2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)

bizimki biraz degisik bir model, bir kere cok merakli ve cok konuşkan. bazen hastaneye giderken önceden uyaririm az konus diye sanki o doguracak bi de beni doktoruma sikayet ediyor ya manyak ... bebegin cinsiyetini ogrenene kadar doktoru bunaltti resmen. gecenlerde agri kesici ictim sabaha kadar internetten yan etkilerine bakmış... gece falan sancim tutarsa eminim tum sulalenin haberi olur herkesi hastaneye toplar.. doktora soylicem zaten kocama sakinlestirici igne yapabilirler mi diye

Çok tanıdık geldi,
Doktora siz beni tatmin etmiyorsunuz iyi bilgilendirmşyorsunuz dedi
Anneme ağustosta bize yerleş evine gitme dedi

Ben şimdi bugün yarın kıyafetleri yıkayıp hazırlayım diyorum ya aklıma bişiy takıldı.. oğlumda ne kadar süre önce hazırladım hatırlamıyorum.. kullanılmayan kıyafetler sarımsı bi leke olurya acaba erkenden yıkanınca olurmu öyle bişiy diye takildim oraya ben şimdi.. acaba hazırlığa başlamaya üşenip bahane arıyor olabilirmiyim

Kalk.kalk sen.kalk.artik.piknik dedin tamam dedik sali bugun basla

Vallahi aynı benim koca benim kocamda meraklı ve çok konuşkan ahahah ve bende bazen uyarırım doktora giderken gelinlik bakarken bile benden heyecanlı ve meraklıydı kolunu tülün içine sokup bakardı falan şikayet ederken ben gelinlikçi normalde damatlar çok ilgisiz olur siz çok şanslınız diyince sesimi kesmiştim :)
Sakin olduğunu düşündüğüm eşimin ameliyattan çıktığında yaşadığı paniği görünce bende korkar oldum artık ben sancı çekerken ve doğum sırasında ne yapacak hiçbir fikrim yok :)

Çok tanıdık geldi,
Doktora siz beni tatmin etmiyorsunuz iyi bilgilendirmşyorsunuz dedi
Anneme ağustosta bize yerleş evine gitme dedi
Size de yaranilmaz ayol, a aaa kocalari ilgilense suç ilgilenmese suc (imza müstakbel erkek anasi)
O yillarca bekleyince oluyor, oyle bir ay durumca deg.
Bahane bulma kendine simdi

bahaneler...
boyle giderse dogumdan 1 gun once yapjp gideceksin

Şimdi ne diye içimize kurt düşürüyorsun ki durup dururken

bebeğin kıyafetlerini yıkadım bi güzel ütüledim dolabına yerleştirdim. dün akşam odadan sesler geliyordu. eşim oğluma annen görmesin falan diyordu
odaya bir girdim oğlum bebeğin bütün kıyafetkerini yerlere atmış dağıtmış
ben şok şimdi ben ne yapıcam herşeyi baştan yıka ütüle kıskanmalar şimdiden başladı kolay gelsin bize

Napcan kuzu bisey yapamazsın cocuk olunca bisey de denmiyor desen dışlanmış hisseder..içine atıp önüne bakacaksin

Napcan kuzu bisey yapamazsın cocuk olunca bisey de denmiyor desen dışlanmış hisseder..içine atıp önüne bakacaksin
bir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında

cnm. bir yerde okumustum. o gunden beri ayni seyi yapiyrm. bebekle ilgili ne olursa olsun "bizim bebegimiz" doye konusun diyrdu. hadi annecim bebegimize sunu alalim. bebegimjze sunu yapaljm diyrm. bazen de ufak bisj alip "aaa bak yagmur abisine ne gondermis" diyrz.
Gelinim R Rzg14 nin kayinvalidesini mumla arayacak
sen onun gibi olamazsin cnm. kadin numunelik. oglunun ayagi kirildi alcida. gitti keyfine meme kucultme ameliyati oldu bakmami bekledj. simdi ben bu haldeyim ameliyat cikaracak yine gibi. netlessin yazarim.
bir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında
oluyr cnm. gecici bir surec Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…