2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.

Eki Görüntüle 2282688
Ama bu inanılmaz guzelmis
ya hastanede giymeye bir terlik bulmadım ben malum markadan parmak arası terliğim var onu giysem nolur cok mu abest olur acaba bir fikri verin hayrınıza:)
Cakma cros gibi terliklerim var, suya da giriyorum onlarla, rengi ve tipi hic uygun degil ama banane
Ütü gibi mi noldu senin ütüler?
Vat is det min "ütü"?
ben her şeyi ayak parmaklarimla tutup kendime çekiyorum hafifse kaldırıyorum
Kocamin yontemi, gobekliler egilmezmis ayaklariyla alirmis, kim bilir kac senedir egilip bişi almadi.
Mantıklı az ve sık yiyoz mideye yer mi kaldı garibim eciş bücüş olmuştur şimdi
Midemiz popomuzda bile olabilir. Organlar firarda
Böyle görünsem bana da heves gelir ama ben daha çok varis ameliyatına giren teyze gibi hissediyorum kendimi
Suya attiginda batmayan dubalara dantelli gecelik gecirmissin gibiyim. Şöyle güzel hamile olamadik anacim.
Kocam uyurken video ve fotomu cekmis, kiyiya vuran fok balığı.
Tam tur olmayan anne taclar genelde 60 65 lira bebek icin olanlarda 25 30 arasi degisiyo. Sayfasinda bazi fotolarin altinda fiyatlarini belirtmis. Baska bi sayfada buna benzeyen kapi susune 300 lira demislerdi bi oha cekmistim icimden
Kapiyi da mi veriyorlarmis?

Kalkin kalkin yilmak yok!
Riskli gebe olmayanlar haydi kendini oyalamak icin bisiler yapsın.
Dun koltuklarin minderlerini soktuk yikadim, bugün babam gelmisti o gecirdi. Aşkım domol islak mendillerle banyo ayna vs temizligi (abi cok kolay ya). Her girdigimde o lekeler sinir ediyodu beni.
Simdi yine perdelerle camlara taktım. Bir ara onlara kesin girerim, kendimi biliyorum.

Yatmak yok! Yola devam! Hedef 2023!!!

(Yattikca daha cok yatiyor insan)

Bel agrin oluyo mu iku is yaptigin zaman... Bak kendine masallah cek en muntazam gidenlerden biri sensin suanda ben de masallah subhanallah diim motorcu ve metalci olmak bunu gerektirir guclu gadin

Koltukların yastık kılıfları yıkandı, akşam için yemek yapıldı, dolapta çürümek üzere olan yeşillikler doğranıp karıştırıldı ve böreklerde sarmalarda kullanmak üzere buzluğa atıldı. Kahvemi içiyorum şimdi de. Her yer kuş tüyü, evi süpürmem lazım ama o görev eşime ait. Bizim süpürge süpürürken yere bir yapışıyor, kaldırabilene aşk olsun. Beli kopuyor insanın. Eşim de ısrarla Cumartesi yapacağım diyor, haklı olarak, yorgun geliyor işten adam. Ama sinir oluyorum şu kuş tüylerini gördükçe ya

Benim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaa koca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
Çok geçmiş olsun, inşallah krem kısa zamanda rahatlatır

Bizim herşeyimiz millet ne der diye zaten ilkinde de son gün hadi bari bi çikolata alalım demiştik eşimle, baktık herkes yapıyor bi de çiçekçiden mavi bir süs kondurmuştuk kapıya, isimsiz yuvarlak bişeydi hastanede 2.gün fotolarımda kafamda kırmızı bir taç var, onu kim takmış bilmiyorum ya kendi ablam ya da eşimin ablası şüpheli

Bi kaç gündür daha sık acıkıyorum ben ya sizde durum nedir kızlar buzdolabının önünde dolanıp duruyorum
Ay bende bana noluyo diyodum normalmiş o zamam hihihihi
Benim yanmalar acılar ağrılar mantarmış yaa koca zoruyla gittim hastaneye yürüyemiyordum artık mantar varmış o yapıyormuş krem verdi onu kullanicam sabah aksam
Canım özel olacak ama ilişkidede canın yanıyo muydu bende mantardan şüpheleniyorum alltan bakmasından korkuyorum ama

ben onu dedim dün akşam işten sonra davlumbazın üstünü sileyim dedim yağ çöz sıktım biraz fazla sıkmışım içine aktı şase yaptı şarteller attı :) kocam kaldırıyor tekrar atıyor. ne yaptın dedi? birşey yapmadım dedim. duydum ta içerden fıs fıs sıktın birşeyler dedi. şuraya az birşey sıktım dedim baya bağırdı çağırdı davlumbaz yasaklandı evde göbeğinden ayaklarını göremiyorsun hala tepelerde silme derdindesin diye fırçaladı bir güzel bende gülme krizinden ağlama krizine çevirdim sonrasında :) sonrasında kızması bitti gel şimdi çabuk sarıl dedi barıştık dediğim o ki evde her temizlik yapmaya başladığımda bir kavgamız oluyor bu halde yapıyorsun diye. eee sen yap diyorum oda yok. ev temiz neresi kirli diyor

Ütü yapmamak için koltuk, cam, perde temizleyen ilk hatun olmalısın

Pazartesi günü tüm tahlillerim temiz çıkmıştı aslında vajinal bakinca gördü mantarı kesinlikle iyiki ihmal etmemişim sabaha kadar uyuyamadim acidan normal birşey olmadığı belliydi
Canım geçmiş olsun, krem geçirmiyor malesef. Fitil şart. Bende de aşırı akıntı oluyordu, mantar cıktı. fitil verdi dr ama hicbir eczanede yoktu, bugun gelmiş depodan. Akşam gidip alacağım çok sıcak şuan. yarın baslayacağım ben de.

I ikuayko valla arkadaşım gayet rahat ilerleyenlerimizdensin nazar değmesin. Gece en son 2 gibi uyuyabildim, sabah 7 de kalktım duş alıp işe geldim.
Sabahtan beri odamdan 2 defa çıktım sanırım
18 derecedeki klima ile sonsuz bir bağ kurdum. Faturayı bana ödetmezler inşAllah.
Yarın bizimde görüş günümüz 28 gün oldu bizimde bakalım neler yapıyor Kerem ciğim
Çıkışta kayın anam ile alışveriş yapçaz
Akşam foto atarım bakalım neler aldırcam
Şampuan, küvet, müslin almamıştım onları kitlerim keşke puset alsa ya. Cam biberon bulundurayım diyorum avent alırım herhalde. Çok araştırmadım, yeni doğan biberon aldınız mı?

Avent aldim birde dr browns

Dr.browns cam biberon cok önerdiler onu aldım canım

B
En son 30 mayısta diğer doktorma gtmstm 1 ay sonra gel demsti. Şimdi diğerine gtcm. sen ne zaman gtmstn canım. Bir de boy kilo demiyordu o doktrm şuan büyümüş mu ne yapmış merak çok
10gün oldu benimde haraket etmemişti 1gün boyunca endişelenip gitmiştim canım. En son 2kiloydu bakalım şimdi ne olmuş kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…