2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gecmis olsun canisi bu aralar geceleri serin oluyor dikkat etmek lazim sonra hasta oluyoruz

Benimde sağ tarafta böyle yapıyor demek ki seviyorlar o tarafi. Yaa bizim bebisimiz olcak bazen durup durup şaşırıyorum
Benimki her yerimde geziniyorda artık canımı yakmaya başladı. Acaba o sert acılar sancı mı diye düşünmeye başladım. Cahillik çok zor :) :) dimi bana da çok değişik geliyor hala inanamıyorum. Dünyaya gelmeden de tam idrak edemeyeceğiz sanırım :)

Günaydın tatlı anneler. Çok güzel kaynatmışsınız. Çok güldüm
Zeytinliii ve @rockiemother nasıl oldu ağrılarınız?

Doktor olumlu bakmış bu önemli. Allah korusun bebişi. Doğunca pek güzel minnacık olur ve hemen toparlar inşallah.

Güzel haberler ile inşallah.
Şükür nst iyi dedi doktor ❤ fındığım 45 cm 2400 gr olmuş nasipse bayram öncesi görünüyor dedi doktor bakalım hayırlısı ❤ 2 hafta sonra gelicem sonra haftaya düşücekmiş kontroller
Maşallag bebişe. Bizim zaten bayram öncesi doğurmamız lazım yoksa 41 hafta 42 hafta derken anasınıfından mezun çıkar

İnşallah sağlıkla gelecekler. Hastanede kontrol altında gelişimine de bakarlar. İçin rahat olur. Haydi hayırlısı ile kucağına sağlıkla gelsin kızlar

Bu arada depend konuşuluyor ya arada. Ben önceki ayların annelerine göz atarken sezeryan dan sonra depent giyince yara yeri havasız kaldı enfeksiyon oldu gibi şeyler okudum. Aklınızda olsun eğer sezeryan gerekirse dikkatli kullanın kızlar. Hepinize sağlıklı günler

Kızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum

Canım bende doktora sorunca 10dakika ara ile beline doğru vuran bir acı ve o gezinme ağrısı gibi olmaz anlarsin dedi. Inşallah anlariz
Dün sonunda oda takımını kurdurdk bugün odaya son şeklini verecgz sonra biraz daha inanmaya başlıcam

Anaa o zaman normal pedde koyyim

Çoğu hastane çiçek kabul etmiyor ve meyve suyu şu alsan yeter bence yiyeceğe gerek yok

ilk hamileligim oldugu icin nasil bir agri olacagini bilemiyorum ama kafamda hep o film sahneleri canlaniyor... kadin ciglik cigliga evde aci cekiyor kocasi cantaydi anahtardi derken evi birbirine katiyor ve zor bela korna çala çala hastaneye gidiyolar ve kadin hemencecik doguruyor

Gönlünü ferah tut bence atlatacaksın hem doktorun da değişmeyecekmiş
İnşallah herşey yolunda gidecek
Zeynep nazlı ne kadar tatlı bi isim olmuş

Bence yiyecek ve icecege gerek yok cnm. Biz giderken altin ve 1 paket bez goturnustuk yakindi artkadasimiz.

canım samimiyseniz ara sor ne istersin diye yok değilseniz, ekler pasta olabilir eliyle tutup yerler, çiçek cok gerekli değil inan bana ama sen bilirisin odaya bile almıyorlar...
Meyve suyu ve su götür,peçete gibi şeyler olabilir. Vaktin varsa evde meyve hazırla yıkayıp bir kaba koyup çok rahat ederler., ya da sekersiz komposto hazırla anneye sağlıkla buyusun kuzucuk darısı zamanında bizlere olsun inşallah

Napsın adamlar da hakli ilk cocuk olunca masraf çok oluyor..ikincide o kadar masraf olmuyor belki ama hiç bi zaman da ilkin masrafı bitmiyor..Ben bebiş ten çok oğluma masraf yapıyorum
Valla canım 10 bine yakın masraf oldu belki de geçti odayla birlikte.
Cidden zor allah bi şekilde denk getiriyor ama tek onun çalışmasıyla anca bu kadar oluyor yine de çok şükür diyelim

Annemin de bebekleri hep kiloluymuş, korkmamıza gerek kalmadan bitireceğiz umarım :)

Kilo konusuna çok karışıyorlar. Bana doktorum her ay birer kilo son iki ay ikişer kilo almalısın dedi. Normal kilo ile hamile kaldığım için maksimum 15 kilo alabilirsin dedi. Her kontrolde tartılıyoruz. Ben 33. haftaya 10 kilo ile girdim. Onun için bana her seferinde böyle beslenmeye devam et diye tembihledi. Bir kez şeker oranım için uyardı, toparladım. Ama hamileliğin başında bir liste vermişti. Bunlardan yemeye özen göster, bebek için faydalı diye :)

Bende doktoruma sordum. Normal demişti de ben anlayana kadar doğurmuş olacağım sanırım. Bizde hafta sonu aldık sonunda ama 20 güne kadar gelecek bizimki ve daha kıyafetlerini de yıkamak için dolapları bekliyorum. Beklemesem nereye koyacağım. Park yatakta almadık daha gerçi karar verdik bi akşam alınırda bakalım Ayy heyecanlanmaya başladım :)

Bende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)

Hahah taksi ile gitmek daha iyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…