Canım kıyafet için dolabı bekleme. kokusu geçsin diye bekleycksn birde mobilyanın biz mayısta aldık takimi hepsi mdf ama hafif bir koku oluyor. O yüzden yıka ve özel hurç al bebek için ona koy dolabına kaldır bence.Bende doktoruma sordum. Normal demişti de ben anlayana kadar doğurmuş olacağım sanırım. Bizde hafta sonu aldık sonunda ama 20 güne kadar gelecek bizimki ve daha kıyafetlerini de yıkamak için dolapları bekliyorum. Beklemesem nereye koyacağım. Park yatakta almadık daha gerçi karar verdik bi akşam alınırda bakalım Ayy heyecanlanmaya başladım :)
Hadi gozunuz aydin.tatlim gecmis olsunDr dan çıktım..Nst de minik minik düzensiz sancılar çıktı, sadece 1 kez 70 i zorladı zilli, performansı düşmüş yaniilacı kestik, kendimi dinlemeye, yormamaya devam, ters bir durum olmazsa 2 hafta sonra kontrol hersey yolunda giderse sezaryan 7 ağustosta olacak, tam 38 dolduğu gün..inşallah tutacağım o zamana kadar kapıyı
Suan bütün kıyafetleri hurcta zaten ama yıkayıp ütüleyince hurcun içinde bir şey olmaz herhalde. Yoksa çok gece kalacak bu gidişle. Dolap kokusunu da beklemem gerekecek haklısın ben bu ara halledeyim yıkama işini :)Canım kıyafet için dolabı bekleme. kokusu geçsin diye bekleycksn birde mobilyanın biz mayısta aldık takimi hepsi mdf ama hafif bir koku oluyor. O yüzden yıka ve özel hurç al bebek için ona koy dolabına kaldır bence.
Yatak kendi odamızda smdi ici boş çok heyecanlı oluyormuş
Çeyreği görünce diğerlerini görmezler zaten boşver diyormusumKızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
Meyve suyu iyi bir seçenek, gelen giden icebilir.Kızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
Bezde hangi markayi kullanacagini bilemeyiz ki ama.Bence yiyecek ve icecege gerek yok cnm. Biz giderken altin ve 1 paket bez goturnustuk yakindi artkadasimiz.
Bu ay 5kg almisimdir diye gidip hic kilo almadigimi ogrendim ya, sahadaki futbolcular gibi oley oley oley dedimAnnemin de bebekleri hep kiloluymuş, korkmamıza gerek kalmadan bitireceğiz umarım :)
Kilo konusuna çok karışıyorlar. Bana doktorum her ay birer kilo son iki ay ikişer kilo almalısın dedi. Normal kilo ile hamile kaldığım için maksimum 15 kilo alabilirsin dedi. Her kontrolde tartılıyoruz. Ben 33. haftaya 10 kilo ile girdim. Onun için bana her seferinde böyle beslenmeye devam et diye tembihledi. Bir kez şeker oranım için uyardı, toparladım. Ama hamileliğin başında bir liste vermişti. Bunlardan yemeye özen göster, bebek için faydalı diye :)
Sevgili sevgilim kesin heyecan yapmaz. Ben de normalde soguk kanliydim, ancak onun yaninda saliyorum kendimi demek bozuldu ayarlarimBende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)
Allah kimseye muhtaç etmesin cnm..elindekiyle yetinmeyi bildikten sonra olur herşey hayırlısıyla..5 tane almazsinda 2 tane alırsın 3000 liralık almazsinda 1000 liralık alırsın..sorun değil bunlar..sağlık yerinde sevgimiz saygımız baki olsun da onlar yeter cnmValla canım 10 bine yakın masraf oldu belki de geçti odayla birlikte.
