2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de aynıyım. Kv lere gittiğimde falan iki işi yapsam hemen terliyom kendimi balkona atıyodum ki bugün hava serinledi sel seli götürdü ben de biraz olsun ferahladım:)

Valla zor canım eşinin dışında biri olması evde insan rahat rahat yaramıyor soyunamıyor zaten sıcak basıyor.

Ben uzun süre oturamıyorum ki zaten uzanmam yayılmam lazım başkalarının yanında hiç rahat olamıyor insan.. Dışarı çıktım bugün alev aldım resmen artık bizden hayır yok doğuma kadar kapalıyız

Şu anda hayvanlara yapilan iskenceleri gördüğü icin boyle bir dunyaya cocuk mu getirilir diye soylenen bir misafirim var. En iyisi evlatlik almakmis. Dedim napiyim icimdeki cocugu mu olduriyim? Sen de dogurup veya yetistirip iyi insan olmasina cabalayarak dunyanin bu düzenini degistirmeye calisacaksin. Ama hemen ardindan Allah bizi yumurtalarla bosuna mu yaratmis uremek ihtiyacmis. E akil vermis, hayvandan ayiran en büyük farkimiz istersek uremeyebiliriz. Yok olmazmis vucudun ihtiyaciymis.
Beyni yanmam isteyenler fava çök

Destek en beklemediklerimizden gelirken köstek her yönden geliyordu. En yardim etmesi gereken en cok is yapar dediklerin ortada yokken hic dusunmediklerimiz elimiz ayagimiz olabiliyor.

Bir de sey var
Kendini niye yoruyorsun? Ay yapmasaydin. Ay soyleseydin hiz yapardik. What the fak? (Kufurden banlanir miyiz?)

Ben iyice huysuzlasiyorum. Veya tahammül seviyem düşüyor.

Merhaba kızlar
Sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadım Umarım herkes iyidir. Tatilden yeni geldik. Bozcaada ya gittik. Yazamadım bir türlü. Sıcak beni baya zorladı. Eve geldiğimden beri yatıyorum çok yoruldum. Allahtan yarın izin almıştım iş yok. Dinlenirim. Bozcaada’da eczane de bir bayan vardı 29. Haftadayım dedi. Aramızdaysa selam olsun. Güneş kremi almadan çıktığım için Avene 50 faktör losyon buldum hemen aldım. Umarım iyi gelir. Yolculuk beni benden aldı. Uzun yol. İki aile gittik, arkadaşlarında 10 yaşında oğlu var arkada ben 2 çocuk ve arkadaşım. Yanımda çocuklarla klima bile yetmedi bana yandım. gezdik tozduk iyi doğurmadım valla
Hepinizi öpüyorum. Bebişleri ısırıyorum

Kadin hakli.lakin senin.hayvansever oldugunu atlamis.sanirim bu bir ikincisi.evlatlik.çocuk garantili mi?

Kızlar biz köyden döndük dün öğlen direk buraya girdim anca yazılanları bitirdim. Benimde 2 . Kızım geliyor ismine karar verdik inci hilal olacak inşallah . Bizde 40 hafta kurban arifesinde olcak inşallah ya kurbanda önce yada sonra gelir minik kızım ilk doğum normal oldu bakalım bu kızımın nasıl olacak.
Rzg14 inşallah zamanında gidersin doğuma Allah yardımcın olsun.
Yıkama ütüleme işine bende başlamayanlardanım. Sadece hastane çantam hazır o kadar. Antalya yanıyor asıl sıcak burda
Ha gayret kızlar yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik
Çalışanlara Allah kolaylık versin.

Kızlar bahsetmiştim size balkonuma kumrular yuva yapmıştı iki gündür anne kuşu göremiyordum bırakıp gitti diye iki gündür ağlıyordum hatta dun nts ye girdiğimde dogum hanede yeni dogan bebek agliyordu bnde agladim bebekle beraber kuslari annesi birakip gitti niye birakti cok kucukler diye bugün yuvaya ekmek yem bıraktık biraz sonra anne geldi öyle çok sevindim ki ama anne kuşa çok sinirliyim cunku iki gün ağlattı beni

Ağız burun dağıtma zamanımız gelmiş karşıdakiler de hakediyor ama sohpeti de ne boşmuş ya kuru gürültü yapmış bla bla bla..

Gezmeye gitmiş kıızz

Sağlıkla gelsin minnoş.. Hazırlık yapmak lazım artık normal doğum sezaryen farketmiyor ne zaman gelecekleri hiç belli değil yavaştan başlarsın sen de ben de daha yapmadım yıkama ütü falan sıcakta da hiç çekilmiyor ya

Ayy dondurucuya attığım limon portakallar nasıl yaradı işimeee iyi ki atmışım buzz gibi yapıyom başka türlü içim yanıyor kesmiyor bişey bu arada kaçamaklar da oluyor yaa napiym şu şeker belası mahvetti beni bu bayram her yerde tatlılar pastalar ben öööyyyyleeee baktım sadece hay ben.. Neyse sakinim..

son havadisler..
gecen sancilar 6dk.da tekrar duzenli gelirken 4dk da duzenli gelmeye baslado. ekstra ilaclara basladilar. yazdim mi bilmiyrm ciger gelistirici igne yaptilar. ilaclara devam. simdi cekilen nst de 13 dk ya uzamis sancilar ama yine duzenli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…