2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mysonismysun sence.elektrikli.degil mi ben onu tercih edermiyim tabiki.elektrikli youtube videosu var izle.canim
389 tl.suan.baska.Bir sitede ya bebege gore.karar vercem.sallamayi düşünmüyorum baktim.olmadi.alicam
B Bluemom44 masallah masallah ama.dur zamaninda gelsin herkesi.bir umdurdun.annelik.yakisiyor masallah

Kosmayi ozlermi insan.ya yada yurumeyi ozledim beee

Ay evettt. Doğumun ertesi günü haberlere çıkarmışız "Çılgın lohusa hastane caddesinde çılgıncasına koşarken objektiflere yansıdıı..dıı..dııı"

Valla o rahatlık başka oluyor insan bebekle beraber yeniden doğuyor yaa.. Bebişle alışma döneminden sonra Rocky gibi çevik olcaz

Ay işte tam duymak istediğim şey buuu. Hadi inşallah güzel annee.

Aynen ben de kendime kızıyorum, çok şükür bunlar dertlerin en güzeli ama insan gerçekten bazen çığlık atmak istiyor, özür dilerim Allah'ım.

Kendimi tembel hayyan var ona benzetiyrm Bende

Ahahaha ben de tam bir pandayım şu an. Ebat olarak da.

Kızlar lohusa tacımı ve terliğimi kendim yapmıştım biliyorsunuz, takım halinde deniyim dedim Bi doğurma hevesi geldi bana kendimi böyle görünce
Eki Görüntüle 2282667

İşte ne hamileler var yüce Rabbim. Bir hamile için fazla güzelsiniz genç bayan.

sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum ya nedense sabahtan beri .
Bence kasıklarda ki bağlar geriliyor çok son ayda ondan oluyordur o sancı gibi his.. Hava sıcak diye de çok soğuk almamak lazım kızlar o da iyi değil ben kızımda buz gibi suları içtim sancım gelmedi hiç ya oğlumda öyle değildim ama kızda içim yanıyordu buzlu sular içiyordum hatta buzlarını yiyordum

Yavaş yavaş yapman lazım. Hatta kocani bekle destek iste derim.
Geçenlerde bir gün surat astim, sonra da sen hic bir sey degismedi saniyorsun, alisveris bile hala bende, yeter dedim. Simdi elimde bişi gördü mu yardim lazim mi diye soruyor.
Bi kaç gündür daha sık acıkıyorum ben ya sizde durum nedir kızlar buzdolabının önünde dolanıp duruyorum
Ben de ayni durumdayim. Porsiyonlarim buyumedi ama öğün adetlerim arttı. 30 kusur senelik hayatinda ilk defa diyet yapan, her aksam 30-35km bisiklete kocamla hele. 100 kiloda buluşacağız bu gidişle.

normal mi ki acaba iyice korkar oldum erken gelcek diye fındık

Kızlar halen lohusa tacı ve bebek tacı için karar veremedim ya beğenemedim daha doğrusu . önerebilceğiniz bir yer var mı ?

Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.

Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.

Eki Görüntüle 2282688
Çok güzel şeyler bunlar yaa.. İlkin hevesi de ayrı güzel oluyo ben 3. Diye herhalde çok duygusuz oldum yaw

ona kalsa ev super harikaaa.halde sildim sadece biraz dinlenip hastahane çantası kapatcaam

Eki Görüntüle 2282688
Cokkkk zarif bayıldım

Benm gece acikmalarim basladi 2 hftadir fenalardayim midem kaziniyo gece wcye kalktigimda
Valla ya yiyorum 2 saat geçiyor allahım midemde tuhaf tuhaf sesler dersin kıtlık zamanı bişey inmemiş sanki o denli isyanlarda az az yemeye çalışıyorum yoksa bi ayda 5 kilo da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…