- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Masallah pasayaKızlar bende bu sabah kontrole gitti 32.hafta çalışabilir raporu aldım hemen 2 haftalık yıllık izin yazdım en azından yarım maaş alayım izne çıkmadan önce. 4 aylık ücretli izni 4 ay sonunda toplu veriyolar çünkü.
Oğluşumun durumu iyi bin şükür. 2 kilo olmuş. Kafası hala yukarda dedi. Inşallah döner doğumdan önce de normal doğurabilirim. Bundan sonra 2 haftada 1 geliceksin dedi doktor.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin
Asiri guzelmisCanim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.
Eki Görüntüle 2282688
Tek çocuk olmak için elinden geleni yapıyor ve pes etmedi inatçı sıpa kime çekti inatcilikla bil bakalimO zor ya seninki çok doğuma kadar sürenler den oldu şansına.. Allah yardımcın olsun.. Vakitlice gelsinler inşallah Allah yardım ediyor dayancan mecbur
avatara bak zuhahaha koptum yaTek çocuk olmak için elinden geleni yapıyor ve pes etmedi inatçı sıpa kime çekti inatcilikla bil bakalimaminn tatlım İNSALLAH Rabbim hepimize dayanma gücü versin.
Ya ne zamandır bu resme bakıp gülüyordumavatara bak zuhahaha koptum ya
Ben de buz yiyorum yaBence kasıklarda ki bağlar geriliyor çok son ayda ondan oluyordur o sancı gibi his.. Hava sıcak diye de çok soğuk almamak lazım kızlar o da iyi değil ben kızımda buz gibi suları içtim sancım gelmedi hiç ya oğlumda öyle değildim ama kızda içim yanıyordu buzlu sular içiyordum hatta buzlarını yiyordum
Minilola diye bir site var canım muhteşem modeller var çeşitte çok bak istersen fiyatlarıda uygunKızlar halen lohusa tacı ve bebek tacı için karar veremedim ya beğenemedim daha doğrusu . önerebilceğiniz bir yer var mı ?
Bence gayet olur canım bende parmak arası beyaz renk bişey alıcamya hastanede giymeye bir terlik bulmadım ben malum markadan parmak arası terliğim var onu giysem nolur cok mu abest olur acaba bir fikri verin hayrınıza:)
Bende yarın sabahtan gidiyorum canımYarın görüş günü nasipse bizim kızlar
Çok merak edyrm kuzumuuu.
salı gün annemlerin yazlgina gitcem esimde seminer bitcek yarın özel dersleri 1 kaç güne toplyck o da geleck nasipse. Sizlerde mutlaka serin yerlere kaçamak yapmaya çalışın
En son 30 mayısta diğer doktorma gtmstm 1 ay sonra gel demsti. Şimdi diğerine gtcm. sen ne zaman gtmstn canım. Bir de boy kilo demiyordu o doktrm şuan büyümüş mu ne yapmış merak çokBende yarın sabahtan gidiyorum canım❤ Çok özledim sıpamı
bende aynı parmak arası terlikle geçireceğim kapalı süslü terlik düşünmedim hiçBence gayet olur canım bende parmak arası beyaz renk bişey alıcam
geçmiş olsun canım dikkat et iyi ki de gitmişsin aslında ben bu son zamanlar kan idrar tahlilleri doktor kontrollerinin sık sık yaptırılması taraftarıyım. allah korusun vücut korumasız kalıyor çünküBenim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaakoca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
Ben de sabahlıklı geceliği beyaz aldım. Bide pijama takımı aldım o da cok açık pudra pembesi. Koyu renk istiyordum sözde, aman dedim boşver,beğendiğim olsun..annecigim kisa bi tatil icin Turkiye de, yarin donecekler. Turkiye'den bana bitane lohusa pijamasi seti alirmisin diye mesaj yazmistim, sagolsun almis 6 parca hemde ehehe cok sevindim. rengini sordum, beyaz dedi, temiz temiz ferah ferah giyersin tertemizce yataginda dedi. yes and amen dedim
Ne tatlı olmuşsun sennnKızlar lohusa tacımı ve terliğimi kendim yapmıştım biliyorsunuz, takım halinde deniyim dedimBi doğurma hevesi geldi bana kendimi böyle görünce
Eki Görüntüle 2282667
Evet son günlerde ben de cok acıkmaya başladım.hatta ilk kez dün aşerdim diyebilirimmmmm!!!Bi kaç gündür daha sık acıkıyorum ben ya sizde durum nedir kızlar buzdolabının önünde dolanıp duruyorum
