2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bayram tatili öncesi haftanın son iş gününden hepinize günaydın musmutlu gün olsun bu gün de güzel anneler.

Ortaokul bünyesinde anasınıfı yok o nedenle ben de çok iyi bilmiyorum. Ancak anasınıfıları tam olarak ücretsiz değildi en son. Para istemeleri durumunda yasal bir sıkıntı ile karşılaşılmıyordu çünkü masrafları daha fazla onların. Yine de yazdıklarınız çok yüksek geldi bana bir devlet okulu için. Anasınıfı öğretmeni bir arkadaş var grupta mesajı görürse belki o daha doğru bilgi verebilir

58e 85le ben uyumu yakaladim mayıs başında
155 e 76 şekeri ekmeği kestim o kadar uyumlu bir kilodayım ki hareket edemeyeceğim yani bu arada kestim derken bazen bıçakla kesip az yiyorum ama genel olarak yememeye çalışıyorum anlamında

Gunaydiiin seker kiz candy'ler
Dün hastaneden sonra annem ve babanemi (ediyle büdü) bize getirdik alsam baya agresiftim hicbiseyi cekemez olmusum yahu !! Bugn nasil gecicek sirf bebegin esyalarini yikama yerlestirme utu fln anneme kitlicem diye sabrediyorum
Aksam yazdiklarinizi okumaktan ilgilenemedim kimseyle valla hahah sonra da yattim uyudum

Güne süt kaynatmakla basladim yogurt gunum bugun smdiden sicak basti.. Hepimize bu sicaklarda sabir diliyorum ❤

Gun aydinlaniyorken hala uyuyamayan bir hamis birakiyorum buraya ...sizlerdede sismeler kramplar basladi mi arkadaslar?
Bende sizin gibi uyuyamadım bu gece sahurdan sonra. Şimdi de uykum açıldı. Kramplar Bayadır var multivitamin içince olmuyor şükür. Şişmeler ayaklarım şişti. Beni asıl mide yanması zorluyor birazdan sağlık ocağına gidip gaviscon yazdırıcam inşallah iyi gelir yaa. GÜNAYDIN BU ARADA HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM. KADİR GECENİZDE ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…