2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dr dan çıktım..Nst de minik minik düzensiz sancılar çıktı, sadece 1 kez 70 i zorladı zilli, performansı düşmüş yani ilacı kestik, kendimi dinlemeye, yormamaya devam, ters bir durum olmazsa 2 hafta sonra kontrol hersey yolunda giderse sezaryan 7 ağustosta olacak, tam 38 dolduğu gün..inşallah tutacağım o zamana kadar kapıyı

Canım kıyafet için dolabı bekleme. kokusu geçsin diye bekleycksn birde mobilyanın biz mayısta aldık takimi hepsi mdf ama hafif bir koku oluyor. O yüzden yıka ve özel hurç al bebek için ona koy dolabına kaldır bence.
Yatak kendi odamızda smdi ici boş çok heyecanlı oluyormuş

Hadi gozunuz aydin.tatlim gecmis olsun

Suan bütün kıyafetleri hurcta zaten ama yıkayıp ütüleyince hurcun içinde bir şey olmaz herhalde. Yoksa çok gece kalacak bu gidişle. Dolap kokusunu da beklemem gerekecek haklısın ben bu ara halledeyim yıkama işini :)

Çeyreği görünce diğerlerini görmezler zaten boşver diyormusum

Meyve suyu iyi bir seçenek, gelen giden icebilir.
Bence yiyecek ve icecege gerek yok cnm. Biz giderken altin ve 1 paket bez goturnustuk yakindi artkadasimiz.
Bezde hangi markayi kullanacagini bilemeyiz ki ama.
Bu ay 5kg almisimdir diye gidip hic kilo almadigimi ogrendim ya, sahadaki futbolcular gibi oley oley oley dedim
Daha da kilo almasam ne güzel olur, zaten yüksek kiloda hamile kaldim 12 ile tamamlamis olurum.
Bende bu sahneleri yaşarız gibi geliyorda ama eşim normalde çok sakin biri telaş yapmaz gibi geliyor. Ama tabi yaşamadan bilemiyorum. Yaparsa da çok şaşırttır beni :)
Sevgili sevgilim kesin heyecan yapmaz. Ben de normalde soguk kanliydim, ancak onun yaninda saliyorum kendimi demek bozuldu ayarlarim
İlk zamanlarimizda kaza yaptim acildeyim, adam ortadan kayboldu, meğer annesine kiyafet almaya gelmis yagmur altinda asfaltta ambulans bekleyince siril siklamdim.
Gerçi kazadan sonra su kanalinda yanima geldiginde elleri titriyordu bacaklarimin durusundan dolayi kırdım sanmis. En rahatlaticisi da ambulansin ardindan motorla takip ederken duydugum egzos gordugum farlariydi.
Taburcu olurken doktor uyutmayin, beyin kanamasi vs riski var dedi, eve geldim adam yatti bi de horladi ya ahahah Sen nasılsa o korkuyla uyuyamazdin ben niye uykumdan olayim dedi bir de.

Belliymis benim abayi yaktigim ya Baskasiyla ne evlenir ne urerdim ben

Valla canım 10 bine yakın masraf oldu belki de geçti odayla birlikte.
Cidden zor allah bi şekilde denk getiriyor ama tek onun çalışmasıyla anca bu kadar oluyor yine de çok şükür diyelim
Allah kimseye muhtaç etmesin cnm..elindekiyle yetinmeyi bildikten sonra olur herşey hayırlısıyla..5 tane almazsinda 2 tane alırsın 3000 liralık almazsinda 1000 liralık alırsın..sorun değil bunlar..sağlık yerinde sevgimiz saygımız baki olsun da onlar yeter cnm

Canım Rabbim ferahlık versin sana inşallah. Sakin olmaya çalış zor biliyorum ama şuan en çok ihtiyacın olan bu. Dualarımız seninle kuzum ♥ Sona yaklaştıkça hepimiz ağırlaştık şişlik ödem hepimizde var sıkıntı etme kendine. Hepsi geçecek, evlatlarını sağ salim kucağına alacaksın ve tüm bu sıkıntılı süreci unutacaksın Allahın izniyle.. Kendini yalnız hissetme, bak biz varız kocaman bir aile olduk burda ♥

Ayy ama çok tatlı bir hikaye

Doktorda bol su ıc dedı sıvı alımın yuksek olsun dedı

Bende ilk hamileliğimde kürtaj olunca eve geldik. Eşim yerinde duramıyor banada belli etmiyor üzgün olduğunu. Normalde hiç ütü yapmayan adam ben ütü yapıcam dedi. Birlikte yaptık biraz. Sonra akşamda ben kendi moralimi düzeltmek için konuşmaya çalışırken baktım oda benim kadar etkilenmiş. Şimdi bile Gözlerim doldu. 5 senedir tanıdığım adamı ilk defa o gün çok farklı görmüştüm duygulandırdın beni ya :)

Ayy ama çok tatlı bir hikaye❤❤
Sabaha kadar koltukta kukumam kuşu gibi otururken bana hic tatli gelmemisti. Adama bak diyorum gitti uyudu, inanamıyorum falan
Aşk böyle bisi bebegim.
Birlikte yasadikca bazi seyleri, hisleri unutuyorsun. Arada hatirlamak, hatirlatmak lazim.

Gecen ne hissediyorsun baba olacaksin diyorlar, okulda fasulyeyi pamuga eker beklerdik ya öyle takip ediyorum ektim bekliyorum diyor. Kocam cok romantiktir

Bazı hastaneler çiçek için izin vermiyor canım

gozun aydin cnm..darisi ilac kesmeye bana
biz sorup almistim kuzu bezi..
ayrica hem gecmis olsun hem de evdeki uyku olayina koptum

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var neticede. Hem adam çok gerilmiş stres olmuş korkmuş uyuması çok normal değil mi. Ben romantik erkek kavramını komik bulurum. O nedir Sezen Cumhur Önal gibi. senin Adamın tarzı var bir kere. Zaten sen de farketmişsin durumu ki aşık olmuşsun hep mutlu olun evladınızla birlikte inşallah.

Yaaa iku sana gulmekten bigun erken dogum yapicam esim diyo sen kendi kendine neye guluyosun

Kalan ütüke
Çok mantıklı bakış açısı ama, koptum

Canım bizim odamızda henüz gelmedi 14ünde teslim edilecek beklersem sıkıntı yaşarım diye bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim kendi dolabımda yer açtım oraya koydum sende öyle yapabilirsin canım hazır olmasında fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…