2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen bu gidişle normal bile dogurabilirsin. Onu gectim sezeryan diye burun kiviran olursa (varmis ya öyle tipler) ben 1 ay sanci cektim alloooo dersin
Oyle iki gun sanciyla dogurmak da neymis, peh!

Hayirlisi olsun xanim artik emin ellerdesin bence daha iyi hemsiresi doktoru etrafinda.. insallah hayirlisiyla saglikla kucagina al ikisini de

Oyleydi boyleydi kasila kasila bu hagtaya geldiniz artik korkmayin ana kiz az bieey kaldi zaten korkulacak zamanlar bitti Allah a sukur

Canım benim oğluşun böbreklerindede sıvı birikmesi var erkek bebeklerin çoğunda görüyolarmış sizinki kaç mm bide iki böbreğindede mi var

Kimyasal dır..dış gebelik te değerler orantısız çıkıyor birden çok yüksek gibi..kimyasal da artış az oluyor..

Napsın adamlar da hakli ilk cocuk olunca masraf çok oluyor..ikincide o kadar masraf olmuyor belki ama hiç bi zaman da ilkin masrafı bitmiyor..Ben bebiş ten çok oğluma masraf yapıyorum

Ay duygulandım kızlar ya benim oğlan büyüyünce bilim adamı olacakmış bana temizlik yemek yapan robot yapacakmış ben yorulmiyim diye. Hayali bile çok mutlu etti beni ya ben yaşlanınca atmaz beni bu
Bu veletler çok zekii..bence senin sorumluluk verdiğin işlerden kaytarmak.icin hayal kuruyordur..çakal bunlar cakalll

Bu cocugun değişik olayları var. Çıkış orda degil diyorum hep ama ana sözü dinleyen yok!
Eki Görüntüle 2284242
hepsinin olayi bu
Sen bu gidişle normal bile dogurabilirsin. Onu gectim sezeryan diye burun kiviran olursa (varmis ya öyle tipler) ben 1 ay sanci cektim alloooo dersin
Oyle iki gun sanciyla dogurmak da neymis, peh!
vallahi oyle cnm. normal dogursam bundan iyiydi. son 1 saati yogun oluyr diyrlar. oooooo o 1 saati coktan atlatmistim ben de iyilesmistim ..
beb asil ilaci kesince ne olacak, o kisimdan tirsiyorum anacim.

Valla ne yakan soylıyım şuan nst ye bağlıyım ama hala arada gerçek mi diye inanamıyorum birde dediğin gibi iki tane doğunca dank edecek bana sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…