2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun 11 e kadar uyudum, vay bea. Gece uyandiysam da hatirlamiyorum. Simdi cok uyuyunca vucutta olan o yorgunluk ağrı hissi var. Yine yemek yemek istemiyorum, ekmeğe peynir surdum azcik. Kahvalti hazirlamak falan hic icimden gelmiyor.

Doktor paça corbasi ic demisti hatirlarsaniz, ben et bile yiyemiyorum. Bu sebeple aksam sakatat olmayan özel bir corbayi icmeye gidelim dedim. Etini yiyemedim ama suyunu ictim. Bir dokundu bana, çok rahatsız etti. Onu da yiyemiycem demek. Cocuk protein hic almiyor

İnsan icine karistik corbacidan sonra, artık gobek belli motor konusmalari pek yapılamadı tabi bebek konusuldu. Gobek belli degilken ne güzel kafa dagitiyodum erkekler dahil herkese hamile kalinca anca anlarsin dedim. Klise olan sen de cocuk yap ogudunu de bir kisiye verdim, gec kalma dedim pislik mode yükleniyor

Sevgili arkadaşlar kimsenin aklni karıştırmak istemem ama benim 40 yıllık doktor olan 2. Doktorum iğneye gerek olmadgni söyledi epey bir şeyler anlatti. Benim aklım rahatladi hem de akrabam olan bu doktora devam edcgm.

Süt parası deniyordu galiba pttden alınana canım valla bende tam hatırlayamadım

Sevgili arkadaşlar kimsenin aklni karıştırmak istemem ama benim 40 yıllık doktor olan 2. Doktorum iğneye gerek olmadgni söyledi epey bir şeyler anlatti. Benim aklım rahatladi hem de akrabam olan bu doktora devam edcgm.

Bende çok önemli bilinen bir profa gidiyorum o da kesinlikle iğne son güne kadar kullanılmalı dedi.Aspirin biraz riskli dedi.Bebeğin kalbiyle ilgili sorunlara yol açabiliýormuş o yüzden son haftalara kadar kullandırmıcam dedi.27.haftada bıraktırdı. Ama herkesin durumu da,pıhtılaşma düzeyi de farklı o yüzden kendi doktorlarımız bizim için en iyi kararı verecektir diye düşünüyorum.

Korse deneyimi olanlar yazabilir mi ? Doğum sonrası yumusak bir korse alacak mıyız. Göbeğimi ilk doğumumda sardım (normal doğum). Faydası oldu mu : tabiki. Ama aslolan spor şart ne zaman spor yaptım sıfır göbekle hayatımı sürdürdüm. Tabi i beslenme şeklide önemli şekeri tamamen keserek neşeli, dinç ve 41 yasında 25 yas gösteren bir kadın oldum.... (yaklaşık 6-7 kg verdim spor +diyet ama diyeti diyetisyenle yaptım) ama aklım karıstı korse işe yarıyor mu ? çok populer olan bazı korseler var (yamuna) kimi iyi demiş kimi önermemiş... Ne yapalım sevgili annişler ????
şimdi 29 haftaya girmek üzereyim yaklasık 10 kg aldım .... Ama sorun değil kuzularımızı kucağımıza alalım duruma göre yine diyete baslayacağım çünkü bende hipoglisemi var ...sürekli diyabetli gibi besleniyorum... (gunde 5-6 öğün) yoksa ayılıp bayılıyorum...

Kizlar ben hep ebebek ten online aldim bazilari aliexpress ten hep kolilerin icinde duruyo valla ceeksem hangi birini cekecek daginik daginik... me aldiklarimi da bi listeye kaydettim haziranin sonunda artik bitecek insallah... temmuzun 1 inde odasi hazir benim hastane cantasi kapinin onunde bi sekilde olmam lazim.. arabayi en sona bakiraktik valla.2. de hicbi sey almam bu arada daha da kiz bile olsa bunlarla idare etsin bu nedir ya el kadar esyalara dunya para verildi

Ben de ayni kafadayim abisinin kiyafetlerini giysin papyonlu mavi bıyıklı olanlar var hediye gelenler giysin ben hep orta renk aldim.sari beyaz kirmizi turuncu kahve bej kullansin kiz olursa napimmmm ikinci ocagimiza incir ağacı dikti veletler

Ya Allah askina gunbegun hamilelik midir nedir bi program var hamile soru cevap diye bisey yapmoslar sohbet kismi vs de var ben gormemisim o nasil bi yerdir bu ne cehalet dedim ya vallahi kadinlar klubundeki bu gruba dua ettim konusmalar sorular verilen cevaplar hele bi hamilelik disi yer var beynim error verdi suan calismiuo okuduktan sonra

canım bebek arabasını bende almadım en son alırız diye sen çantanı hazır tut bir de memelerini :)

Yok cidden biyikli miyikli giysimler benim pek unisex biseyim yok hep erkeksi oldu ama 2. Kaderi buymus demekki kendime hicbi eey almadim bu yil bikac hamile giysisi disinda para kalmadiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…