Hastaneyle ne verdiklerini ve ne istediklerini konuşmuş muydun?kizlar, hastane cantamizi hazirladim bebek icin, nolur nolmaz hazirda beklesin dusuncesiyle. yeterli mi emin olamadim, yenidogan takimlarin hepsini koymadim cunku, 3 gun kalacagiz buyuk ihtimal:
3 altli ustlu (ikisi sapkali)
2 tulum (biri sapkali)
1 yelek takimi (uzun kollu yelek, diger kiyafetlerin uzerine de giydirilir)
7 citcitli
corap bikac adet
ekstradan bi sapka
3 agiz mendili
2 emzik
1 minik mama sisesi
20 lik yeni dogan bezi
1 havlu
2 penye baddaniye
1 kalin baddaniye
1 adet sudokrem
unuttugum biseyler eksik varmi sizce?
kendime de bakim esyalarimi, bir altli ustlu pijama, bir bigshirt pijama, bikac kulot koydum.
annem lohusa pijama setimi de getirecek, iki emzirme sutyeni, bir terlik, bir tanede hastane cikisi kendime kiyafet koyarsam bende hazirim saniyorum?
ay yoruldum. yogun bi is gununden sonra esimle yemege ciktik, biraz quality time. son rahat zamanlarimiz:)) eve gelip uzansana koltuga bi seksen dimi, yoook kendime is cikardim haha. neyse bitti simdi:))
Dua ediyorum canim sana inşallah sakinleşir de hastaneye gitmek zorunda kalmazsinİyiyim canim.
Sanci aralri duzensiz. Ama su bicak gibi giren dedigim 2 ya da 5 dk da bir olmaya devam ediyor. Sanci aralar duserse ya da bundan daha siddetli hale gelirse hastaneye gidecegim.
Kendinede bir tane çorap koy her ihtimale karsi dogumdan sonra kan kaybedince ayaklar üşüyormuş. Kendine havlu koy terleyince omzuna sererler. Bide hastane veriyor mu bilmiyorum ama hasta bezini görmedimkizlar, hastane cantamizi hazirladim bebek icin, nolur nolmaz hazirda beklesin dusuncesiyle. yeterli mi emin olamadim, yenidogan takimlarin hepsini koymadim cunku, 3 gun kalacagiz buyuk ihtimal:
3 altli ustlu (ikisi sapkali)
2 tulum (biri sapkali)
1 yelek takimi (uzun kollu yelek, diger kiyafetlerin uzerine de giydirilir)
7 citcitli
corap bikac adet
ekstradan bi sapka
3 agiz mendili
2 emzik
1 minik mama sisesi
20 lik yeni dogan bezi
1 havlu
2 penye baddaniye
1 kalin baddaniye
1 adet sudokrem
unuttugum biseyler eksik varmi sizce?
kendime de bakim esyalarimi, bir altli ustlu pijama, bir bigshirt pijama, bikac kulot koydum.
annem lohusa pijama setimi de getirecek, iki emzirme sutyeni, bir terlik, bir tanede hastane cikisi kendime kiyafet koyarsam bende hazirim saniyorum?
ay yoruldum. yogun bi is gununden sonra esimle yemege ciktik, biraz quality time. son rahat zamanlarimiz:)) eve gelip uzansana koltuga bi seksen dimi, yoook kendime is cikardim haha. neyse bitti simdi:))
Hoşgeldinevet canım yeni geldim ☺
Ayy bakalım ne zaman doğuracagiz
Arkadaşım öyle doğum yaptı o igneyi hic hissetmedim bile diyor zaten igneden sonra sancıda hissetmiyormuşsun.Yüzyılın buluşu okadar rahatlattı ki diyor normal olursa bende epidural isteyeceğimkizlar prenses dogum yapma fikri beynimde dolanip duruyor doktorum istersen yapariz dedi 2400 tl fiyat verdiler ama cevremde hic yaptiran duymadim 5 cm e kadar sanciyi cekecekmisim sonra igne yapacaklarmis belden.. off bu bebek nasil cikacak yarebbimm.. kafamda deli sorular
Aslan candir gerisi heyecandirKizlar o bu degilde aslan burcu gercekten kolay bi burc degil Allah icinEfelihayat ben biraz tirsiyom iddiali bi burc baya haninyengec istemezdim ama aslan da fenaaa yani
Bende aslanım bende de gösteriş şaşa kibirlenme hiçbiri yok sadece fazla gururluyum o kadarAslan candir gerisi heyecandirben aslanim valla gayet memnunum gösteris.sasa sevmem pohpoh sevmem bazi yonlerim benzemiyor ama aslan.bebek daha asil.yahu aslan olsunlar
