- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
gecmis olsun canisi bu aralar geceleri serin oluyor dikkat etmek lazim sonra hasta oluyoruzGünaydın Umarım herkes iyidir okuyamadım hafta sonu boya temizlik çamaşır iyi fln yaptı annemle eşim bende biraz hastayım bütün camlar acıktı dolanırken anlamadim gece usttum herlde bugn biraz dha ıyiym herkese sağlıklı günler dilerm
Benimki her yerimde geziniyorda artık canımı yakmaya başladı. Acaba o sert acılar sancı mı diye düşünmeye başladım. Cahillik çok zor :) :) dimi bana da çok değişik geliyor hala inanamıyorum. Dünyaya gelmeden de tam idrak edemeyeceğiz sanırım :)Benimde sağ tarafta böyle yapıyor demek ki seviyorlar o tarafi. Yaa bizim bebisimiz olcak bazen durup durup şaşırıyorum
Kacıncı haftadan berı ıgne oluyorsunuz doktor gec kalınmıs olabılır dedı ılk hamılelıklerde belırlenmesı zor dedı. Doktor hep olumlu baktı sorun gormuyorum gıbı ama ıkıncı bebekte aspırın alırsın dedı. Bı de bobregınde genısleme varmıs.
Güzel haberler ile inşallah.Günaydın bugün Benim de görüş günüm 34+1 den selamlar..
@gold-heart canım olsun eşin yanında bak stres yapma, o şişlik sakarlık çoğumuzda var artık Doğuma kadar böyleyiz bozma moralini☺
Başka hastane olması önemli değil ki hem doktorunda yanında olacak daha iyi olsun diye böyle bi karar alındı sanırım.
Maşallag bebişe. Bizim zaten bayram öncesi doğurmamız lazım yoksa 41 hafta 42 hafta derken anasınıfından mezun çıkarŞükür nst iyi dedi doktor ❤ fındığım 45 cm 2400 gr olmuş nasipse bayram öncesi görünüyor dedi doktor bakalım hayırlısı ❤ 2 hafta sonra gelicem sonra haftaya düşücekmiş kontroller
İnşallah sağlıkla gelecekler. Hastanede kontrol altında gelişimine de bakarlar. İçin rahat olur. Haydi hayırlısı ile kucağına sağlıkla gelsin kızlarÇok sağolun kızlar iyiki varsınız10 gün yatış sonra doğum dedi 12 sinde doğum olacakmış bakalım hayırlısı vardır bundada bir hayr insanın doğacağı zmn belli olur değişmezmiş ztn demek bizim miniklerin vakti de geliyor bunlar bahane iste Allah hepimize de yardımcı olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza kolay doğumlarımız olsun ins
Canım bende doktora sorunca 10dakika ara ile beline doğru vuran bir acı ve o gezinme ağrısı gibi olmaz anlarsin dedi. Inşallah anlarizBenimki her yerimde geziniyorda artık canımı yakmaya başladı. Acaba o sert acılar sancı mı diye düşünmeye başladım. Cahillik çok zor :) :) dimi bana da çok değişik geliyor hala inanamıyorum. Dünyaya gelmeden de tam idrak edemeyeceğiz sanırım :)
Anaa o zaman normal pedde koyyimGünaydın tatlı anneler. Çok güzel kaynatmışsınız. Çok güldüm
Zeytinliii ve @rockiemother nasıl oldu ağrılarınız?
Doktor olumlu bakmış bu önemli. Allah korusun bebişi. Doğunca pek güzel minnacık olur ve hemen toparlar inşallah.
Güzel haberler ile inşallah.
