- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Gecmid olsun canim bu gidisle her hafta biseyimiz cikacak anam rahat yokMutlaka deneyeceğim canım
Ama bu inanılmaz guzelmisCanim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.
Eki Görüntüle 2282688
Cakma cros gibi terliklerim var, suya da giriyorum onlarla, rengi ve tipi hic uygun degil ama bananeya hastanede giymeye bir terlik bulmadım ben malum markadan parmak arası terliğim var onu giysem nolur cok mu abest olur acaba bir fikri verin hayrınıza:)
Vat is det min "ütü"?Ütü gibi minoldu senin ütüler?
Kocamin yontemi, gobekliler egilmezmis ayaklariyla alirmis, kim bilir kac senedir egilip bişi almadi.ben her şeyi ayak parmaklarimla tutup kendime çekiyorum hafifse kaldırıyorum
Midemiz popomuzda bile olabilir. Organlar firardaMantıklı az ve sık yiyozmideye yer mi kaldı garibim eciş bücüş olmuştur şimdi
Suya attiginda batmayan dubalara dantelli gecelik gecirmissin gibiyim. Şöyle güzel hamile olamadik anacim.Böyle görünsem bana da heves gelir ama ben daha çok varis ameliyatına giren teyze gibi hissediyorum kendimi
Kapiyi da mi veriyorlarmis?Tam tur olmayan anne taclar genelde 60 65 lira bebek icin olanlarda 25 30 arasi degisiyo. Sayfasinda bazi fotolarin altinda fiyatlarini belirtmis. Baska bi sayfada buna benzeyen kapi susune 300 lira demislerdi bi oha cekmistim icimden
Bel agrin oluyo mu iku is yaptigin zaman... Bak kendine masallah cek en muntazam gidenlerden biri sensin suanda ben de masallah subhanallah diim motorcu ve metalci olmak bunu gerektirir guclu gadinKalkin kalkin yilmak yok!
Riskli gebe olmayanlar haydi kendini oyalamak icin bisiler yapsın.
Dun koltuklarin minderlerini soktuk yikadim, bugün babam gelmisti o gecirdi. Aşkım domol islak mendillerle banyo ayna vs temizligi (abi cok kolay ya). Her girdigimde o lekeler sinir ediyodu beni.
Simdi yine perdelerle camlara taktım. Bir ara onlara kesin girerim, kendimi biliyorum.
Yatmak yok! Yola devam! Hedef 2023!!!
(Yattikca daha cok yatiyor insan)
Koltukların yastık kılıfları yıkandı, akşam için yemek yapıldı, dolapta çürümek üzere olan yeşillikler doğranıp karıştırıldı ve böreklerde sarmalarda kullanmak üzere buzluğa atıldı. Kahvemi içiyorum şimdi de. Her yer kuş tüyü, evi süpürmem lazım ama o görev eşime ait. Bizim süpürge süpürürken yere bir yapışıyor, kaldırabilene aşk olsun. Beli kopuyor insanın. Eşim de ısrarla Cumartesi yapacağım diyor, haklı olarak, yorgun geliyor işten adam. Ama sinir oluyorum şu kuş tüylerini gördükçe yaKalkin kalkin yilmak yok!
Dun koltuklarin minderlerini soktuk yikadim, bugün babam gelmisti o gecirdi. Aşkım domol islak mendillerle banyo ayna vs temizligi (abi cok kolay ya). Her girdigimde o lekeler sinir ediyodu beni.
Simdi yine perdelerle camlara taktım. Bir ara onlara kesin girerim, kendimi biliyorum.
Çok geçmiş olsun, inşallah krem kısa zamanda rahatlatırBenim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaakoca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
Bizim herşeyimiz millet ne der diye zatenBen de sabahlıklı geceliği beyaz aldım. Bide pijama takımı aldım o da cok açık pudra pembesi. Koyu renk istiyordum sözde, aman dedim boşver,beğendiğim olsun..
Ne tatlı olmuşsun sennn
Evet son günlerde ben de cok acıkmaya başladım.hatta ilk kez dün aşerdim diyebilirimmmmm!!!
Olur neden olmasın cook da guzel olur. Bazı hastaneler yatışın başladığında ameliyathane önlüğü ile beraber terlik de veriyor. Ben bir de dısarıda severek giydiğim beyaz bi terliğim var onu alıcam yanıma.
Sırf bu yüzden bile çocuk yapılır. Efe yavrum şu kumandayı uzatır mısın, bana su getirir misin, bakkala gidip ekmek alır mısın diyeceğim günleri iple cekiyorum
Arkadaşım en iyisini yapıyorsun cok samimiyim. Yabancı arkadaşlarımla konuştuğum zaman bu tarz adetlerin onlarda olmadığını ve bizde ne kadar abartı yapıldığını anlıyorum bazen. Kendi doğumunda başka insanlar için masrafa giren tek milletiz, hediyeliği cikolatası süslemesi ıvırı zıvırı... Biz hevesle yapıyoruz tabi ki ben de yaptım annemin baskısıyla ama her zaman sacma gelmiştir bana. Sadece hediyeliklere ve isimli lokumlara 400 tl harcadım. Bide ayrıca alınan ıvır zıvırlar var foto çekilmek icin alınan taç ve terlik (bidaha kullanılmayacak mesela) , Şuan aklıma gelmeyen gereksiz şeylerle birlikte belki 1000 tl ye yakın. Bak bu rakamın içerisinde herhangi bir ihtiyaç yok, tamamen olmasa da olur dediğimiz ıvır zıvıra verdigim rakam bu. Para hiç mühim değil saglık olsun, gerekli seyler olsun en kalitelisini en pahalısını alayım ama, boş masraf geliyor bunlar bana. Anneler heves ediyor onu da yapalım bunu da yapalım. Gecelik mesela. Benim zaten lohusa geceliği gibi önden düğmeli,sabahlıklı ve evlendiğimden beri hiç kullanmadığım 2 takımım varken annemin zoruyla gidip 2 takım yeni lohusa geceliği ve pijaması aldım. Sonra ona uygun terlik ve tac alındı. Takı yastığı alındı bebek icin, cok mu lazımdı sanki? atacağız bir kenara bir daha kullanılmayacak. Ya ben anlamıyorum hem doguruyorum, hem elalem icin masrafa giriyorum. bana kalsa bunların hiçbirisini yapmayacaktım. Burada bakıyorum bazılarına hayret ediyorum, hastanede kalacağı maksimum 48 saat, organizasyon sirketi ayarlıyor hastane odası süslemesi,limonatası,kuru pastası icin deli rakamlar ödüyorlar. Ben zorluklarla dogum yapacagım,zorluklarla o yatağa geçip uzanacağım, elalem gelip karşımda kurabiye yiyip limonata içecek... Ay çok sinir değil mi? yani bilmiyorum ben mi abartıyorum ama, coookk saçma geliyor bana.
