Bende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)
Çok tanıdık geldi,bizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye
Kalk.kalk sen.kalk.artik.piknik dedin tamam dedik sali bugun baslaBen şimdi bugün yarın kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum ya aklıma bişiy takıldı.. oğlumda ne kadar süre önce hazırladım hatırlamıyorum.. kullanılmayan kıyafetler sarımsı bi leke olurya acaba erkenden yıkanınca olurmu öyle bişiy diye takildim oraya ben şimdi.. acaba hazırlığa başlamaya üşenip bahane arıyor olabilirmiyim
Vallahi aynı benim kocabizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye
Yok bacı bugün oğlumun odasını yerleştiricem sabah kargo dan yatak bariyeri geldi onu falan kuralım öncelik onun..bebisin acelesi yok içerde ne de olsa dahaKalk.kalk sen.kalk.artik.piknik dedin tamam dedik sali bugun basla
bizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye
Size de yaranilmaz ayol, a aaa kocalari ilgilense suç ilgilenmese suc (imza müstakbel erkek anasi)Çok tanıdık geldi,
Doktora siz beni tatmin etmiyorsunuz iyi bilgilendirmşyorsunuz dedi
Anneme ağustosta bize yerleş evine gitme dedi
O yillarca bekleyince oluyor, oyle bir ay durumca deg.Ben şimdi bugün yarın kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum ya aklıma bişiy takıldı.. oğlumda ne kadar süre önce hazırladım hatırlamıyorum.. kullanılmayan kıyafetler sarımsı bi leke olurya acaba erkenden yıkanınca olurmu öyle bişiy diye takildim oraya ben şimdi.. acaba hazırlığa başlamaya üşenip bahane arıyor olabilirmiyim
bahaneler...Ben şimdi bugün yarın kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum ya aklıma bişiy takıldı.. oğlumda ne kadar süre önce hazırladım hatırlamıyorum.. kullanılmayan kıyafetler sarımsı bi leke olurya acaba erkenden yıkanınca olurmu öyle bişiy diye takildim oraya ben şimdi.. acaba hazırlığa başlamaya üşenip bahane arıyor olabilirmiyim
Öyle mi diyinn..peki aplaa sözü dinlenirim yarın başlayım barimSize de yaranilmaz ayol, a aaa kocalari ilgilense suç ilgilenmese suc (imza müstakbel erkek anasi)
O yillarca bekleyince oluyor, oyle bir ay durumca deg.
Bahane bulma kendine simdi
Ay sen çok tatlı bir erkek anası olacaksınSize de yaranilmaz ayol, a aaa kocalari ilgilense suç ilgilenmese suc (imza müstakbel erkek anasi)
O yillarca bekleyince oluyor, oyle bir ay durumca deg.
Bahane bulma kendine simdi
Şimdi ne diye içimize kurt düşürüyorsun ki durup dururkenBen şimdi bugün yarın kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum ya aklıma bişiy takıldı.. oğlumda ne kadar süre önce hazırladım hatırlamıyorum.. kullanılmayan kıyafetler sarımsı bi leke olurya acaba erkenden yıkanınca olurmu öyle bişiy diye takildim oraya ben şimdi.. acaba hazırlığa başlamaya üşenip bahane arıyor olabilirmiyim
Ikuayko gibi şimdi de yıkamadan sonra ütü yu bahane edermisimbahaneler...
boyle giderse dogumdan 1 gun once yapjp gideceksin
Is çıksın size diye hepiniz herseyi bitirdiniz ohh kafa rahat yok öyle yagmaa ben hazırlanırken açıp kontrol edin sizde..Ya sarardıysaŞimdi ne diye içimize kurt düşürüyorsun ki durup dururken
Napcan kuzu bisey yapamazsın cocuk olunca bisey de denmiyor desen dışlanmış hisseder..içine atıp önüne bakacaksinbebeğin kıyafetlerini yıkadım bi güzel ütüledim dolabına yerleştirdim. dün akşam odadan sesler geliyordu. eşim oğluma annen görmesin falan diyordu
odaya bir girdim oğlum bebeğin bütün kıyafetkerini yerlere atmış dağıtmış
ben şok şimdi ben ne yapıcam herşeyi baştan yıka ütüle kıskanmalar şimdiden başladı kolay gelsin bize
bir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslındaNapcan kuzu bisey yapamazsın cocuk olunca bisey de denmiyor desen dışlanmış hisseder..içine atıp önüne bakacaksin
cnm. bir yerde okumustum. o gunden beri ayni seyi yapiyrm. bebekle ilgili ne olursa olsun "bizim bebegimiz" doye konusun diyrdu. hadi annecim bebegimize sunu alalim. bebegimjze sunu yapaljm diyrm. bazen de ufak bisj alip "aaa bak yagmur abisine ne gondermis" diyrz.bebeğin kıyafetlerini yıkadım bi güzel ütüledim dolabına yerleştirdim. dün akşam odadan sesler geliyordu. eşim oğluma annen görmesin falan diyordu
odaya bir girdim oğlum bebeğin bütün kıyafetkerini yerlere atmış dağıtmış
ben şok şimdi ben ne yapıcam herşeyi baştan yıka ütüle kıskanmalar şimdiden başladı kolay gelsin bize
sen onun gibi olamazsin cnm. kadin numunelik. oglunun ayagi kirildi alcida. gitti keyfine meme kucultme ameliyati oldu bakmami bekledj. simdi ben bu haldeyim ameliyat cikaracak yine gibi. netlessin yazarim.
oluyr cnm. gecici bir surec Allahtan.bir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında
Yaaa kiyamam demek oyle kiskanmada yapiyolar minnaklarbir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?