2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastaneyle ne verdiklerini ve ne istediklerini konuşmuş muydun?

Kendinede bir tane çorap koy her ihtimale karsi dogumdan sonra kan kaybedince ayaklar üşüyormuş. Kendine havlu koy terleyince omzuna sererler. Bide hastane veriyor mu bilmiyorum ama hasta bezini görmedim

Arkadaşım öyle doğum yaptı o igneyi hic hissetmedim bile diyor zaten igneden sonra sancıda hissetmiyormuşsun.Yüzyılın buluşu okadar rahatlattı ki diyor normal olursa bende epidural isteyeceğim

Kizlar o bu degilde aslan burcu gercekten kolay bi burc degil Allah icin Efelihayat ben biraz tirsiyom iddiali bi burc baya haninyengec istemezdim ama aslan da fenaaa yani
Aslan candir gerisi heyecandir ben aslanim valla gayet memnunum gösteris.sasa sevmem pohpoh sevmem bazi yonlerim benzemiyor ama aslan.bebek daha asil.yahu aslan olsunlar
elaide hAvlu.kendine corap göğüs.kremi ped yada hasta bezi bebek icin islak.mendil kullan.at alt.degistirme pedi burun aspiratöru kirli poseti.makyaj malz. Dis fircasi tarak.mini.boy sampuan.vb vb

Bende aslanım bende de gösteriş şaşa kibirlenme hiçbiri yok sadece fazla gururluyum o kadar Keşke kızımda 40. Haftaya kalmasada aslan burcu olsa diyorum

Merhaba Ağustos anneleri Geceleri dehşet bir mide yanması yaşıyorum, asla uyuyamıyorum Uzandığım an mide asiti yukarı çıkıyor o ateşi kulaklarımda hissediyorum resmen. İki yastıkla yatıyorum işe yaramıyor. Şurup kullanıyorum, %20 ilk bir etkisi oluyor o da en fazla 10 dakika sürüyor. Aynı durumda olan var mı yoksa bunu bu kadar korkunç yaşayan tek ben miyim Siz bu durumda ne yapıyorsunuz?

Oooo.gizemli bayan.hosgeldiniz gecmis.olsunn gaviscon.diye surup.varmis arkadasim onermisti ben yatmadan.iki saat.once yeme icme kesiyorum.etki.etti dene.derim Allah sifa versin gecmis.olsun

İyiyim canim.
Sanci aralri duzensiz. Ama su bicak gibi giren dedigim 2 ya da 5 dk da bir olmaya devam ediyor. Sanci aralar duserse ya da bundan daha siddetli hale gelirse hastaneye gidecegim.
Dikkat et canım 5 dk da bir gelmesi bile beni korkuttu biraz ama şiddeti sabit yanılmıyorsam artmıyor değil mi şiddeti zaten dayanılmicak gibi olursa hemn gidersin.. Allah korusun sizi inşallah

Hastaneyle ne verdiklerini ve ne istediklerini konuşmuş muydun?
beklenen dogum tarihinden bir ay önce gel dediler yani 16 temmuzda gitcem gorusucem.
simdiden bunlar hazirda beklesin diye dusundum, hafif hafif idrak basladi bende her an gelebilir idraki yani

Kendinede bir tane çorap koy her ihtimale karsi dogumdan sonra kan kaybedince ayaklar üşüyormuş. Kendine havlu koy terleyince omzuna sererler. Bide hastane veriyor mu bilmiyorum ama hasta bezini görmedim
Sigortam bi dogum bakim urunu cantasi gonderecek, icinden neler cikacak bilmiyorum ama cok dolu dolu bi paketmis. onu bekliyorum..havlu ve corap iyi oldu soyledigin koyacagim canim!

Bakimlarimi koydum, anne bakim urunlerim sigortadan gelecek onlari bekliyorum simdilik.

bendede geceleri arasira fena bi mide yanmasi basliyo, Rennie sagolsun kurtariyo beni, denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…