2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Deneyimli analar bile dökülüyor.

Toplarlanin kizlar! Pes etmek, kendini dinlemek yok. Daha cooook isimiz var!
Ütü gibi mi noldu senin ütüler?

Sırf şu hamilelik dönemi yüzünden de 2.çocuğu hiç istemiyordum zaten bi de yaza geldi tam bonuslu oldu

B Bluemom44 çok güzel gözüküyorsun maşallah

R Rzg14 Kasılmaların şiddeti mi arttı, noldu, nasılsın?

Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.

Eki Görüntüle 2282688
yaaa çok güzelmiş bende tam olarak böyle birşey istiyorum ama çok pahalıdır bu kesin ya

ben her şeyi ayak parmaklarimla tutup kendime çekiyorum hafifse kaldırıyorum

Valla ya yiyorum 2 saat geçiyor allahım midemde tuhaf tuhaf sesler dersin kıtlık zamanı bişey inmemiş sanki o denli isyanlarda az az yemeye çalışıyorum yoksa bi ayda 5 kilo da alırım
Bebisin buyumesinden midemiz kuculdu bence ondan sık acikiyoruzdur ben eskisinden kucuk porsiyonlar yemeye basladim midem yaniyor ve cabucak acikiyorum

Yok yok korkma gayet doğal zaten doğum belirtisi olsa anlarsın inanki bi anormallik oluyor dinlenince geçmeyen sancılar ağrılar oluyo
ohhh iyi bari ya düşünmek te istemiyorum ama illaki düşünüyorum ya erken doğarsa diye vesvese yapıyom kendi kendime . neyse her zaman pozitif olcaz

Çok güzel şeyler bunlar yaa.. İlkin hevesi de ayrı güzel oluyo ben 3. Diye herhalde çok duygusuz oldum yaw
Ben ilkinde bu kdr duygusuzsam 3.yu dusunemiyorum hahah kizcagimizin ne kapi susu ne yastigi ne anakiz taci ne bilmemnesi hicbisiyi yok

Çok güzel şeyler bunlar yaa.. İlkin hevesi de ayrı güzel oluyo ben 3. Diye herhalde çok duygusuz oldum yaw
aynen valla..benim 2. ve doğum için sadece kendime lcw den gecelik aldım çikolata, terlik, taç, kapı süsü, hediyelik vs hiçbişey almayacağım..3 olsa heralde evdeki pijamalarla felan giderdim doğuma

Kız gece mi cozutuyor senin hormonlar nedir
Evet k.malarim da akşam ve gece, uyumama zaten aylardir biliyosn gece. Benim çocuk gece hayatı seviyor sanırım ana baba gece ders çalışıp sabahlyn inek tiplerdi bu çocuk kime çekti diyemyrm daa
Ama dün gece dedim Allahım nasıl 2 ay daha sabretcm sağlıklı olsa da erken gelse sonra dilimi ısırdım valla

ohhh iyi bari ya düşünmek te istemiyorum ama illaki düşünüyorum ya erken doğarsa diye vesvese yapıyom kendi kendime . neyse her zaman pozitif olcaz
Aynen pozitif ve olumlu düşünücez inşallah tehlikeli zamnalrı da atlattık sayılır gelseler de doktorlar var korkmaya lüzum yok

O zor ya seninki çok doğuma kadar sürenler den oldu şansına.. Allah yardımcın olsun.. Vakitlice gelsinler inşallah Allah yardım ediyor dayancan mecbur

yaaa çok güzelmiş bende tam olarak böyle birşey istiyorum ama çok pahalıdır bu kesin ya
Tam tur olmayan anne taclar genelde 60 65 lira bebek icin olanlarda 25 30 arasi degisiyo. Sayfasinda bazi fotolarin altinda fiyatlarini belirtmis. Baska bi sayfada buna benzeyen kapi susune 300 lira demislerdi bi oha cekmistim icimden

Sırf şu hamilelik dönemi yüzünden de 2.çocuğu hiç istemiyordum zaten bi de yaza geldi tam bonuslu oldu

Tatil fotoğraflarımıza ağzımın suyu akarak bakıyorum, eşim "Çok yanlış zamanda hamile kaldın" diyor. Vallahi haklı, bir dahakine Ağustos'ta hamile kalacağım. (KALMADI)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…