Cidden zor allah bi şekilde denk getiriyor ama tek onun çalışmasıyla anca bu kadar oluyor yine de çok şükür diyelim
Canım Rabbim ferahlık versin sana inşallah. Sakin olmaya çalış zor biliyorum ama şuan en çok ihtiyacın olan bu. Dualarımız seninle kuzum ♥ Sona yaklaştıkça hepimiz ağırlaştık şişlik ödem hepimizde var sıkıntı etme kendine. Hepsi geçecek, evlatlarını sağ salim kucağına alacaksın ve tüm bu sıkıntılı süreci unutacaksın Allahın izniyle.. Kendini yalnız hissetme, bak biz varız kocaman bir aile olduk burda ♥Kizlar ya bn acayip stres yaptım ya ne nasl olacak diye off ya 35. Hafta dolmadan doğarsalar başka hastane de doğum yapmam gerekecek nsl olacak Allahtan doktorum degismeyecek kendi doktorum girecek doğuma başka hastane bile olsa önemli bir sorun yoktur farklı saglik sorunu fln çıkmaz kızim da ins aklımda deli sorular bırakmıyor beni annemde gelemedi bir eşim bir bn yalniz hissediyorum kendimiresmen iki günde 2 beden büyüdüm birden bütün vucudum şişti ödem oldu ilaçlar yaptı sanırım uyuşuk elim ayağım sanki elime aldığım herşeyi deviriyotum şakar şakir halt etmiş bnm yanimda o derece amma uzun yazdım ama k.bakmayin helâl edin hakkınızı içimi dökmek istedim
Ayy ama çok tatlı bir hikayeMeyve suyu iyi bir seçenek, gelen giden icebilir.
Bezde hangi markayi kullanacagini bilemeyiz ki ama.
Bu ay 5kg almisimdir diye gidip hic kilo almadigimi ogrendim ya, sahadaki futbolcular gibi oley oley oley dedim
Daha da kilo almasam ne güzel olur, zaten yüksek kiloda hamile kaldim 12 ile tamamlamis olurum.
Sevgili sevgilim kesin heyecan yapmaz. Ben de normalde soguk kanliydim, ancak onun yaninda saliyorum kendimi demek bozuldu ayarlarim
İlk zamanlarimizda kaza yaptim acildeyim, adam ortadan kayboldu, meğer annesine kiyafet almaya gelmisyagmur altinda asfaltta ambulans bekleyince siril siklamdim.
Gerçi kazadan sonra su kanalinda yanima geldiginde elleri titriyordu ❤ bacaklarimin durusundan dolayi kırdım sanmis. En rahatlaticisi da ambulansin ardindan motorla takip ederken duydugum egzos gordugum farlariydi.
Taburcu olurken doktor uyutmayin, beyin kanamasi vs riski var dedi, eve geldim adam yatti bi de horladi ya ahahah Sen nasılsa o korkuyla uyuyamazdin ben niye uykumdan olayim dedi bir de.
Belliymis benim abayi yaktigim yaBaskasiyla ne evlenir ne urerdim ben
Benım ıkı bobrektede var doktor cok buyuk degıl dedı.Canım benim oğluşun böbreklerindede sıvı birikmesi var erkek bebeklerin çoğunda görüyolarmış sizinki kaç mm bide iki böbreğindede mi var
Doktorda bol su ıc dedı sıvı alımın yuksek olsun dedıİnşallah herşey de yolundadır ya ultrason kilosu hiç tam çıkmıyo ki yaklaşık söylüyorlar inşallah gayet de iyidir kendi doktoruna gitmen iyi olmuş beslenmene dikkat et bol sıvı al ve içini ferah tut bebişin için de dua et annesi.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Bende ilk hamileliğimde kürtaj olunca eve geldik. Eşim yerinde duramıyor banada belli etmiyor üzgün olduğunu. Normalde hiç ütü yapmayan adam ben ütü yapıcam dedi. Birlikte yaptık biraz. Sonra akşamda ben kendi moralimi düzeltmek için konuşmaya çalışırken baktım oda benim kadar etkilenmiş. Şimdi bile Gözlerim doldu. 5 senedir tanıdığım adamı ilk defa o gün çok farklı görmüştüm duygulandırdın beni ya :)Meyve suyu iyi bir seçenek, gelen giden icebilir.
Bu ay 5kg almisimdir diye gidip hic kilo almadigimi ogrendim ya, sahadaki futbolcular gibi oley oley oley dedim
Daha da kilo almasam ne güzel olur, zaten yüksek kiloda hamile kaldim 12 ile tamamlamis olurum.