Ah kuzum, tadını çıkar. ben de 3 haftadır yazlıktayım, ara ara gelip tekrar gidiyorum ama, önümüzdeki haftadan sonra gelmek istemiyorum bi daha. Allah korusun aniden Doğum başlasa en yakın tam teşekküllü hastane 35 dk, göze alamıyorum o strese girmeyiBu haftayı da burada geçiririm sonra evimde beklerim Doğumu
Yok içeriye cok yayılmamış o yuzden sadece kremi kullanicamAteacherlady gecmis olsun kuzum fitil vermedi mi kremle beraber Allah sifa versin
I ikuayko kızım gıcığım sanagidiyom ben valizi kapatiyim gaza geldim
Ay bende bana noluyo diyodum normalmiş o zamam hihihihiBi kaç gündür daha sık acıkıyorum ben ya sizde durum nedir kızlar buzdolabının önünde dolanıp duruyorum
Canım özel olacak ama ilişkidede canın yanıyo muydu bende mantardan şüpheleniyorum alltan bakmasından korkuyorum amaBenim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaakoca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
ben onu dedim dün akşam işten sonra davlumbazın üstünü sileyim dedim yağ çöz sıktım biraz fazla sıkmışım içine aktı şase yaptı şarteller attı :) kocam kaldırıyor tekrar atıyor. ne yaptın dedi? birşey yapmadım dedim. duydum ta içerden fıs fıs sıktın birşeyler dedi. şuraya az birşey sıktım dedimKalkin kalkin yilmak yok!
Ütü yapmamak için koltuk, cam, perde temizleyen ilk hatun olmalısınKalkin kalkin yilmak yok!
Canım geçmiş olsun, krem geçirmiyor malesef. Fitil şart. Bende de aşırı akıntı oluyordu, mantar cıktı. fitil verdi dr ama hicbir eczanede yoktu, bugun gelmiş depodan. Akşam gidip alacağım çok sıcak şuan. yarın baslayacağım ben de.Pazartesi günü tüm tahlillerim temiz çıkmıştı aslında vajinal bakinca gördü mantarı kesinlikle iyiki ihmal etmemişim sabaha kadar uyuyamadim acidan normal birşey olmadığı belliydi
Avent aldim birde dr brownsI ikuayko valla arkadaşım gayet rahat ilerleyenlerimizdensinnazar değmesin. Gece en son 2 gibi uyuyabildim, sabah 7 de kalktım duş alıp işe geldim.
Sabahtan beri odamdan 2 defa çıktım sanırım
18 derecedeki klima ile sonsuz bir bağ kurdum. Faturayı bana ödetmezler inşAllah.
Yarın bizimde görüş günümüz28 gün oldu bizimde bakalım neler yapıyor Kerem ciğim
Çıkışta kayın anam ile alışveriş yapçaz
Akşam foto atarım bakalım neler aldırcam
Şampuan, küvet, müslin almamıştım onları kitlerimkeşke puset alsa ya. Cam biberon bulundurayım diyorum avent alırım herhalde. Çok araştırmadım, yeni doğan biberon aldınız mı?
Dr.browns cam biberon cok önerdiler onu aldım canımI ikuayko valla arkadaşım gayet rahat ilerleyenlerimizdensinnazar değmesin. Gece en son 2 gibi uyuyabildim, sabah 7 de kalktım duş alıp işe geldim.
Sabahtan beri odamdan 2 defa çıktım sanırım
18 derecedeki klima ile sonsuz bir bağ kurdum. Faturayı bana ödetmezler inşAllah.
Yarın bizimde görüş günümüz28 gün oldu bizimde bakalım neler yapıyor Kerem ciğim
Çıkışta kayın anam ile alışveriş yapçaz
Akşam foto atarım bakalım neler aldırcam
Şampuan, küvet, müslin almamıştım onları kitlerimkeşke puset alsa ya. Cam biberon bulundurayım diyorum avent alırım herhalde. Çok araştırmadım, yeni doğan biberon aldınız mı?
10gün oldu benimde haraket etmemişti 1gün boyunca endişelenip gitmiştim canım. En son 2kiloydu bakalım şimdi ne olmuş kuzularEn son 30 mayısta diğer doktorma gtmstm 1 ay sonra gel demsti. Şimdi diğerine gtcm. sen ne zaman gtmstn canım. Bir de boy kilo demiyordu o doktrm şuan büyümüş mu ne yapmış merak çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?