2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahahaha hiç biri değil. Pursaklar gündüz alev alev yanıyor ama akşam rüzgarı mikkemmell
neyyyyy nasil yahuuu pursaklar ilginccc ben demistim sana Türkiye de kilo.alirsin.diye sifa olsun ohhhh mis ye kuzumm
Ben camını gördüm 54 tl demişti adam bebek malzemeleri satan bir yerde daha önce avent aldığım için almadim dr browns daha mi iyi
gaz onleyici pipet sistemi var tatlim ondan ben de aldim avent bir de bundan bakalim.nasil.olcak
Cute2019 yanildik pursaklar sag gosterip sol.vurdu bizzi bu kiz bu arada senin bebis kizdi dimi ben yanlis mi hatirliyorum kuzum

Kızlar ya bu gecelik sizce şart mı hastane için pijama takımı olsa sıkıntı mı olur daha onceden tecrube edenler yazabilir mi
Tuvalete giderken pijamayi indirmek sikinti olur. Egilip kalkmak bir sure zorlayabilir. Bu normal dogum icin tabi. Sezeryani bilmiyorum. O da oyledir diye dusunuyorum.

Kızlar ya bu gecelik sizce şart mı hastane için pijama takımı olsa sıkıntı mı olur daha onceden tecrube edenler yazabilir mi
Gecelik çok rahat oluyor canım normal doğumda hele alttan muayene için doğum anında falan hemen hoop kaldırıyon yoksa hastane önlüğü kullanman gerekiyor doğumdan sonra da muayene yapılıyor işte 2 tane gecelik 1 pijama iyi bence..

Benim zirhla ayni model inşallah seninki hafif olur
Ben ne zaman aldiydim bu ipleri yahu, hatırlamıyorum, yazmıştım buraya. Bayadir ellemedim işte
Eki Görüntüle 2282811

Ben 40 arti tutucam ki başak olsun.
Temmuz annelerinden canim 25 kisi.dogum.yapmış bilmem.anlatabildim mi söylemeyim dedim.ama.

Ahh o sorun bendede var hem çok seviyorum hemde sınır oluyorum kusa tam kızıyorum annecimm annesinin cicikusu diye bağırıyor yelkenler iniyor Bn de süpürge kullanamıyorum eşim haftasonları süpürüyor ama yetmiyor evde kuş olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…