Sancın var mı hala.. Ayy inşallah düzelir durumun ya..yeni olac basladilar yine. ciger gelistirici ilac yapildi. yarin 1 tane daha yapilacakmis bu igneden
Allahim iyilik versin insallh sanada bebisi nede canim inslalh biraz daha sabreder gecn gun ruyamda gormistumya demistim sana da Insallh bebişin biraz daha durur uzulme sendecnm sanci derecesinden ziyade duzenli olmasi sorun suan. hala devam ediyr. kesemediler. tetiklememek icin acilmaya hususi bakmiyrlar. dun usg de rahim agzi kapaliydi.
Hepimiz ayni seylere bakıyoruz herhalde
var cnm.Sancın var mı hala.. Ayy inşallah düzelir durumun ya..
yokkkk ben dogurursam da arkamdan kimseyi suruklememmmm. durun durdugunz yerdeAllahim iyilik versin insallh sanada bebisi nede canim inslalh biraz daha sabreder gecn gun ruyamda gormistumya demistim sana da Insallh bebişin biraz daha durur uzulme sende
senden sonrada benim sancim basliyodu ruyamda Allhim herseyin hayirkisini versin
Allahim hepimize saglikla bebislere kavusmayi nasip etsim canim insallah insallah durabildigi kadar durur bebisinvar cnm.
yokkkk ben dogurursam da arkamdan kimseyi suruklememmmm. durun durdugunz yerde
Yasak doğum kelimesi sana da herkese.devar cnm.
Yok güzeller güle güle kullan
Allahim hepimize saglikla bebislere kavusmayi nasip etsim canim insallah insallah durabildigi kadar durur bebisin
sagolun guzellerKızlar anca tamamını okuyabildim
R Rzg14 dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Olumlu düşün. Güzel gelişmelerini sabırsızlık ile bekliyoruz.
Bursa takımı valla ben de arkadaşları kıskandım. Üstüne R Rzg14 hastanedeyim yazınca eyvah nazar mı değdirdik dedim
Biz de en yakın zamanda görüşelim. Hem neyi nerden aldık detaylı konuşuruz
Cuma günü odamızı boyadık. Haftaya Cumartesi oda takımı gelecek.Ben de bayramda annemin aldığı kıyafetleri eve getirdim. 2 gündür 5 makina bebek çamaşırı yıkadık. Uni baby kullandık. Ütüleri de oturduğum yerden yavaş yavaş yaptım. Seyahat ütüm vardı minik. Onunla daha kolay oldu. Elinizde varsa kullanın. Daha hafif hem de minik yerlere kolaylıkla giriyor. Aynı ısıyı veriyor. Anne yanı beşiğini kurduk.İçine çarşaf koyduk içine ütülediğim miniş kıyafetleri koyduk. Eşim astı ben ütüledim valla ütüle ütüle bitmedi. Bi de bişey almadık diyordum. Annem dünyaları almış
Başlayın bence kızlar valla ıncık cıncık çok oyalıyor. 2 çamaşırlık full dolu. Şimdi bi de örgüleri yıkayacağız bir onlar kaldı.
Aboww bnm kocaya 7 aylık diyordum seninki 7 aydansa büyük:)masallah masallah size❤ benim.kocamın gobegi benimkinden.buyuk
gule.gule kullan canim guzeller
İnsallah canim hepimiz icin oyle olurHe yaa 3. Olcak benimki inşallah.. Herşey çok güzel olur inşallah ilkler çok başka gerçekten heyecanı sevinci hevesi.. ❤ Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sanki R Rzg14 ikincincocuhu diye biliyom benHepimiz ayni seylere bakıyoruz herhalde
Zeytinliii ve B bilgevisne 3.
R Rzg14udg06 peridrol84 2.ye hamile
Kucukyali' daki kimdi? S ile baslayan iki kisi var, onlarin da çocukları var sanırım
Tsk ederim moral oldu kız bu bana duba gibi hissediyorum da kendimiCanim altin kizlar 2 tane bebek var gni gozukmuyosun masallahin war
Bi de camasirlarla mutfakBir tek kitapligim kaldi savas alani gibi, bir de kocamin gardirobu. Cocugun odasina devam ederim sonra.
Bugün dogurmazsam daha da dogurmam.
İnsallah hayirli haberlerinixi bekliyoruzvar cnm.
Kiz yarina dogurucan mi niye hepsine acele acele etmeye calisiyosun kocanin dolabini duzenleyip nolacak simdiden gene bozacakBi de camasirlarla mutfak
Benim karnimda bi tane var seninkiyle ayniTsk ederim moral oldu kız bu bana duba gibi hissediyorum da kendimi
Bilmiyom ki cnm herkes öyle diyo küçük diye dün doktora dedim boyle boyle herkes küçük diyo anormal bi durum yok demi diye kadın katıla katıla güldü resmen herşey yolunda daha çok duydan böyle şeyleri diyo hele bi doğur:))Benim karnimda bi tane var seninkiyle ayniikiz annesi gbi degil karnin pelin ve anil diye kanal var youtube da o kizin da ikizleri oldu onun karni baya buyuktu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?