Ben de aynıyım. Kv lere gittiğimde falan iki işi yapsam hemen terliyom kendimi balkona atıyodum ki bugün hava serinledi sel seli götürdü ben de biraz olsun ferahladım:)Yaa kızlar ben daha 4 5 ay durabilirim diyodumda artık dayanamıyorum çatlayacamm sıcaklardan evimden yatağımdan dışarı çıkmak istemiyorum eşimde gelmiş sadece yatıyoruz ya diyoama napıyım soyunup yatağımda saatlerce durabilirim kayınvalidemgile gittik her pazar ordayız zaten ama tesettürlü olduğum için artık çatlama noktasına geliyorum yanlarında bide yemeklerden sonra çarpıntım oluyo yığılıp kalıyorum
Bende öleyim çok şükür herşey yolunda sıkılmam gerekende bir şey yok ama anlamadım. Attık kendimizi dışarı bakalımHic keyfim. Yok.yemin ederim Allah iyilik versin de ağlayasim.var
Valla zor canım eşinin dışında biri olması evde insan rahat rahat yaramıyor soyunamıyor zaten sıcak basıyor.Yaa kızlar ben daha 4 5 ay durabilirim diyodumda artık dayanamıyorum çatlayacamm sıcaklardan evimden yatağımdan dışarı çıkmak istemiyorum eşimde gelmiş sadece yatıyoruz ya diyoama napıyım soyunup yatağımda saatlerce durabilirim kayınvalidemgile gittik her pazar ordayız zaten ama tesettürlü olduğum için artık çatlama noktasına geliyorum yanlarında bide yemeklerden sonra çarpıntım oluyo yığılıp kalıyorum
Aynen canım ya o yüzden evden dışarı çıkmak istemiyorum artık içim daralıyo heryerdeValla zor canım eşinin dışında biri olması evde insan rahat rahat yaramıyor soyunamıyor zaten sıcak basıyor.
Ben uzun süre oturamıyorum ki zaten uzanmam yayılmam lazım başkalarının yanında hiç rahat olamıyor insan.. Dışarı çıktım bugün alev aldım resmen artık bizden hayır yok doğuma kadar kapalıyızYaa kızlar ben daha 4 5 ay durabilirim diyodumda artık dayanamıyorum çatlayacamm sıcaklardan evimden yatağımdan dışarı çıkmak istemiyorum eşimde gelmiş sadece yatıyoruz ya diyoama napıyım soyunup yatağımda saatlerce durabilirim kayınvalidemgile gittik her pazar ordayız zaten ama tesettürlü olduğum için artık çatlama noktasına geliyorum yanlarında bide yemeklerden sonra çarpıntım oluyo yığılıp kalıyorum
Kadin hakli.lakin senin.hayvansever oldugunu atlamis.sanirim bu bir ikincisi.evlatlik.çocuk garantili mi?Şu anda hayvanlara yapilan iskenceleri gördüğü icin boyle bir dunyaya cocuk mu getirilir diye soylenen bir misafirim var. En iyisi evlatlik almakmis. Dedim napiyim icimdeki cocugu mu olduriyim? Sen de dogurup veya yetistirip iyi insan olmasina cabalayarak dunyanin bu düzenini degistirmeye calisacaksin. Ama hemen ardindan Allah bizi yumurtalarla bosuna mu yaratmis uremek ihtiyacmis. E akil vermis, hayvandan ayiran en büyük farkimiz istersek uremeyebiliriz. Yok olmazmis vucudun ihtiyaciymis.
Beyni yanmam isteyenler fava çök
Destek en beklemediklerimizden gelirken köstek her yönden geliyordu. En yardim etmesi gereken en cok is yapar dediklerin ortada yokken hic dusunmediklerimiz elimiz ayagimiz olabiliyor.
Bir de sey var
Kendini niye yoruyorsun? Ay yapmasaydin. Ay soyleseydin hiz yapardik. What the fak? (Kufurden banlanir miyiz?)
Ben iyice huysuzlasiyorum. Veya tahammül seviyem düşüyor.
Ağız burun dağıtma zamanımız gelmişŞu anda hayvanlara yapilan iskenceleri gördüğü icin boyle bir dunyaya cocuk mu getirilir diye soylenen bir misafirim var. En iyisi evlatlik almakmis. Dedim napiyim icimdeki cocugu mu olduriyim? Sen de dogurup veya yetistirip iyi insan olmasina cabalayarak dunyanin bu düzenini degistirmeye calisacaksin. Ama hemen ardindan Allah bizi yumurtalarla bosuna mu yaratmis uremek ihtiyacmis. E akil vermis, hayvandan ayiran en büyük farkimiz istersek uremeyebiliriz. Yok olmazmis vucudun ihtiyaciymis.
Beyni yanmam isteyenler fava çök
Destek en beklemediklerimizden gelirken köstek her yönden geliyordu. En yardim etmesi gereken en cok is yapar dediklerin ortada yokken hic dusunmediklerimiz elimiz ayagimiz olabiliyor.
Bir de sey var
Kendini niye yoruyorsun? Ay yapmasaydin. Ay soyleseydin hiz yapardik. What the fak? (Kufurden banlanir miyiz?)
Ben iyice huysuzlasiyorum. Veya tahammül seviyem düşüyor.
Kızlar bahsetmiştim size balkonuma kumrular yuva yapmıştı iki gündür anne kuşu göremiyordum bırakıp gitti diye iki gündür ağlıyordum hatta dun nts ye girdiğimde dogum hanede yeni dogan bebek agliyordu bnde agladim bebekle beraber kuslari annesi birakip gitti niye birakti cok kucukler diye bugün yuvaya ekmek yem bıraktık biraz sonra anne geldi öyle çok sevindim ki ama anne kuşa çok sinirliyim cunku iki gün ağlattı beni
Pis kuş ya nasıl korkuttu uzdu beni varya anlatamam pis gezintisi el kadar cücük bırakılır mi hiçGezmeye gitmiş kıızz
Sağlıkla gelsin minnoş.. Hazırlık yapmak lazım artık normal doğum sezaryen farketmiyor ne zaman gelecekleri hiç belli değil yavaştan başlarsın sen de ben de daha yapmadım yıkama ütü falan sıcakta da hiç çekilmiyor yaKızlar biz köyden döndük dün öğlen direk buraya girdim anca yazılanları bitirdim. Benimde 2 . Kızım geliyor ismine karar verdik inci hilal olacak inşallah . Bizde 40 hafta kurban arifesinde olcak inşallah ya kurbanda önce yada sonra gelir minik kızım ilk doğum normal oldu bakalım bu kızımın nasıl olacak.
Rzg14 inşallah zamanında gidersin doğuma Allah yardımcın olsun.
Yıkama ütüleme işine bende başlamayanlardanım. Sadece hastane çantam hazır o kadar. Antalya yanıyor asıl sıcak burda
Ha gayret kızlar yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik
Çalışanlara Allah kolaylık versin.
Pis kuş ya nasıl korkuttu uzdu beni varya anlatamam pis gezintisi el kadar cücük bırakılır mi hiç
Canım Allah yardımcın olsun.Saglikla olsun Sen kendini üzme, Üzme ki bebegin iyi olsun.lutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?