2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz yarina dogurucan mi niye hepsine acele acele etmeye calisiyosun kocanin dolabini duzenleyip nolacak simdiden gene bozacak
Şöyle ki cocugun butun esyalari bizim odadaydi. Gardirop yerler besigi hatta tavana kadar diyim sana onlari cikarinca ortaya da işler çıkmış oldu.

Bozmaz o kadar. Besikten raflara zor ulasiyodu. Üstüne büyük kedim dolaba girmeyi sevdigi icin sag olsun dökmüş hepsini.

Bugün yapmiycam zaten. Soguk suyun altina girdim bi ferahladim, daha parmagimi kipirdatamam.

aaa canım tebrik ederim, benim de ikiz ve küçğk karnım. Halbuki baya da büyük bebekler arkadaşlar hep diyor benim 7 aylıkken senden daha büyüktü diye. Şanslı hissediyorum ama :)

Yok canim zaten saglik yonunden bisey mi war anlaminda demedim yani tombigim demisin ya gayet kucuk duruyo karnin canim benim evet ilerde hele herkes artuk farkli bisey soyler sac bas yolmadan insallah basedebilirim

Hee o zaman bilemem parca parca yap o zaman cNim fazla yormadan iyi ettin

aaa canım tebrik ederim, benim de ikiz ve küçğk karnım. Halbuki baya da büyük bebekler arkadaşlar hep diyor benim 7 aylıkken senden daha büyüktü diye. Şanslı hissediyorum ama :)
Tsk ederim cnm aynen şanslıyız biz bundan büyük olsa napardik bilmiyorum biraz önce güya ayak tirnagimi keseyim dedim kesemedim karnım ağırdı hemen eğilemedim çok ne güzel bnm bebisler biraz küçük kalmışlar 1310 1315 dedi dün ki doktor ama anlamadım ki normal de başka hastaneye gidiyom 30 mayısta gitmiştim o zmn biri 1260 biri 1310 du şimdi biri hiç büyümemiş mi anlamadım ki kullandıkları makinadan dolayı mi bu fark kafam karıştı ayın 20 sını bekliycem mecbur kontrol için bakayım kendi doktorum ne diycek bu duruma

bel ölçüsü vs kullanılarak hesaplanıyor ya o, her doktor farklı alıyor olabilir ölçümü. Cihazların o kadsr değişeceğini sanmam ben. Aklına başka bişey getirme sağlıklılar elhamdülillah işte onu düşün. Arkadaşlarımdan birinin 36. Haftadaki ikizleri 1600 gr doğdulr ve şu an gayet sağlıklılar dert etme yani.

Benim geçen hafta biri 1150 diğeri 1350ydi. Haftaya tekrar randevum var bakalim ne olmuslar gorecegiz.

Valla yavaş yavaş yap ısınınca duramıyoruz sonra çıkıyor acısı yatağı dolabı almışsın odaya zaten yavaşça yerleştirirsin..

Yaa kızlar ben daha 4 5 ay durabilirim diyodumda artık dayanamıyorum çatlayacamm sıcaklardan evimden yatağımdan dışarı çıkmak istemiyorum eşimde gelmiş sadece yatıyoruz ya diyo ama napıyım soyunup yatağımda saatlerce durabilirim kayınvalidemgile gittik her pazar ordayız zaten ama tesettürlü olduğum için artık çatlama noktasına geliyorum yanlarında bide yemeklerden sonra çarpıntım oluyo yığılıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…