Olur neden olmasın cook da guzel olur. Bazı hastaneler yatışın başladığında ameliyathane önlüğü ile beraber terlik de veriyor. Ben bir de dısarıda severek giydiğim beyaz bi terliğim var onu alıcam yanıma.ya hastanede giymeye bir terlik bulmadım ben malum markadan parmak arası terliğim var onu giysem nolur cok mu abest olur acaba bir fikri verin hayrınıza:)
Sırf bu yüzden bile çocuk yapılır. Efe yavrum şu kumandayı uzatır mısın, bana su getirir misin, bakkala gidip ekmek alır mısın diyeceğim günleri iple cekiyorumBen çocukları çağırıyorum koşun gelin şunu alın yerden ya diyecanım yardımcılarım
Arkadaşım en iyisini yapıyorsun cok samimiyim. Yabancı arkadaşlarımla konuştuğum zaman bu tarz adetlerin onlarda olmadığını ve bizde ne kadar abartı yapıldığını anlıyorum bazen. Kendi doğumunda başka insanlar için masrafa giren tek milletiz, hediyeliği cikolatası süslemesi ıvırı zıvırı... Biz hevesle yapıyoruz tabi ki ben de yaptım annemin baskısıyla ama her zaman sacma gelmiştir bana. Sadece hediyeliklere ve isimli lokumlara 400 tl harcadım. Bide ayrıca alınan ıvır zıvırlar var foto çekilmek icin alınan taç ve terlik (bidaha kullanılmayacak mesela) , Şuan aklıma gelmeyen gereksiz şeylerle birlikte belki 1000 tl ye yakın. Bak bu rakamın içerisinde herhangi bir ihtiyaç yok, tamamen olmasa da olur dediğimiz ıvır zıvıra verdigim rakam bu. Para hiç mühim değil saglık olsun, gerekli seyler olsun en kalitelisini en pahalısını alayım ama, boş masraf geliyor bunlar bana. Anneler heves ediyor onu da yapalım bunu da yapalım. Gecelik mesela. Benim zaten lohusa geceliği gibi önden düğmeli,sabahlıklı ve evlendiğimden beri hiç kullanmadığım 2 takımım varken annemin zoruyla gidip 2 takım yeni lohusa geceliği ve pijaması aldım. Sonra ona uygun terlik ve tac alındı. Takı yastığı alındı bebek icin, cok mu lazımdı sanki? atacağız bir kenara bir daha kullanılmayacak. Ya ben anlamıyorum hem doguruyorum, hem elalem icin masrafa giriyorum. bana kalsa bunların hiçbirisini yapmayacaktım. Burada bakıyorum bazılarına hayret ediyorum, hastanede kalacağı maksimum 48 saat, organizasyon sirketi ayarlıyor hastane odası süslemesi,limonatası,kuru pastası icin deli rakamlar ödüyorlar. Ben zorluklarla dogum yapacagım,zorluklarla o yatağa geçip uzanacağım, elalem gelip karşımda kurabiye yiyip limonata içecek... Ay çok sinir değil mi? yani bilmiyorum ben mi abartıyorum ama, coookk saçma geliyor bana.aynen valla..benim 2. ve doğum için sadece kendime lcw den gecelik aldım çikolata, terlik, taç, kapı süsü, hediyelik vs hiçbişey almayacağım..3 olsa heralde evdeki pijamalarla felan giderdim doğuma
Ah kuzum, tadını çıkar. ben de 3 haftadır yazlıktayım, ara ara gelip tekrar gidiyorum ama, önümüzdeki haftadan sonra gelmek istemiyorum bi daha. Allah korusun aniden Doğum başlasa en yakın tam teşekküllü hastane 35 dk, göze alamıyorum o strese girmeyiYarın görüş günü nasipse bizim kızlar
Çok merak edyrm kuzumuuu.
salı gün annemlerin yazlgina gitcem esimde seminer bitcek yarın özel dersleri 1 kaç güne toplyck o da geleck nasipse. Sizlerde mutlaka serin yerlere kaçamak yapmaya çalışın
Benim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaakoca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
Pazartesi günü tüm tahlillerim temiz çıkmıştı aslında vajinal bakinca gördü mantarı kesinlikle iyiki ihmal etmemişim sabaha kadar uyuyamadim acidan normal birşey olmadığı belliydigeçmiş olsun canım dikkat et iyi ki de gitmişsin aslında ben bu son zamanlar kan idrar tahlilleri doktor kontrollerinin sık sık yaptırılması taraftarıyım. allah korusun vücut korumasız kalıyor çünkü
Mutlaka deneyeceğim canımBebekle ilgili bişey olmamasına sevindim canım.Sana da çok geçmiş olsun,kremle en kısa zman da geçer umarım.Elma sirkesi su karışımıyla da silmek iyi geliyordu bana.Belki sanada faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?