2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iki uc isim de mi yok? hamile kalir kalmaz kizinda erkeginde ismini kararlastirmistik.

Kanji ile yazılabilecek bir isim arıyoruz, Japonca'nın yanına yabancı isimlerin yazıldığı katakana alfabesi kötü duruyor.
Hala bulamadık, biraz yavaşız biz eşimle bence. Daha bebeğin hiçbirşeyi yok zaten, almadık daha.
Eşimin ve benim annemin hazırlıkları da olmasa bizim kılımız kıpırdamıyor

Günaydın kızlar ölü gıbı uyanıyorum bu ara dayak yemısten beter
japonlar cok su ıcıyor hemde aramolı degısık suları var su kultur meselesı bızde su ıcmek ılac ıcmek gıbı

Günaydın kızlar ölü gıbı uyanıyorum bu ara dayak yemısten beter

japonlar cok su ıcıyor hemde aramolı degısık suları var su kultur meselesı bızde su ıcmek ılac ıcmek gıbı
Evet.. burda içecek çeşidi çok.
Sıcak havalarda hamilelerin de içeceği, sporcu içeceğine benzer sular var, çok lezzetli, sıvı kaybını dengeliyor.
Ben de yeni yeni ürünleri denemeyi seviyorum. Zaten su içmeye bayılırdım, daha da keyifli oluyor burda

Kızlar Leon beyin odasına stencil ve boya almaya gdyrz. Duvarı 2ye bolmek için çıtayı önceden almstk bakalim nasıl olacak burdan atarim olursa.
salon duvarına zor bir desen yapmaya calsmsti eşim yapamadi umarım bu oda olur

Ben aslında hep sıcaklayan biriydim ama yok bu başka bişey avuç içlerim ayaklarımın altı resmen yanıyooorrr yatakta ne yana yatsam sanki ateşe vermişler gibi yanıyoruumm ayy yok lohusalığı düşünmek istemiyorumm
Bende vantilatörü açtığım halde yetmiyor benim adam da aynı durumda vallahi örtünüp duruyor hasta edeceksin beni diye napim yanıyorum yahuu

İyi bayramlar, iyi tatiller, hayırlı yolculuklar canım ♥

Sevindim cok sukur guzel uyuyabilmissin:) ya benm doktor canımı sıktı kilo konusunda ondan yanii mağdurum ama haklisin canm ama ben eşimle iftarda yemek yemekten kilo aldim bence cok gec saatte yiyip direkt uyuyunca..

Ay cok guzellermis nerde yaptirdiniz acaba? Fiyat nedir. Bayildimmm

Sabah yemek yapmayi ben de severim. Günün işi bitmiş gibi olur. Annemden alışkanlık.
aynen cnm. sabahtan yapinca kendimi mutlu hissediyorum.
ah cnm. uyuyabilsek keske. vucut kendi kaldiriyor. gunde 5 saat uyku mi olur yahu.
eklerim ben tarifleri.
Sanmıyorum cnm ben günde 3 litre su içiyorum belki daha çoktur 3 gecedir kramplara uyanıyorum gün içinde devam ediyo ağrıları
magnezyum takviyesi cozuyor bu durumu canim. ben de 3 lt den fazla su aliyorum
diger sivilar haric. ama arada magnezyum gerekiyor. benim kramp gece karnimin sagina giriyor hareketsiz birakiyor.

bu tarifi simit seklinde yapiyorum ben. foto eklemek isterdim ama cani ceken olabilir diye eklemiyorum. yuvarlayip simit sekli veriyorum. simit haline getirip once yumurta akina sonra susama batiriyorum. yagli kagit serip tepsiye pisiriyorum. iyice sogudugunda paketleyip buzluga atiyorum. sabahtan cikarip tek tek diziyorum. cozulunce taze oluyor. isteyen cozulunce hafif isidaki firinda da biraz bekletebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…