Aylık ücretler ortalama 80 ile maximum.200 arası değişiyor..bu normal olan zaten..ama kayıt ücreti adı altında istedikleri ücret fazla geldi bana..birazdan hazırlanıp çıkıcam bakalım.konusmaya ne diyeceklerBayram tatili öncesi haftanın son iş gününden hepinize günaydın musmutlu gün olsun bu gün de güzel anneler.
Ortaokul bünyesinde anasınıfı yok o nedenle ben de çok iyi bilmiyorum. Ancak anasınıfıları tam olarak ücretsiz değildi en son. Para istemeleri durumunda yasal bir sıkıntı ile karşılaşılmıyordu çünkü masrafları daha fazla onların. Yine de yazdıklarınız çok yüksek geldi bana bir devlet okulu için. Anasınıfı öğretmeni bir arkadaş var grupta mesajı görürse belki o daha doğru bilgi verebilir
155 e 76 şekeri ekmeği kestim o kadar uyumlu bir kilodayım ki hareket edemeyeceğim yanibu arada kestim derken bazen bıçakla kesip az yiyorum ama genel olarak yememeye çalışıyorum anlamında
Cok guzel xanim masallahGünaydın mutlu huzurlu sabahlar sağlıklı günlerDoktor kontrolüne gittim bugün oğlumu görerek başladım güne 1000gr olmuş paşam herşey yolunda sağlıklı dedi uyuşmazlık testi için kan verdim sonuç bayram sonrasına kaldı. 3.4 saatlik yola çıkabilir miyim dedim saatte bir mola verip yürü biraz sorun olmaz dedi.gebe okuluna gönderdi.+3 kilodayım ona rağmen ekmek yememeye çalış dedi ebe kilo almamak için mevsim meyvelerini bol bol ye dedi bı de yeşil biber bayram öncesi herkes güzel haberlerle çıkar doktordan inşallah
Çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallahGünaydın hanımlar. Bugün resmen iş yerinde geçmiyordu kiiiii kargom gelince mıtlı oldum. Aldığım ilk şey olan anne bebek bakım çantası geldi.Ay çok beğendim, hatta bugün bayram için yola çıkarken içini doldurup takasım var. Velet doğsa da kullansak.
Çanta bakınan varsa tavsiye edeyim efem: https://www.trendyol.com/my-valice/...p-3863686?boutiqueId=315238&merchantId=104942
Cok şirin kiz senin gibi gule.gule.kullan fıstıkGünaydın hanımlar. Bugün resmen iş yerinde geçmiyordu kiiiii kargom gelince mıtlı oldum. Aldığım ilk şey olan anne bebek bakım çantası geldi.Ay çok beğendim, hatta bugün bayram için yola çıkarken içini doldurup takasım var. Velet doğsa da kullansak.
Çanta bakınan varsa tavsiye edeyim efem: https://www.trendyol.com/my-valice/...p-3863686?boutiqueId=315238&merchantId=104942
teşekkür ederim cevabın içinbenimki gümbür gümbür hic durmuyor bunu yazarken bile tekmeliyor icerden, kendimi cok yorarsam azaldigi oluyor ama hic endise edecek bir durum yasamadim doktorlar gunde 10.defadan az hissederseniz kontrole gidilmesi gerektigini söylüyorlar.
Amin amin amin kuzumGünaydın bayanlar..cumamiz ve kadir gecemiz mubarek.olsun inşallah..allah bütün dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin..ısteyen hiç bir kimsenin kucağını bos bırakmasın evlat acısıyla sınamasın rabbim.amin
Günaydın hanımlar. Bugün resmen iş yerinde geçmiyordu kiiiii kargom gelince mıtlı oldum. Aldığım ilk şey olan anne bebek bakım çantası geldi.Ay çok beğendim, hatta bugün bayram için yola çıkarken içini doldurup takasım var. Velet doğsa da kullansak.