elaide hAvlu.kendine corap göğüs.kremi ped yada hasta bezi bebek icin islak.mendil kullan.at alt.degistirme pedi burun aspiratöru kirli poseti.makyaj malz. Dis fircasi tarak.mini.boy sampuan.vb vb
Ay benim oğlan da başak ama ikisi de zorAy benm kocada aslan aynen öyle bide coook inat inşallah oğlumz aslan olmaz diyrm
Ya aynen ben de öyle istiyorum bebek fazla irilesmeden olsa normal dogacaksaHoşgeldinben 38. Haftamda doğursam keşke ağustos 15 gibi ne güzel olur
Oooo.gizemli bayan.hosgeldiniz gecmis.olsunn gaviscon.diye surup.varmis arkadasim onermisti ben yatmadan.iki saat.once yeme icme kesiyorum.etki.etti dene.derim Allah sifa versin gecmis.olsunMerhaba Ağustos anneleriGeceleri dehşet bir mide yanması yaşıyorum, asla uyuyamıyorum Uzandığım an mide asiti yukarı çıkıyor o ateşi kulaklarımda hissediyorum resmen. İki yastıkla yatıyorum işe yaramıyor. Şurup kullanıyorum, %20 ilk bir etkisi oluyor o da en fazla 10 dakika sürüyor. Aynı durumda olan var mı yoksa bunu bu kadar korkunç yaşayan tek ben miyim Siz bu durumda ne yapıyorsunuz?
Bacim basak.erkegi ayyyy.miz.miz miy miy tek avantaji titiz duzenliAy benim oğlan da başak ama ikisi de zorçok huysuz küsüyor hemen
Dikkat et canım 5 dk da bir gelmesi bile beni korkuttu biraz ama şiddeti sabit yanılmıyorsam artmıyor değil mi şiddeti zaten dayanılmicak gibi olursa hemn gidersin.. Allah korusun sizi inşallahİyiyim canim.
Sanci aralri duzensiz. Ama su bicak gibi giren dedigim 2 ya da 5 dk da bir olmaya devam ediyor. Sanci aralar duserse ya da bundan daha siddetli hale gelirse hastaneye gidecegim.
beklenen dogum tarihinden bir ay önce gel dediler yani 16 temmuzda gitcem gorusucem.Hastaneyle ne verdiklerini ve ne istediklerini konuşmuş muydun?
Sigortam bi dogum bakim urunu cantasi gonderecek, icinden neler cikacak bilmiyorum ama cok dolu dolu bi paketmis. onu bekliyorum..havlu ve corap iyi oldu soyledigin koyacagim canim!Kendinede bir tane çorap koy her ihtimale karsi dogumdan sonra kan kaybedince ayaklar üşüyormuş. Kendine havlu koy terleyince omzuna sererler. Bide hastane veriyor mu bilmiyorum ama hasta bezini görmedim
Bakimlarimi koydum, anne bakim urunlerim sigortadan gelecek onlari bekliyorum simdilik.
bendede geceleri arasira fena bi mide yanmasi basliyo, Rennie sagolsun kurtariyo beni, denedin mi?Merhaba Ağustos anneleriGeceleri dehşet bir mide yanması yaşıyorum, asla uyuyamıyorum Uzandığım an mide asiti yukarı çıkıyor o ateşi kulaklarımda hissediyorum resmen. İki yastıkla yatıyorum işe yaramıyor. Şurup kullanıyorum, %20 ilk bir etkisi oluyor o da en fazla 10 dakika sürüyor. Aynı durumda olan var mı yoksa bunu bu kadar korkunç yaşayan tek ben miyim Siz bu durumda ne yapıyorsunuz?
Is yapma konusunda benimkinde sorun yokta ufack bir tartışmada 1 hafta konusmadigimizi biliyormAman evine bagliligini napim onu karisi duaunsunkwndini begenmislik ve pohpohlamayla is yaptiriliyo genel olarak o huylari biraz beni korkutuyo
Kin.esittir.aslan asla unutmam.cok.kinciyimdirIs yapma konusunda benimkinde sorun yokta ufack bir tartışmada 1 hafta konusmadigimizi biliyorm
Canım kızları öyleydi ama erkek olarak tanidigm 3 erkek var hepsi harika insanlarYengec burcunu ben sevemiyorum canim ya benim karaima cikanlarda skinti var belki de sinsi bi yanlari oluyo hep duygu somurusuyle is halletme tarzi
Kız bu titiz de değil sadece huysuzBacim basak.erkegi ayyyy.miz.miz miy miy tek avantaji titiz duzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?