Maşallag bebişe. Bizim zaten bayram öncesi doğurmamız lazım yoksa 41 hafta 42 hafta derken anasınıfından mezun çıkar
İnşallah sağlıkla gelecekler. Hastanede kontrol altında gelişimine de bakarlar. İçin rahat olur. Haydi hayırlısı ile kucağına sağlıkla gelsin kızlar
Bu arada depend konuşuluyor ya arada. Ben önceki ayların annelerine göz atarken sezeryan dan sonra depent giyince yara yeri havasız kaldı enfeksiyon oldu gibi şeyler okudum. Aklınızda olsun eğer sezeryan gerekirse dikkatli kullanın kızlar. Hepinize sağlıklı günler❤
Çoğu hastane çiçek kabul etmiyor ve meyve suyu şu alsan yeter bence yiyeceğe gerek yokKızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
ilk hamileligim oldugu icin nasil bir agri olacagini bilemiyorum ama kafamda hep o film sahneleri canlaniyor... kadin ciglik cigliga evde aci cekiyor kocasi cantaydi anahtardi derken evi birbirine katiyor ve zor bela korna çala çala hastaneye gidiyolar ve kadin hemencecik doguruyor |
Kizlar ya bn acayip stres yaptım ya ne nasl olacak diye off ya 35. Hafta dolmadan doğarsalar başka hastane de doğum yapmam gerekecek nsl olacak Allahtan doktorum degismeyecek kendi doktorum girecek doğuma başka hastane bile olsa önemli bir sorun yoktur farklı saglik sorunu fln çıkmaz kızim da ins aklımda deli sorular bırakmıyor beni annemde gelemedi bir eşim bir bn yalniz hissediyorum kendimiresmen iki günde 2 beden büyüdüm birden bütün vucudum şişti ödem oldu ilaçlar yaptı sanırım uyuşuk elim ayağım sanki elime aldığım herşeyi deviriyotum şakar şakir halt etmiş bnm yanimda o derece amma uzun yazdım ama k.bakmayin helâl edin hakkınızı içimi dökmek istedim
Bence yiyecek ve icecege gerek yok cnm. Biz giderken altin ve 1 paket bez goturnustuk yakindi artkadasimiz.Kızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
Kızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
Naslsn cnm son durum ne kaçırdım ben olaylariValla ne yakan soylıyım şuan nst ye bağlıyım ama hala arada gerçek mi diye inanamıyorum birde dediğin gibi iki tane doğunca dank edecek bana sanırım :)
Valla canım 10 bine yakın masraf oldu belki de geçti odayla birlikte.Napsın adamlar da hakli ilk cocuk olunca masraf çok oluyor..ikincide o kadar masraf olmuyor belki ama hiç bi zaman da ilkin masrafı bitmiyor..Ben bebiş ten çok oğluma masraf yapıyorum
Naslsn cnm son durum ne kaçırdım ben olaylariValla ne yakan soylıyım şuan nst ye bağlıyım ama hala arada gerçek mi diye inanamıyorum birde dediğin gibi iki tane doğunca dank edecek bana sanırım :)
Sağol cnm aynen burnum tıkanıyor bide nefes alamyrm inş geçer bir an önceGeçmiş olsun canım.. Valla sıcak basınca dikkat etmiyoruz işte
Kesin yeni gelin seti dediklerinden aldı, bohca yapilirken aliyorlar ya
Resmen oglana niyet kocaya kısmet olmus ahahah
32 bitince tamam demisti doktorum, 34te de organlar tamamlaniyormus beyin vs gelisiyormus. Sen de yirttin artık, gelirse basimizin üstünde yeri var
Bazen durgun oluyorlar. Gecen benimki de az hareketliydi @peridrol84 e dedim hatta, ama ilk zamanlardaki gibi stres yapmadim. Oglan yorulmustur.
Dün doktorum Japonya ve dogumla ilgili bisi dedi (ya kadinin dedigi hic bi seyi hatırlayamıyorum ben) evet dedim arkadasim var kiloya pek karsilarmis.
Cocuklarimizin kilosu ayni. Kayinvalidem 3 dogumda 5er kilo dogurmus. Ben de ondan korkuyorum ama 1 kilo alir 3un üstü dogar dedi. 3 haftada yarim kilo almis 1-1.5 ayda 3u gecer dedi.
İkisini de buyuttun, haftan da iyi. 36 haftada falan dogurmus olacaksin, daha ne olsun.
Sen anne mi olcan, iki kolunda birer bebekle mi gezcen ❤
Bende doktoruma sordum. Normal demişti de ben anlayana kadar doğurmuş olacağım sanırım. Bizde hafta sonu aldık sonunda ama 20 güne kadar gelecek bizimki ve daha kıyafetlerini de yıkamak için dolapları bekliyorum. Beklemesem nereye koyacağım. Park yatakta almadık daha gerçi karar verdik bi akşam alınırda bakalım Ayy heyecanlanmaya başladım :)Canım bende doktora sorunca 10dakika ara ile beline doğru vuran bir acı ve o gezinme ağrısı gibi olmaz anlarsin dedi. Inşallah anlariz
Dün sonunda oda takımını kurdurdk bugün odaya son şeklini verecgz sonra biraz daha inanmaya başlıcam
Sağol kuzm doğru biz terledigimiz için anlamiyrz sonradan çıkıyor acısıgecmis olsun canisi bu aralar geceleri serin oluyor dikkat etmek lazim sonra hasta oluyoruz
Bende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)
ilk hamileligim oldugu icin nasil bir agri olacagini bilemiyorum ama kafamda hep o film sahneleri canlaniyor... kadin ciglik cigliga evde aci cekiyor kocasi cantaydi anahtardi derken evi birbirine katiyor ve zor bela korna çala çala hastaneye gidiyolar ve kadin hemencecik doguruyor
Hahah taksi ile gitmek daha iyi o zaman
ilk hamileligim oldugu icin nasil bir agri olacagini bilemiyorum ama kafamda hep o film sahneleri canlaniyor... kadin ciglik cigliga evde aci cekiyor kocasi cantaydi anahtardi derken evi birbirine katiyor ve zor bela korna çala çala hastaneye gidiyolar ve kadin hemencecik doguruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?