32. Haftaya kadar vuruyorlar galıba oyle okumustum bende gec oldum 30. Hafta oldum nerdeyse28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms
Benim kız devletin bağımsız anaokuluna gidiyor 3 yaşından beri. Aylık bu sene 160 tl verdik. Kayıt sırasında öyle bir para hiç istenmedi. Sadece geçen sene kayıt sırasında temizlik parası olarak 200 tl gibi bir şey verdik. Okul başlarken de kırtasiyeleri biz aldık. Ondan önceki sene kırtasiye parasını da almışlardı ama veliler söylenmişler sanırım o yüzden geçen sene biz aldık tek tek.Harca harca bitmezzzana okulu için sanırım on kayıtlar başlamış yarın bi gidicem okula konuşmaya..verdikleri para okul kaydına bile yetmiyor devlet okulu kayıt parası adı altında epey bir miktar para istiyormuş doğrumu.. bugün parkta bi bayanla konuştum ondan 800 lira istemişler..benim göndereceğim biraz daha pahalı 2 ye yakın ister heralde(iç sesim inşallah istemez diyor tabi de..)anlamadığım her okul istemiyor bazıları istiyor neden böyle sevgili öğretmenler ve veliler
Çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah
Cok şirin kiz senin gibi gule.gule.kullan fıstık
Sağlıkla kullanın cnm ... çok güzel görünüyor ...
Sağol canım inşallah. Benim ekmekle aram yok zaten hele bu sıcaklarda hiç yiyemez oldumGözün aydınnn hep güzel haberlerle inşallah..Ekmeksiz bir hayat alışmak zorundayız galibaa
7. Ayda demişti ben anca randevu buldum o da öğlen sonrası çalışmıyor diye 10 gün sonraya kaldı geç olsa söylerdi heralde bilmiyorum ki geç kalmamak inşallah28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms
Cok guzel xanim masallah
Asiltutku masallah pasaya masallah
Tum ağrısı sancısı sıcaklik basan uykusuz arkadaslar size katılıyor hepimize Allah sifa versin biz yazın napcaz
Usunme foto atBu arada ben e-bebekten nuna leaf ana kucagı aldım 70 kg ya kadar tasıyor... Elektriksiz ama kendi kendine sallanıyor... Büyük kızım kullanıyor tv izlerken yada kitap okurken şu anda eşim bile yatıyor
acıkcası uzun süreli kullanım olanağı oldugu için tercih ettim ...
Peki bu gece uyandirma kac yasina kadar sürüyor? Net sayı verin bana kac senemi zombi gibi gecirecegim??gunaydin. gun bana ayamasa da... sabaha kadar 1233456 kere kaldirdi oglum sanirim. zombi gibiyim suan yine...
hepimizi kadir gecesi mubarek olsun.
Obsesifim ben saymaya baslarsam yanariz.benimki gümbür gümbür hic durmuyor bunu yazarken bile tekmeliyor icerden, kendimi cok yorarsam azaldigi oluyor ama hic endise edecek bir durum yasamadim doktorlar gunde 10.defadan az hissederseniz kontrole gidilmesi gerektigini söylüyorlar.
İnsan dara dusunce kendinden güçlü bir seye siginmak istiyor; ben de okuldan eve gec kaldigimda falan cok yapardim ordan biliyorum :) annem biraz disiplinliydi.bugun kadir gecesiymis, dini acıdan cok cok mubarek bir gece. hayırlı olsun hepimiz icin. dualarımız kabul olsun, bu grubun tum hanımları saglıkla yavrularına kavussun ve bu mubarek gunde allah dileyen her kadına anne olmayı nasip etsin, bizlere de hakkıyla yapabilmeyi.
hayatımın hicbir doneminde cok dini yonu kuvvetli biri olmadım. bakıyorum hep boyle en hassas donemlerde inancım kuvvetleniyor. iste hamileliklerde, lohusalıkta ve en cok en cok cocuklarım ateslendiginde. ah allahım nasıl dualar ederdim benim minnolar atesliyken...
bu gebeligimde hep bir hayırlısı olsun, insallah, masallah hep boyle dua ile agzım dilim. tevekkulun denizine kendimi hala bırakamasamda bazen cok cok yakınından geciyorum o denizin, hissediyorum. daha az sorgular daha cok dua eder buluyorum kendimi. arastırmalara ve okumalara ara vermesemde, genel ruh halim bu: )
guzel bir gun diliyorum hepimize
Çok beğendimGünaydın hanımlar. Bugün resmen iş yerinde geçmiyordu kiiiii kargom gelince mıtlı oldum. Aldığım ilk şey olan anne bebek bakım çantası geldi.Ay çok beğendim, hatta bugün bayram için yola çıkarken içini doldurup takasım var. Velet doğsa da kullansak.
Bir ara paylasiyorduk da bu ara kimse bir sey almiyor sanirim.Aslında aldıklarımızın resimlerini paylaşsak da üşeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?