Yaa ilaçlarla bile devam ediyor demek.. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah Allaha emanet olun sizi korusun inşallahson havadisler..
gecen sancilar 6dk.da tekrar duzenli gelirken 4dk da duzenli gelmeye baslado. ekstra ilaclara basladilar. yazdim mi bilmiyrm ciger gelistirici igne yaptilar. ilaclara devam. simdi cekilen nst de 13 dk ya uzamis sancilar ama yine duzenli...
amin cnm. 2agizdan farrkli ilac. serunda baska ilac. bi de makattan ayri ilac.Yaa ilaçlarla bile devam ediyor demek.. Hayırlısıyla sağlıkla inşallah Allaha emanet olun sizi korusun inşallah
Dualarımız seninle ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu durumu inşallah..amin cnm. 2agizdan farrkli ilac. serunda baska ilac. bi de makattan ayri ilac.
Sağlıkla gelsin minnoş.. Hazırlık yapmak lazım artık normal doğum sezaryen farketmiyor ne zaman gelecekleri hiç belli değil yavaştan başlarsın sen de ben de daha yapmadım yıkama ütü falan sıcakta da hiç çekilmiyor ya
Allah yardımcın olsun. Sen içini ferah tut söylemesi kolay ama stres yapma zamanı gelmemiştir inşallah beklerler 4 hafta dahaamin cnm. 2agizdan farrkli ilac. serunda baska ilac. bi de makattan ayri ilac.
Dualarımız seninle ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu durumu inşallah..Anneler güçlüdür.. ❤
aminn insallahAntalya sıcağında gözüm kesmiyor ama el mecbur başlanacak artık
Allah yardımcın olsun. Sen içini ferah tut söylemesi kolay ama stres yapma zamanı gelmemiştir inşallah beklerler 4 hafta daha
Bebegimiz olunca eve mi kapanacaz ayol? Kustan feyz alalımGezmeye gitmiş kıızz
Ben sakinimValla herkes bir bardak.suda firtina cikarcak patlama.noktasinda cinnet.eşiğinde anladim.yalniz degilim
Biraz once hic tanimadigim biriyle (misafirin akrabasi) telefonda konustum. 27+4 te mi ne dogurmus 26+4te olabilir. 940gram dogmus 740a düşmüş. Ona da ciger gelistirici yapmislar, hastanede yatmis gebelik zehirlenmesi diye ama yüksek tansiyondan dogurmus. Velhasil kadin cok pozitifti, ben de baya pozitif konustum guldurdum falan (klasik strese karsi silahimdir). Dogsa bile bir sorun olamayacak, ben inanıyorum.son havadisler..
gecen sancilar 6dk.da tekrar duzenli gelirken 4dk da duzenli gelmeye baslado. ekstra ilaclara basladilar. yazdim mi bilmiyrm ciger gelistirici igne yaptilar. ilaclara devam. simdi cekilen nst de 13 dk ya uzamis sancilar ama yine duzenli...
Sen yaz, biz yabancilardan korkuyoruzamin cnm.
bende korkan olacak diye surekli yazmak istemiyrm.
Inşallah acilman olmaz durdururlar cnm dualarmız seninle Rabbim yardımcın olsnson havadisler..
Bebegimiz olunca eve mi kapanacaz ayol? Kustan feyz alalım
Ben sakinimafroditi e sor
Biraz once hic tanimadigim biriyle (misafirin akrabasi) telefonda konustum. 27+4 te mi ne dogurmus 26+4te olabilir. 940gram dogmus 740a düşmüş. Ona da ciger gelistirici yapmislar, hastanede yatmis gebelik zehirlenmesi diye ama yüksek tansiyondan dogurmus. Velhasil kadin cok pozitifti, ben de baya pozitif konustum guldurdum falan (klasik strese karsi silahimdir). Dogsa bile bir sorun olamayacak, ben inanıyorum.
Sen yaz, biz yabancilardan korkuyoruz
aminnnnn. kuvez olayi gozumu korkutuyr. bunlari hic yasamadim ben daha once. yabanciyim olaylara. garip bir sogukkanlilik var. hadi gidelim doguma.deseler.korkmam o derece suan.Inşallah acilman olmaz durdururlar cnm dualarmız seninle Rabbim yardımcın olsn
Yaz canım ya aklım hep sendeamin cnm.
Geçen bama geldiler aglamaktan nefessiz kalacaktım resmen hıçkıra hıçkıra...ama sonra bi rahatladım sormaBilmiyorum.ki geliyorlAr sagdan.sagdan
gecmis olsun cnm.Kızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan gelditatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.
Canım ben de merk edyrm sizi. korktgmz şeyler bunlar degl inan olmayan şeyleri olacak gibi söylenmesi tarzı şeyler. Yoksa sen bize açıklama yaparken bile bilgilendirici tarzda yazmssn dualarmz seninle.amin cnm.
Belki kullndgn ilaçlar tetklyr da olablr çok geçmiş olsunKızlar 4 gözle beklediğim bayram tatili burnumdan gelditatile girdiğimiz ilk cumartesi kontrole gittim ara ara karnım çok sertleşiyo dedim doktorda ağrın oluyo mu dedim valla bazen oluyo bazen olmuyo dedim. Bu önemli takip et eğer ağrılı sertleşme ve gunde 4-5 den fazla oluyosa erken doğum belirtisi dedi. Ben tırstım tabi. Neyse dikkat etmeye başladım ama bugüne kadar öyle büyük bi sıkıntı olmadı. Pazartesi gecesi yazlığa gittik güya tatil salı günü grip oldum burun akıntısı baş ağrısı elimde parol cok kotu 3 gun geçirdim persembe gecesi döndük ve cuma acile gittim bademcikler pert ve soğuk algınlığı dedi doktor. Serum taktı amoklavin bogaz spreyi ve parol verdi. Hala iyilesemedim. O kadar ilaç kullanmakta ayrıca korkutuyo zaten moralim aşırı bozuk. Ve bugün karnım belki 20 kere sertleşti sürekli sertleşti bebeğin hareketleri de sertleşti hemen yarın sabah ilk randevuyu aldım doktoruma, iş yerinden de izin aldım. Korkuyorum. Inşallah sıkıntılı bi durum olmaz. Allah hepimize evladımızı sağlıkla bağışlasın. Bu grip ve boğaz ağrısı beni mahfetti. Resmen iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı baş ağrısını besliyo resmen dualarınıza ihtiyacım var.
Öyle gerçekten o an gelince Allah da yardım ediyor.. İçin ferah olsun inşallah yolunda gider herşey..inanin birseyin hayali daha aci verici ve kotu oluyor. yasadiginizda daha guclu hissediyorsunuz. o yuzden hixbirseyden korkmayin. hep diyrm zamani gelince oyle boyle cikacak bu cocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?