Sevgili sevgilim kesin heyecan yapmaz. Ben de normalde soguk kanliydim, ancak onun yaninda saliyorum kendimi demek bozuldu ayarlarim
İlk zamanlarimizda kaza yaptim acildeyim, adam ortadan kayboldu, meğer annesine kiyafet almaya gelmisyagmur altinda asfaltta ambulans bekleyince siril siklamdim.
Gerçi kazadan sonra su kanalinda yanima geldiginde elleri titriyordu ❤ bacaklarimin durusundan dolayi kırdım sanmis. En rahatlaticisi da ambulansin ardindan motorla takip ederken duydugum egzos gordugum farlariydi.
Taburcu olurken doktor uyutmayin, beyin kanamasi vs riski var dedi, eve geldim adam yatti bi de horladi ya ahahah Sen nasılsa o korkuyla uyuyamazdin ben niye uykumdan olayim dedi bir de.
Sabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falanAyy ama çok tatlı bir hikaye❤❤
Aşk böyle bisi bebegim.Bende ilk hamileliğimde kürtaj olunca eve geldik. Eşim yerinde duramıyor banada belli etmiyor üzgün olduğunu. Normalde hiç ütü yapmayan adam ben ütü yapıcam dedi. Birlikte yaptık biraz. Sonra akşamda ben kendi moralimi düzeltmek için konuşmaya çalışırken baktım oda benim kadar etkilenmiş. Şimdi bile Gözlerim doldu. 5 senedir tanıdığım adamı ilk defa o gün çok farklı görmüştüm duygulandırdın beni ya :)
Bazı hastaneler çiçek için izin vermiyor canımKızlar eşimin arkadaşının eşini doğuma almışlar. Geçen gün tanışma fırsatımız oldu. Hastaneye giderken çeyreğini alacağız tabiki ekstra çiçek meyve suyu kuru pasta vs götürmeye gerek Varmı? Bizde hastaneye giderken götürülüyor ama doğumda gider mi bilmiyorum
gozun aydin cnm..darisi ilac kesmeye banaDr dan çıktım..Nst de minik minik düzensiz sancılar çıktı, sadece 1 kez 70 i zorladı zilli, performansı düşmüş yaniilacı kestik, kendimi dinlemeye, yormamaya devam, ters bir durum olmazsa 2 hafta sonra kontrol hersey yolunda giderse sezaryan 7 ağustosta olacak, tam 38 dolduğu gün..inşallah tutacağım o zamana kadar kapıyı
biz sorup almistim kuzu bezi..Meyve suyu iyi bir seçenek, gelen giden icebilir.
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var neticede. Hem adam çok gerilmiş stres olmuş korkmuş uyuması çok normal değil miSabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falan
Aşk böyle bisi bebegim.
Birlikte yasadikca bazi seyleri, hisleri unutuyorsun. Arada hatirlamak, hatirlatmak lazim.
Gecen ne hissediyorsun baba olacaksin diyorlar, okulda fasulyeyi pamuga eker beklerdik ya öyle takip ediyorum ektim bekliyorum diyor. Kocam cok romantiktir
Yaaa iku sana gulmekten bigun erken dogum yapicam esim diyo sen kendi kendine neye guluyosunSabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falan
Aşk böyle bisi bebegim.
Birlikte yasadikca bazi seyleri, hisleri unutuyorsun. Arada hatirlamak, hatirlatmak lazim.
Gecen ne hissediyorsun baba olacaksin diyorlar, okulda fasulyeyi pamuga eker beklerdik ya öyle takip ediyorum ektim bekliyorum diyor. Kocam cok romantiktir
Çok mantıklı bakış açısı ama, koptumSabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falan
Aşk böyle bisi bebegim.
Canım bizim odamızda henüz gelmedi 14ünde teslim edilecek beklersem sıkıntı yaşarım diye bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim kendi dolabımda yer açtım oraya koydum sende öyle yapabilirsin canım hazır olmasında fayda varSuan bütün kıyafetleri hurcta zaten ama yıkayıp ütüleyince hurcun içinde bir şey olmaz herhalde. Yoksa çok gece kalacak bu gidişle. Dolap kokusunu da beklemem gerekecek haklısın ben bu ara halledeyim yıkama işini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?