Kızlar doğurunca eski enerjimize kavuşacağız di mi? Böyle yatakta sağdan sola rahat rahat döneceğiz, inlemeden kanepeden kalkacağız, sırt üstü yatıp dönemeyen böcek gibi kollarımızı ayaklarımızı boş boş sallamayacağız di mi?
simdilik iyiyim canim bugun doktor kontrolum var nst ye tekrar girecegim bakalim doctor ne diyecek kendimi daha iyi hissediyorum ama nst de durum ne gosterir bilmiyorum.
Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.
Çevremdeki insanlar yere birsey düşünce hemen eğilip alıyorlar ayakkabilarini eğilip bağlayabiliyorlar resmen gözümde süperkahramanlik ben yere birsey düşünce ağlıyorum bakakalıyorum yada elektrikli süpürgeyle alıyorum
Valla ya yiyorum 2 saat geçiyor allahım midemde tuhaf tuhaf sesler dersin kıtlık zamanı bişey inmemiş sanki o denli isyanlarda az az yemeye çalışıyorum yoksa bi ayda 5 kilo da alırım
Bebisin buyumesinden midemiz kuculdu bence ondan sık acikiyoruzdur ben eskisinden kucuk porsiyonlar yemeye basladim midem yaniyor ve cabucak acikiyorum
Bebisin buyumesinden midemiz kuculdu bence ondan sık acikiyoruzdur ben eskisinden kucuk porsiyonlar yemeye basladim midem yaniyor ve cabucak acikiyorum
aynen valla..benim 2. ve doğum için sadece kendime lcw den gecelik aldım çikolata, terlik, taç, kapı süsü, hediyelik vs hiçbişey almayacağım..3 olsa heralde evdeki pijamalarla felan giderdim doğuma
Evet k.malarim da akşam ve gece, uyumama zaten aylardir biliyosn gece. Benim çocuk gece hayatı seviyor sanırım ana baba gece ders çalışıp sabahlyn inek tiplerdi bu çocuk kime çekti diyemyrm daa
Ama dün gece dedim Allahım nasıl 2 ay daha sabretcm sağlıklı olsa da erken gelse sonra dilimi ısırdım valla
Kızlar lohusa tacımı ve terliğimi kendim yapmıştım biliyorsunuz, takım halinde deniyim dedim Bi doğurma hevesi geldi bana kendimi böyle görünce Eki Görüntüle 2282667
Evet k.malarim da akşam ve gece, uyumama zaten aylardir biliyosn gece. Benim çocuk gece hayatı seviyor sanırım ana baba gece ders çalışıp sabahlyn inek tiplerdi bu çocuk kime çekti diyemyrm daa
Ama dün gece dedim Allahım nasıl 2 ay daha sabretcm sağlıklı olsa da erken gelse sonra dilimi ısırdım valla
Tam tur olmayan anne taclar genelde 60 65 lira bebek icin olanlarda 25 30 arasi degisiyo. Sayfasinda bazi fotolarin altinda fiyatlarini belirtmis. Baska bi sayfada buna benzeyen kapi susune 300 lira demislerdi bi oha cekmistim icimden