk 300 sanslisin senin 400

Çok şanslıymışım gerçekten o 100 lirayla iki direkli bir yat alıp mavi yolculuğa çıkar hamilelik stresimi atarım. (O paraya Prima yeni doğan eko paketi alınmıyordu)
Calisiyor devlet belediye millet nankör saka maka.bez zor bela alinir

Para da veriyorlar doğuruyor oradakiler tek tük bizim millet doğurgan patır patır haha yasak koysalar Çin gibi kaçak doğum yapar herkes

Ben bızım beledıye bızı zehırlemez ınsallah dıye dusunuyorum bırak hedıyeyı
Resmen kahkaha attim Allah seni.napmasin sakasi bir yana ciddilesirsek lanet olsun o konuda ANkara liste başı hayvan zehirlemede Allah Kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…