2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Meme kucultme ameliyati mi bu kadar yildan sonra buyuk olduklari yeni mi aklina gelmis te Allah im

Is çıksın size diye hepiniz herseyi bitirdiniz ohh kafa rahat yok öyle yagmaa ben hazırlanırken açıp kontrol edin sizde..Ya sarardıysa
Ahahah yok valla bende herşeyi bitirmedim daha hastane çantam duruyor evin temizliği duruyor çok iş var daha ama bende de bir salmışlık bir rahatlık var garip bir şekilde

bir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında
Bebiş gelince yapacağımiz şey elimizden geldiğince büyüklerle ilgilenmek onlara daha fazla zaman ayırırsak onlarda zamanla alışır sanırım..doğumdan 3 hafta sonra benim ki okula başlıyor o biraz rahatlatacak beni bide oglenci ona da bana da igi olacak

Bende kardeşine bisey alırken onun da fikrini alıyorum hadi sen sec hangisi olsun vs gibi

Merhaba kızlar

Bu hafta gerçekten iştahım çok açılmıştı, tatlıya ve meyve ye dur diyememiştim. Bu gün kontrolümüz vardı doktor hemen anladı suyumuz da artış var bebek 2700 olmuş dedi bu hafta karbonhidrat o fazla kaçırmışız önümüzdeki hafta kontrollü gidelim tatlı ve karbonhidratı dedi. Uyarımızı aldık doktordan yani
Onun dışında nst sonucumuz iyi çok şükür

Bizden haberler böyle hepinize sevgiler

Kızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.

Poffff hemen de yakalıyorlar maşallah bebişine ❤

Bu dr larıda anlamıyorum ki ben..kimisi aynı haftaya gelişimi iyi haftası ile uyumlu diyor kimisi geri...zaten bu sonuçlar net değil.. genelde daha fazla oluyor ki olmasa bile takılma sağlıklı olsun emzirme döneminde çok çabuk serpilicek

Mysonismysun ben kac.kez dedim.burda.hemen baslayin.cok.zor Allah kolaylik versin
Ateacherlady ne.guzel.masallah adam.hevesli sinir.bozsada.kizma.yardim eder haftasonu
G gujan sıkma.canını.Allah.yardimciniz.olsun.Allah Sifa versin.toplar.kendini.lutfen.uzulme.hersey kilo.degil sağlıklı olsun insallah gerisi.bos sen.stres.yapma.yedigine dikkat et yorma.kendini.dinlen

Canım kendine çok dikkat ediceksin artık stresli zamanlardan geçtiniz şimdi bebeğini düşün yemene dikkat et bebişin hemencik toparlayacaktır annesi hiç üzüp daha da strese girme direk ona yarayacak şeyler ye kaşar peynir ve muz diyorlardı burada üzme kendini de bebişini de emi

Canım aramızda 6 gün var, bugünkü kilosu 2200 ama önden gidiyor diyor dr um..bence seninki de çok düşük değil, dr un abartmış..takma kafana, muz, protein tüketmeye çalış..her bebek 3-4 kilo doğacak diye bişey yok, sağlığı yerinde şükür

Gelisimi geri demek fazla iddiali devilmi ya kilosu bakildiginda normal gbi anlamadim ben doktorlari

Acaba benimkinin suyu da mi ondan cogaldi?
Kilo manyağı yapti bu doktorlar bizi

Kilosu takvimde bile 2700 yazıyor cnm nasl düşük bana normal geldi ama geçen kontrlne göremi kilo almamış dedi acaba bide bu herkeste olan ıslaklık bendede oluyor ya ter yda akıntı diyorm inşallah öyledir benmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…