2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa ilaçlarla bile devam ediyor demek.. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah Allaha emanet olun sizi korusun inşallah

Antalya sıcağında gözüm kesmiyor ama el mecbur başlanacak artık

amin cnm. 2agizdan farrkli ilac. serunda baska ilac. bi de makattan ayri ilac.
Allah yardımcın olsun. Sen içini ferah tut söylemesi kolay ama stres yapma zamanı gelmemiştir inşallah beklerler 4 hafta daha

Dualarımız seninle ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu durumu inşallah.. Anneler güçlüdür.. ❤
R Rzg14 canm Allah yardımcınız olsun. Biraz daha sabreder inşAllah. Sıkma canını her şey olacağına varır. Dualarımız seninle
Antalya sıcağında gözüm kesmiyor ama el mecbur başlanacak artık

Allah yardımcın olsun. Sen içini ferah tut söylemesi kolay ama stres yapma zamanı gelmemiştir inşallah beklerler 4 hafta daha
aminn insallah

Gezmeye gitmiş kıızz
Bebegimiz olunca eve mi kapanacaz ayol? Kustan feyz alalım
Valla herkes bir bardak.suda firtina cikarcak patlama.noktasinda cinnet.eşiğinde anladim.yalniz degilim
Ben sakinim afroditi e sor
Biraz once hic tanimadigim biriyle (misafirin akrabasi) telefonda konustum. 27+4 te mi ne dogurmus 26+4te olabilir. 940gram dogmus 740a düşmüş. Ona da ciger gelistirici yapmislar, hastanede yatmis gebelik zehirlenmesi diye ama yüksek tansiyondan dogurmus. Velhasil kadin cok pozitifti, ben de baya pozitif konustum guldurdum falan (klasik strese karsi silahimdir). Dogsa bile bir sorun olamayacak, ben inanıyorum.
amin cnm.
bende korkan olacak diye surekli yazmak istemiyrm.
Sen yaz, biz yabancilardan korkuyoruz

Inşallah acilman olmaz durdururlar cnm dualarmız seninle Rabbim yardımcın olsn

Inşallah acilman olmaz durdururlar cnm dualarmız seninle Rabbim yardımcın olsn
aminnnnn. kuvez olayi gozumu korkutuyr. bunlari hic yasamadim ben daha once. yabanciyim olaylara. garip bir sogukkanlilik var. hadi gidelim doguma.deseler.korkmam o derece suan.

Ilk haftalarda 30. Haftada herşey hazır olmalıı şunu şunu almalıyım diye evhamlanan bende bir rahatlık bir ferahlık salı günü alışverişe gidelim diyor eşim amannn gideriz benim yürüyecek gücüm yok diyorum Allah sonumu hayır etsin tembellik tüm vücuduma yayıldı çevremdeki hamileler 30. Haftada hastane çantami hazirladim diyor benim daha çantam yok

Kızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan geldi tatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.

gecmis olsun cnm.

amin cnm.
bende korkan olacak diye surekli yazmak istemiyrm.
Canım ben de merk edyrm sizi. korktgmz şeyler bunlar degl inan olmayan şeyleri olacak gibi söylenmesi tarzı şeyler. Yoksa sen bize açıklama yaparken bile bilgilendirici tarzda yazmssn dualarmz seninle.

Belki kullndgn ilaçlar tetklyr da olablr çok geçmiş olsun

inanin birseyin hayali daha aci verici ve kotu oluyor. yasadiginizda daha guclu hissediyorsunuz. o yuzden hixbirseyden korkmayin. hep diyrm zamani gelince oyle boyle cikacak bu cocuklar.
Öyle gerçekten o an gelince Allah da yardım ediyor.. İçin ferah olsun inşallah yolunda gider herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…