2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın güzel anneler, kadir gecemiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.
Bugün görüş günümüz 1 aydır görmüyorum oğluşumu özlem ve merak içindeyim inşallah güzel haberlerle dönerim bakalım kaç kilo aldım birazda korku içindeyim açıkçası

Aylık ücretler ortalama 80 ile maximum.200 arası değişiyor..bu normal olan zaten..ama kayıt ücreti adı altında istedikleri ücret fazla geldi bana..birazdan hazırlanıp çıkıcam bakalım.konusmaya ne diyeceklerbende sağdan soldan duyduğum kadarını biliyorum cunku

Cok guzel xanim masallah

Çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah

Cok şirin kiz senin gibi gule.gule.kullan fıstık

Günaydın bayanlar..cumamiz ve kadir gecemiz mubarek.olsun inşallah..allah bütün dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin..ısteyen hiç bir kimsenin kucağını bos bırakmasın evlat acısıyla sınamasın rabbim.amin

Herkese merhaba guzel anneler ,
bugun tatil başlıyor ben hastane çantamı hazırlayacağım bu tatilde ...
dün bebevo görüntülü bebek telsizini aldım. gercekten tavsiye edenlere çok teşekkür ederim harika ... Uygun mu yazmam bilmiyorum ama elimde büyük kızımdan kalan weewell marka sesli telsiz var ...Almayı düşünen olursa özelden yazarak satabilirim. Uygun bir fiyata ..Çalışır durumda ve hiç bir sıkıntısı yok , ben çok faydasını gördüm telsizin... balkonda ya da komşuda yada uyurken duymuyorum çocuğu :))))

Son düzenleme:
Amin amin amin kuzum RAbbim kimseyi sınamasın kolay sağlıklı doğum. Yapalım hepimiz meleklerimizi sagsalim kolaylikla alalım kucaklarimiza omurleri bahtlari güzel olsun

Sağlıkla kullanın cnm ... çok güzel görünüyor ...

28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms
32. Haftaya kadar vuruyorlar galıba oyle okumustum bende gec oldum 30. Hafta oldum nerdeyse

Benim kız devletin bağımsız anaokuluna gidiyor 3 yaşından beri. Aylık bu sene 160 tl verdik. Kayıt sırasında öyle bir para hiç istenmedi. Sadece geçen sene kayıt sırasında temizlik parası olarak 200 tl gibi bir şey verdik. Okul başlarken de kırtasiyeleri biz aldık. Ondan önceki sene kırtasiye parasını da almışlardı ama veliler söylenmişler sanırım o yüzden geçen sene biz aldık tek tek.
Bu sene de kayıt sırasında yine temizlik parası ve güvenlik parası istiyorlar ama toplamda 300 tl gibi bir şey oluyor.
Taşınacağım için önümüzdeki sene o okula veremeyeceğim, bakalım diğer okul isteyecek mi?
Benim duyduğum eğer çocuğun adresi okulun sınırları dışında kalıyorsa okul ekstradan bağış isteyebiliyormuş. Onun haricinde öyle büyük miktarlar verildiğini duymadım.

Gözün aydınnn hep güzel haberlerle inşallah.. Ekmeksiz bir hayat alışmak zorundayız galibaa
Sağol canım inşallah. Benim ekmekle aram yok zaten hele bu sıcaklarda hiç yiyemez oldum
28. Hafta degl mydi canım uyusmzlk için ben şuan diğer doktorma gdyrm bakalim o d vurul derse vurdrcm dün iğne reçete aldım eczanelr odasından arayıp hangi ecznede var diye sordurp alnyrms
7. Ayda demişti ben anca randevu buldum o da öğlen sonrası çalışmıyor diye 10 gün sonraya kaldı geç olsa söylerdi heralde bilmiyorum ki geç kalmamak inşallah
Cok guzel xanim masallah

Asiltutku masallah pasaya masallah

Tum ağrısı sancısı sıcaklik basan uykusuz arkadaslar size katılıyor hepimize Allah sifa versin biz yazın napcaz

Bu arada ben e-bebekten nuna leaf ana kucagı aldım 70 kg ya kadar tasıyor... Elektriksiz ama kendi kendine sallanıyor... Büyük kızım kullanıyor tv izlerken yada kitap okurken şu anda eşim bile yatıyor
acıkcası uzun süreli kullanım olanağı oldugu için tercih ettim ...

Usunme foto at hayırlı olsun gule.gule kullanin

gunaydin. gun bana ayamasa da... sabaha kadar 1233456 kere kaldirdi oglum sanirim. zombi gibiyim suan yine...
hepimizi kadir gecesi mubarek olsun.
Peki bu gece uyandirma kac yasina kadar sürüyor? Net sayı verin bana kac senemi zombi gibi gecirecegim??
Obsesifim ben saymaya baslarsam yanariz.
İnsan dara dusunce kendinden güçlü bir seye siginmak istiyor; ben de okuldan eve gec kaldigimda falan cok yapardim ordan biliyorum :) annem biraz disiplinliydi.
Çok beğendim
Aslında aldıklarımızın resimlerini paylaşsak da üşeniyorum :)
Bir ara paylasiyorduk da bu ara kimse bir sey almiyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…