2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Prenses dediğin epidural olan mı ki oda belden yapılıyormuş ya

Allah dayanma gücü versin yardımcın olsun

afiyetlerr olsun hanimlarr... sicaklarda dondurmayla karpuzla kirazla yatip kalkiyomm ev yemegini unuttum.. serin serin iyi gidiyorr vallaa ohh miss..
Bn basit hızlı şeyler yapiyorum mecbur adam isten geliyor sırf onun için yapiyorum artık ayaktada kalamıyorum agirlastim iyice çünkü

Ağrın devammı cnm 5 dakkada bir diyosun açılma olmasın

Calisiyomusun canim
Yok cnm çalışmıyorum malesef ama riskli gebeligim son zmnlardada cok zorluyor artik yurumekte de zorlaniyorum agrilarim oluyor o yuzden isi pratiklige vurdum ahh iş meselesi icimde yara :) aradım aradım olmadi bulamadim şimdide bebisler geliyor artık zor bnm için çalışma hayatı

Kizlar o bu degilde aslan burcu gercekten kolay bi burc degil Allah icin Efelihayat ben biraz tirsiyom iddiali bi burc baya haninyengec istemezdim ama aslan da fenaaa yani
Aslında erkek yengeç burcu bir harika bence hem annesi sever sayar hem eşini el üstünde tutar her işi severek yapar. Keşkee benim olsaaa dicem de 22 temmuzda en geç doğurmak gerekiyoo olmuyo

R Rzg14 iyidir inşallah ya bayagadir girmedi
İyiyim canim.
Sanci aralri duzensiz. Ama su bicak gibi giren dedigim 2 ya da 5 dk da bir olmaya devam ediyor. Sanci aralar duserse ya da bundan daha siddetli hale gelirse hastaneye gidecegim.

kizlar, hastane cantamizi hazirladim bebek icin, nolur nolmaz hazirda beklesin dusuncesiyle. yeterli mi emin olamadim, yenidogan takimlarin hepsini koymadim cunku, 3 gun kalacagiz buyuk ihtimal:

3 altli ustlu (ikisi sapkali)
2 tulum (biri sapkali)
1 yelek takimi (uzun kollu yelek, diger kiyafetlerin uzerine de giydirilir)
7 citcitli
corap bikac adet
ekstradan bi sapka
3 agiz mendili
2 emzik
1 minik mama sisesi
20 lik yeni dogan bezi
1 havlu
2 penye baddaniye
1 kalin baddaniye
1 adet sudokrem

unuttugum biseyler eksik varmi sizce?

kendime de bakim esyalarimi, bir altli ustlu pijama, bir bigshirt pijama, bikac kulot koydum.

annem lohusa pijama setimi de getirecek, iki emzirme sutyeni, bir terlik, bir tanede hastane cikisi kendime kiyafet koyarsam bende hazirim saniyorum?

ay yoruldum. yogun bi is gununden sonra esimle yemege ciktik, biraz quality time. son rahat zamanlarimiz:)) eve gelip uzansana koltuga bi seksen dimi, yoook kendime is cikardim haha. neyse bitti simdi:))

Aslında erkek yengeç burcu bir harika bence hem annesi sever sayar hem eşini el üstünde tutar her işi severek yapar. Keşkee benim olsaaa dicem de 22 temmuzda en geç doğurmak gerekiyoo olmuyo
Yengec burcunu ben sevemiyorum canim ya benim karaima cikanlarda skinti var belki de sinsi bi yanlari oluyo hep duygu somurusuyle is halletme tarzi

Haklisin canim zor olur diye sordum zaten ikizlerle is icin hakkimizda hayirlisi olsun bu saatten sonra bu zamana kadar dikis tutturamadim bu saatten sonra da Allab kerim colukla cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…