2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neden boyle dusunuyo canim psikolojikten kasit ne

Esimde ayni seyi.soyledi varya doktor 30 a kadar kullan.dedi cuma soylerim kendi doktoruma

Bu arada cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah

Saol cnm.

Demistim ya. Cins ogretmeni gogsu ve basi agriyor diye psikolojik demis cocuga... Cunku ogretmenin psikolojisi bozuk kesin. Cocuk da yer etmis bile. O da oyle saniyor yavrum. Anlatmaya calisiyortum neyin ne oldugunu.
O yaşlarda cocuklar blöf yapamaz kı. Bende orta okulda ateslı ıntıhaplı eklem romatızması gecırdım yurta kalıyordum. Sureklı kalbım agrıyor dıye saglık ocagına gıttım adam benle dalga gectı kalbının yerını goster desem gısteremez yalan soyluyor bu dıye ıkı ay daha durdum agrıyarak bır sabah kalktm resmen felclıyım ayaklarm sısmıs dr gıttım sen ayagını burkmussun yok dıyorum ılac verdı gonderdı bır hafta sonra fenalastm doktora gıttım dırek ankaraya sevk hastaneye ayak atar atmaz hastaneye aldılar gec mudahaleden dolayı 12 yasında agır kortızon almak zorunda kaldım her yerım catladı ıctıgım ılaclar dıslerımı curuttu. Bır doktorun ıhmalı benım butun hayatıma maloldu hakkımı helal etmıyorum. Ne olursa olsun her turlu sey ıhmale gelmez.

Gecmis olsun cnm.
Ne yazik ki biz,ogretmenin kotusune denk geldik. Eylulde baska okula verecegim. İnsallah oraa yuzumuz guler

Saol cnm.

Demistim ya. Cins ogretmeni gogsu ve basi agriyor diye psikolojik demis cocuga... Cunku ogretmenin psikolojisi bozuk kesin. Cocuk da yer etmis bile. O da oyle saniyor yavrum. Anlatmaya calisiyortum neyin ne oldugunu.
Hatirladim haturladim ne diim Allah sana da sabir versin sinir harbine sokar insani

R Rzg14 arastirdim gercekten öleymiş flora bozuyormus birakiyorum artik
S Serpico19 cok.üzüldüm ya bunlar.nasil.egitimci olabiliyor anlamiyorum suan sorun.yok dimi sağlığında o.olaydan.dolayi
Sen ablana sor ..
Kafana gore birakma lutfen. Misal o flora bozukken iliski olsa var ya.. Amnnnnnnn mahvolursun. Tevrubeyle sabit. O yuzden iyi ki dinlenme donemindesin

Valla Allah her daim iyilerle karşılaştırsın.. Gerçekten bir insan insana kötülük yapıp hayatını emeğini murdar edebiliyor.. Rabbim korusun.. Senin de yazık ya o yaşta ne ağrı çekmişsindir..

Yanı ögretmenlık bır durum yok eger cocuk hasta ıse velıye haber verılır yorum yapma gıbı bır luksu yok.
Yok cnm yok. Kadin akillanmiyor. Bir degil iki degil yaptigi. Kendini otorite saniyor. Tip dalinda diplomasi var gibi yasiyor cinsin onde gideni

Valla Allah her daim iyilerle karşılaştırsın.. Gerçekten bir insan insana kötülük yapıp hayatını emeğini murdar edebiliyor.. Rabbim korusun.. Senin de yazık ya o yaşta ne ağrı çekmişsindir..

Tabı canın agrıyı gec psıkolojım bozuldu. 12 yasında catlamadık yerım kalmadı aylık pelesılın ıgnem vardı doktor vurabılır sadece o da yazılı kagıtla yanlıs vurursa sakat kalabılırsın erken tehsıs olsa hıc bunları yasamazdm. Tabı daha kotusu de vardı benden yogun bakımda kalanlar fılan.

Ben 6-18yas arasi tedavisini gordum ayni hastaligin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…