2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı kandiller
Sahurdan beri ayaktayım
2 ssat anca uyudum
Gaz sancısı gibi sancım oldu,
Yatıyorm sakinliyor.Ama karnım geriliyorr
Yürütmüyor falan
Simdi iyiym sukur
Druma yazdım
Tekrarlarsa gel bakalım ama normal bunlar artk korkma dedi.
Hayırlısı ama biara aha dedim doğuruyorm galiba
Allah korusun cokk erken daha..

günaydın kızlar 1 haftadır kışın olmadığım griple savaşıyorum :)bugün iş başı yaptım çok şükür size birşey sorucam dünden beri neredeyse jet hızıyla haraketleri azaldı hiç yok denecek kadar az pinpiriklenip doktora bunun için gitmek isstemiyorum ama içim içimi yiyo bi taraftan normalde cok haraketliydi 30.haftadan sonra azalacagını söylüyor bazı siteler ama bukadar değildir heralde benimle haftasını aynı olan anneler sizdede varmı bu şekilde azalma devam ederse akşam gitmeyi düşünüyorum doktora

tesekkur ederim

evey evet kan alınıyor ve bazı olcumlerle birlikte istatistiki acıdan yuksek ya da dusuk riskli diye gebeyi sınıflandırıyorlar. adı ustunde ama; tanı degil tarama testi. yinede can sıkıcı, yaptırsan stres faktörü, yaptırmasan riske girermissin gibi, belkide doğal ilerleyişine bırakmak daha mı iyidir bilemedim.

keyifli bir surec diliyorum size,
selamlar.

benimki gümbür gümbür hic durmuyor bunu yazarken bile tekmeliyor icerden, kendimi cok yorarsam azaldigi oluyor ama hic endise edecek bir durum yasamadim doktorlar gunde 10.defadan az hissederseniz kontrole gidilmesi gerektigini söylüyorlar.

bugun kadir gecesiymis, dini acıdan cok cok mubarek bir gece. hayırlı olsun hepimiz icin. dualarımız kabul olsun, bu grubun tum hanımları saglıkla yavrularına kavussun ve bu mubarek gunde allah dileyen her kadına anne olmayı nasip etsin, bizlere de hakkıyla yapabilmeyi.

hayatımın hicbir doneminde cok dini yonu kuvvetli biri olmadım. bakıyorum hep boyle en hassas donemlerde inancım kuvvetleniyor. iste hamileliklerde, lohusalıkta ve en cok en cok cocuklarım ateslendiginde. ah allahım nasıl dualar ederdim benim minnolar atesliyken...

bu gebeligimde hep bir hayırlısı olsun, insallah, masallah hep boyle dua ile agzım dilim. tevekkulun denizine kendimi hala bırakamasamda bazen cok cok yakınından geciyorum o denizin, hissediyorum. daha az sorgular daha cok dua eder buluyorum kendimi. arastırmalara ve okumalara ara vermesemde, genel ruh halim bu: )

guzel bir gun diliyorum hepimize

Günaydın mutlu huzurlu sabahlar sağlıklı günler Doktor kontrolüne gittim bugün oğlumu görerek başladım güne 1000gr olmuş paşam herşey yolunda sağlıklı dedi uyuşmazlık testi için kan verdim sonuç bayram sonrasına kaldı. 3.4 saatlik yola çıkabilir miyim dedim saatte bir mola verip yürü biraz sorun olmaz dedi.gebe okuluna gönderdi.+3 kilodayım ona rağmen ekmek yememeye çalış dedi ebe kilo almamak için mevsim meyvelerini bol bol ye dedi bı de yeşil biber bayram öncesi herkes güzel haberlerle çıkar doktordan inşallah

Günaydın kuzular ve anneleri
Kadir gecemiz hayırlı olsun, bereketli geçsin inşAllah.
Yine Çok sıcak ve nemli bir Bursa sabahı
Neyse ki bugün son iş günü zor duruyorum yerimde. Her an izin alıp kaçabilrim
Bayram da ne giyeceğim le kafayı bozmuş durumdayımBayram sonu da 3 gün Bozcaada ya gideceğiz ve benim pamuklu rahat salaş giysilere,, şık, rahat terliklere ihtiyacım var.
Çatı ağrım aldı başını gidiyor. Kontrolü yarına çektik oğlumu da götürmek için.
Freshh canm sen de de vardı çatı ağrısı nasıl oldun geçti mi.? Ayakkabı giyip çıkarırken sızım sızım sızlıyor, pubik midir nedir onun kemiği işte

Gözün aydınnn hep güzel haberlerle inşallah.. Ekmeksiz bir hayat alışmak zorundayız galibaa

28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms

28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms
Ben de daha yapmadım test falan istemedi doktor hafta söylemedi de 7. Ayda test yaparız dedi bu Ayın içinde yapmamız Lazım herhalde

günaydın, hayırlı kandiller, hayırlı cumalar.
herkes için zor geceler başlamış. benim mide yanmamı şurup kesmiyor, bide şu kaburgaları tekmeleme işi var tecrübeli arkadaşlar bahsetmişti. gece tekmelerinden nefesim kesiliyor, bi ara nefesim kesilmiş kalktım kussam rahatlayacak bir his var ama oda olmadı sonra oturdum ağladım. eşime baktım o horluyor daha çok sinir olup ağladım
2 saatten daha az uykuyla bir an önce akşam olmasını diliyorum.

Gunaydin hanimlar,
İgrenc bi geceydi sicaktan resmen uyuyamadim suan uykusuzluktan kafayi yicem yatsam yine uyuyamam en son saat bes gbi ustume su doktum islak sekilde yattimki o kuruyana kadar uyuyayim diye bas agrisindan olucem hem sicak hem uykusuxluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…