2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 arastirdim gercekten öleymiş flora bozuyormus birakiyorum artik
S Serpico19 cok.üzüldüm ya bunlar.nasil.egitimci olabiliyor anlamiyorum suan sorun.yok dimi sağlığında o.olaydan.dolayi
Bütün vuccudum beyaz beyaz catlak dolu. Belkı ıc karnım ondan buyuk olbılır. Zamanında ıyı genısledım sımdılık bır sorun yok ama tekrarlayabılır demıstı doktor.

Allah korumuş işte.. Gerçekten zor.. İnsan bişey diyemiyor

R Rzg14 kizz deme hahaha bir ara yanmam.vardi ondan demek.vayyyy beee
Tabiii. Benimkimni bulamadilardi da sonu hic iyi yerlere gitmemisti. Vulva kanseri suphesi bile koydular. Az kalsin rahim agzini alacklardi vs vs... Ne bagdireler atlattim o yuzden. O yuzden agactan dusenin halini agactan dusen anlar.

Ben 6-18yas arasi tedavisini gordum ayni hastaligin :)
Benım yasadıklarımı anlamıssınızdır az cok ben o yuzden hıc bır hastalıgı yanı kucuk cocuklarda ozellıkle cocuklarda cok dıkkat ederım hanı yıne yaslılar ılgı gısterdın dıye oram buram der ama cocukta blöf yapma yalan soyleme gıbı durumlar soz konusunu degıl.

Tabiii. Benimkimni bulamadilardi da sonu hic iyi yerlere gitmemisti. Vulva kanseri suphesi bile koydular. Az kalsin rahim agzini alacklardi vs vs... Ne bagdireler atlattim o yuzden. O yuzden agactan dusenin halini agactan dusen anlar.
Kestikkkk ilacı ay inanmiyorum

hem de cok iyi anliyorum.
Kendi cocugumu benden daha iyi kimse taniyamaz. Okulda yeri yerindenoynattim zaten o gun. Hadsiz hanimefendi haddini bilsin diye.
Kestikkkk ilacı ay inanmiyorum
Anacim sen ilaci kesmiyorsun. Zaten suan tatildesin. Sorun olmaz sana. Biz de iliskinin olmasi sorunu buyutmustu bilmedigimiz icin.
Senin dr.un sonrasinda yine kontrol eder. Gerekrise digum sonrasi bisiler verir gecer

Bnm doktor 24 temmuz doğum 23 temmuza dek kullanacaksın dedi aspirini zaten 3. Ayda bırakmıştık

Zeytinliii kiz 25 olmussundur sen şimdi, genc annecik

amin canim.amin.
38 atesi. ama yeni basladi. ben 40.5 i gormus insanim oglumda. bekliyorum bakalim gidisati.
Ben bebekken havale gecirmisim, dikkat etmekte fayda var. Annem bir gun cok kizdiginda havale gecirenin ya vucudunda ya aklinda bi maraz kalir senin aklinda kaldi demişti annem az değil ya, gelecekte ben de kesin öyle olacağım.
Sen ablana sor ..
Kafana gore birakma lutfen. Misal o flora bozukken iliski olsa var ya.. Amnnnnnnn mahvolursun. Tevrubeyle sabit. O yuzden iyi ki dinlenme donemindesin
Ne iliskisi?! Hepimiz ölümüne kanka degil miydik? Kandirildik ey halkim

kiz guldurdun beni. annen ve senin maceralari. gecmis sana da cnm. ben baya antremanliyim oglumun atesinde. 40.5 ateste nefes alamiyordu. kortizon vs solunumu acamadiklari icin adrenalin vermislerdi. ben de uzgundum tabi ama zona cikaracak kadar uzuldugumun farkinda degildim. aniden sutten kestirmislerdi o zaman. memeyi cat diye birakmisti kuzum...
sabaha kadar belli eder kendini...

Küçülmüyom ya keşkee.. Geçti yirmili yaşlar artık Hoşgeldinn 30 lu yaşlar . Ama şaka maka benimki unutmuş doğum gününü iyi mi.. Ağlayasım var 10 yılı geçince demek ki artık eskiyoz.. Vay anasını be

İste ben hic hayal kurmuyorum, bir sey yapmayacak diyorum yapmiyor

Yaslaninca yumusadi ben de yaslandikca sivri dilli oluyorum, esitliyoruz

belki islerin yogunlugundan dalginligina gelmistir cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…