2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kan sulandırıcı kullananlar dikkat dikkattt. Bugün 2 tane doktora gittim. İkisine de pıhtılaşma testi sonuçlarımı gösterdim. İkiside 32.haftanın sonunda hap kullanmayı bırak dedi. Daha sonrasında iğne kullanmaya da gerek yokmuş çünkü ağır bi pıhtılaşmam yokmuş. İçim rahatladı biraz.

gozun aydin cnm.
pihtilasma derecenden dolayidir
ben dogurana kadar devam

arkadaslar cok dert yandim bu konuda ama Allahim deli olacagim. oglum ateslendi. 38 dereceye geldi nerdeyse atesi. mudahele etkeden once bekliyorum. cocugum diyorki "anne gogsumle basimin agrisi psikolojik degilmis dimi. bak atesim cikti" .... Allahim o kadina ettigini yasatsin insallah... kulacka devri yasadi kesin simdi vurdu hastalik. sinifinda 3-4 arkadasi hastaydi hep.
ben de hala durumun psikolojik olmadigini anlayacagi dileden anlatmaya calisiyorum.

Oyyyy kuzum ya neyse annesi atlatcak sen harika bir annesin unutturursun zamanla o kadını Allah bildigi gibi yapsın ruh hastası gecmis olsun canim Allah şifa versin

Oyyyy kuzum ya neyse annesi atlatcak sen harika bir annesin unutturursun zamanla o kadını Allah bildigi gibi yapsın ruh hastası gecmis olsun canim Allah şifa versin
amin canim. cok tesekkur ederiz...
atesim cikti diye korkudan aglayacakti nerdeyse. vucudundaki polisler mikroplarla savasiyor, o yuzden atesin cikiyor, bu da senin saglikli oldugunu gosterir korkma annem dedim. sakinlesti. Allah herkesin evladini iyi insanlarla karsilastirsin.
aksam misafirim vardi. onunla da konustuk. sen sabirli davranmissin ben olsam sabrademezdim ruh hastasiymis dedi.

Çocuğun yanında söylenecek şey mi o ya psikolojiyi nerden bilsin çocuk.. Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah evladın..

Çocuğun yanında söylenecek şey mi o ya psikolojiyi nerden bilsin çocuk.. Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah evladın..
amin canim.amin.
38 atesi. ama yeni basladi. ben 40.5 i gormus insanim oglumda. bekliyorum bakalim gidisati.

Hımmm iste tecrübe baska Allah sifa versin.cok.üzüldüm
Sabah 5ten beri ayaktayim ya. Tam yatayim derken boyle oldu. Bekliyoruz bakalim.
Uyumamak icin buralarda takiliyorum.
Gecen aklima geldi sana yazacaktim yazamadim. Sen progestan fitil kullaniyordun dimi. Fitil kullanimi bir sure sonra vajina florasini yani ph ini bozabiliyor. Tahris olmus yada yanna var gibi arada his olur. Onun da duzelmesi icin baska bir fitil var ama gebelikte kullanilmiyor. Srn demistin ya bu flora ne olaki diye. Ancak aklima geldi de yazabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…