- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Meme kucultme ameliyati micnm. bir yerde okumustum. o gunden beri ayni seyi yapiyrm. bebekle ilgili ne olursa olsun "bizim bebegimiz" doye konusun diyrdu. hadi annecim bebegimize sunu alalim. bebegimjze sunu yapaljm diyrm. bazen de ufak bisj alip "aaa bak yagmur abisine ne gondermis" diyrz.
sen onun gibi olamazsin cnm. kadin numunelik. oglunun ayagi kirildi alcida. gitti keyfine meme kucultme ameliyati oldu bakmami bekledj. simdi ben bu haldeyim ameliyat cikaracak yine gibi. netlessin yazarim.
oluyr cnm. gecici bir surec Allahtan.
Ahahah yok valla bende herşeyi bitirmedim daha hastane çantam duruyor evin temizliği duruyor çok iş var daha ama bende de bir salmışlık bir rahatlık var garip bir şekildeIs çıksın size diye hepiniz herseyi bitirdiniz ohh kafa rahat yok öyle yagmaa ben hazırlanırken açıp kontrol edin sizde..Ya sarardıysa
Bebiş gelince yapacağımiz şey elimizden geldiğince büyüklerle ilgilenmek onlara daha fazla zaman ayırırsak onlarda zamanla alışır sanırım..doğumdan 3 hafta sonra benim ki okula başlıyor o biraz rahatlatacak beni bide oglenci ona da bana da igi olacakbir şeyde diyemedim çocuk dediğin gibi sürekli bebek taklidi yapmaya başladı. bakalım bebiş gelince ne yspıcak merak ediyorum aslında
Bende kardeşine bisey alırken onun da fikrini alıyorum hadi sen sec hangisi olsun vs gibicnm. bir yerde okumustum. o gunden beri ayni seyi yapiyrm. bebekle ilgili ne olursa olsun "bizim bebegimiz" doye konusun diyrdu. hadi annecim bebegimize sunu alalim. bebegimjze sunu yapaljm diyrm. bazen de ufak bisj alip "aaa bak yagmur abisine ne gondermis" diyrz.
sen onun gibi olamazsin cnm. kadin numunelik. oglunun ayagi kirildi alcida. gitti keyfine meme kucultme ameliyati oldu bakmami bekledj. simdi ben bu haldeyim ameliyat cikaracak yine gibi. netlessin yazarim.
oluyr cnm. gecici bir surec Allahtan.
Sorma ben de bir saldım, hic is yapasim yokAhahah yok valla bende herşeyi bitirmedim daha hastane çantam duruyor evin temizliği duruyor çok iş var daha ama bende de bir salmışlık bir rahatlık var garip bir şekilde
Heyecanına verDün dolabimiz geldi sildim temizledim kapilarini açtım kokusu ciksin diye kocacim heveslenmis yerleştirmiş herseyi sabaha kadar kokusu kıyafetlere geçmiş bütün kiyafetler mobilya kokuyor simdi yeniden yikayip utuluycem aglamak istiyorum
Poffff hemen de yakalıyorlarMerhaba kızlar
Bu hafta gerçekten iştahım çok açılmıştı, tatlıya ve meyve ye dur diyememiştim. Bu gün kontrolümüz vardı doktor hemen anladı suyumuz da artış var bebek 2700 olmuş dedi bu hafta karbonhidrat o fazla kaçırmışız önümüzdeki hafta kontrollü gidelim tatlı ve karbonhidratı dedi. Uyarımızı aldık doktordan yani
Onun dışında nst sonucumuz iyi çok şükür
Bizden haberler böyle hepinize sevgiler
Bu dr larıda anlamıyorum ki ben..kimisi aynı haftaya gelişimi iyi haftası ile uyumlu diyor kimisi geri...zaten bu sonuçlar net değil.. genelde daha fazla oluyor ki olmasa bile takılma sağlıklı olsun emzirme döneminde çok çabuk serpilicekKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Aman nasıl böyle etki ediyor inanamadım dondurma, karpuz hepsine karşı dikkatli olucağız dedi eşim de oh oh gece dondurma almaktan kurtuldum diyorPoffff hemen de yakalıyorlarmaşallah bebişine ❤
Canım kendine çok dikkat ediceksin artık stresli zamanlardan geçtiniz şimdi bebeğini düşün yemene dikkat et bebişin hemencik toparlayacaktır annesi hiç üzüp daha da strese girme direk ona yarayacak şeyler ye kaşar peynir ve muz diyorlardı burada üzme kendini de bebişini de emiKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Canım aramızda 6 gün var, bugünkü kilosu 2200 ama önden gidiyor diyor dr um..bence seninki de çok düşük değil, dr un abartmış..takma kafana, muz, protein tüketmeye çalış..her bebek 3-4 kilo doğacak diye bişey yok, sağlığı yerinde şükürKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Gelisimi geri demek fazla iddiali devilmi ya kilosu bakildiginda normal gbi anlamadim ben doktorlariKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Acaba benimkinin suyu da mi ondan cogaldi?Merhaba kızlar
Bu hafta gerçekten iştahım çok açılmıştı, tatlıya ve meyve ye dur diyememiştim. Bu gün kontrolümüz vardı doktor hemen anladı suyumuz da artış var bebek 2700 olmuş dedi bu hafta karbonhidrat o fazla kaçırmışız önümüzdeki hafta kontrollü gidelim tatlı ve karbonhidratı dedi. Uyarımızı aldık doktordan yani
Onun dışında nst sonucumuz iyi çok şükür
Bizden haberler böyle hepinize sevgiler
Kilo manyağı yapti bu doktorlar biziKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
Kilosu takvimde bile 2700 yazıyor cnm nasl düşük bana normal geldi ama geçen kontrlne göremi kilo almamış dedi acabaKızlar merhaba bugün kontrolden çıktım. Bebeğin kilosu 2054 doktor haftasına göre kilosu düşük, gelişimi yavaş dedi. Bebek doğmuş aşağıya baskı yapmaya başlamış bu iki hafta çok dikkat etmen gerek çalışıyorsan işi bırak ve çok dikkat etmem gerek dedi. Ayrıca ıslaklık için ilaçlı ped verdi iki saat takılı kaldi. Akintinin nereden kaynaklandığını baktı bebek suyundan vs değilmiş. Ama kilosu çok canımı sıktı gelişimde gerilim olması çok korkuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?