Kızlar lohusa tacımı ve terliğimi kendim yapmıştım biliyorsunuz, takım halinde deniyim dedim Bi doğurma hevesi geldi bana kendimi böyle görünce Eki Görüntüle 2282667
Kızlar lohusa tacımı ve terliğimi kendim yapmıştım biliyorsunuz, takım halinde deniyim dedim Bi doğurma hevesi geldi bana kendimi böyle görünce Eki Görüntüle 2282667
Mysonismysun
sence.elektrikli.degil mi ben onu tercih edermiyim tabiki.elektrikli youtube videosu var izle.canim
389 tl.suan.baska.Bir sitede ya bebege gore.karar vercem.sallamayi düşünmüyorum baktim.olmadi.alicam BBluemom44
masallah masallah ama.dur zamaninda gelsin herkesi.bir umdurdun.annelik.yakisiyor masallah
Aynı şeyleri bende düşünüyorum acaba hemen süperanne olabilecek miyiz çok sıkıldım bu halimden gerçekten artık doğsunlar istiyorum eşimde kızıyor şükür et haline diye bin şükür beterin beteri var çok zor geçirenlerde var ama artık biraz yoruldum sanırımmm
Bence kasıklarda ki bağlar geriliyor çok son ayda ondan oluyordur o sancı gibi his.. Hava sıcak diye de çok soğuk almamak lazım kızlar o da iyi değil ben kızımda buz gibi suları içtim sancım gelmedi hiç ya oğlumda öyle değildim ama kızda içim yanıyordu buzlu sular içiyordum hatta buzlarını yiyordum
Evi silmem lazim kopegimizin biri rahatsız gece cok sık ciktir camur heryer herkesin dediği gibi kurek.kemigim bacagim tutmuyor zonk zonk hastane çantami kapatmam lazim parcalari valize.koy utu var napcam.ben yaaa delircemmm ruyamda doguruyordum.Sanırım ayarlarim bozuldu
Yavaş yavaş yapman lazım. Hatta kocani bekle destek iste derim.
Geçenlerde bir gün surat astim, sonra da sen hic bir sey degismedi saniyorsun, alisveris bile hala bende, yeter dedim. Simdi elimde bişi gördü mu yardim lazim mi diye soruyor.
Ben de ayni durumdayim. Porsiyonlarim buyumedi ama öğün adetlerim arttı. 30 kusur senelik hayatinda ilk defa diyet yapan, her aksam 30-35km bisiklete kocamla hele. 100 kiloda buluşacağız bu gidişle.
Bence kasıklarda ki bağlar geriliyor çok son ayda ondan oluyordur o sancı gibi his.. Hava sıcak diye de çok soğuk almamak lazım kızlar o da iyi değil ben kızımda buz gibi suları içtim sancım gelmedi hiç ya oğlumda öyle değildim ama kızda içim yanıyordu buzlu sular içiyordum hatta buzlarını yiyordum
Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.
ya hastanede giymeye bir terlik bulmadım ben malum markadan parmak arası terliğim var onu giysem nolur cok mu abest olur acaba bir fikri verin hayrınıza:)
Canim bende asagidaki gibi bisey yaptircam. Anne bebek tac, kapi susu, taki yastigi seti seklinde.İnstada organizesurprizler sayfasinda. Hatta sabah msj attim ama henuz donmediler.
Yavaş yavaş yapman lazım. Hatta kocani bekle destek iste derim.
Geçenlerde bir gün surat astim, sonra da sen hic bir sey degismedi saniyorsun, alisveris bile hala bende, yeter dedim. Simdi elimde bişi gördü mu yardim lazim mi diye soruyor.
Ben de ayni durumdayim. Porsiyonlarim buyumedi ama öğün adetlerim arttı. 30 kusur senelik hayatinda ilk defa diyet yapan, her aksam 30-35km bisiklete kocamla hele. 100 kiloda buluşacağız bu gidişle.
Valla ya yiyorum 2 saat geçiyor allahım midemde tuhaf tuhaf sesler dersin kıtlık zamanı bişey inmemiş sanki o denli isyanlarda az az yemeye çalışıyorum yoksa bi ayda 5 kilo da alırım