2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dikkat et canım 5 dk da bir gelmesi bile beni korkuttu biraz ama şiddeti sabit yanılmıyorsam artmıyor değil mi şiddeti zaten dayanılmicak gibi olursa hemn gidersin.. Allah korusun sizi inşallah
Siddeti degisken cnm. Bazen yerimden ziplatiyir bazen icimi bayiyor.

Oooo.gizemli bayan.hosgeldiniz gecmis.olsunn gaviscon.diye surup.varmis arkadasim onermisti ben yatmadan.iki saat.once yeme icme kesiyorum.etki.etti dene.derim Allah sifa versin gecmis.olsun

Oooo.gizemli bayan.hosgeldiniz gecmis.olsunn gaviscon.diye surup.varmis arkadasim onermisti ben yatmadan.iki saat.once yeme icme kesiyorum.etki.etti dene.derim Allah sifa versin gecmis.olsun
Teşekkür ederim, şurup işe yaramıyor yatmadan 2 saat öncesinde su dahi içmiyorum. Yemeklere baharat atmıyorum, 2 yastık vs.hiçbirşey kesmiyor. Süt dediler o da fayda etmedi. Kaderim sanırım çekicem gibi görünüyor sonuna kadar

İyiyim canim.
Sanci aralri duzensiz. Ama su bicak gibi giren dedigim 2 ya da 5 dk da bir olmaya devam ediyor. Sanci aralar duserse ya da bundan daha siddetli hale gelirse hastaneye gidecegim.
Rabbim sabır versin sna çok acı cektin sonu güzel olucak insallah

İnşallah düzelir ya mide yanması ilk aylar çok oluyordu bende salatalık yesen bi de.. Az ama sık beslen mide de sıkışıyor iyice

Gaviscon kesmedi, rennie aldım şuan o var o da kesmiyor. Doktorum ağır geçirdiğim için hap yazabileceğini söyledi ama bebeğe hiçbir yan etkisi olmaz diyemem risk var dedi. Ben tabi bunu duyduktan sonra ejderha gibi gezerim de yine o hapı içmem

İnşallah düzelir ya mide yanması ilk aylar çok oluyordu bende salatalık yesen bi de.. Az ama sık beslen mide de sıkışıyor iyice
İyiki gündüz yanma yok, mesai 20.30 gibi başlıyor sabah 5-6 gibi kesiliyor. Kesilince uyuyabiliyorum ancak. Bebek büyüdükçe midem sıkışıyor sanırım ondan, inşallah bebeğin doğdugu gün reflüm de geçer Bir ümit salatalığı da denerim teşekkürler

Bende ayni durumdayım malesef ki kefiri dene derim. Biraz olsun hafifletiyor. Ama en önemlisi yediklerine çok dikkat et kendini bi ölç sana ne iyi gelmiyorsa onu yiyip içme. Gece de yatma saatinden 2 saat öncesinde bir şey yeme. Ben bunlara dikkat ediyorum. Ama net çözüm bulamadım.

Kızlar bugün aldıklarımızı göstereyim size
Çoğunlukla 6-9 aylık aldırdım. 0-3 aylık 3 adet takım aldık. 2 hastane çıkışı aldık. Şampuanını da kayınpederin eczacı tanıdığı varmış ordan mustela alacaklar. Bide kaynanam para verdi gecelik yada ihtiyacın olan bişey al kendine dedi. Başta yok falan dedim sonra Tamam alırım dedim

Eklentiler

• EF4B1314-C66A-4A71-B3D8-DAEB3703F8DC.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 106
  • 1257264E-4EEC-4A77-A974-61841B5ADE6D.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 109
  • AAD46EC5-2994-4840-AB35-1E7AF53A4BC5.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 105
  • 159ECFEE-4D8D-4824-89EC-9B83F6C91D6C.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 104
  • 1B940104-B7CB-4478-A1A8-86BCAADF6161.webp
    80 KB · Görüntüleme: 104
Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah

Güle güle kullanın herbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…