2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar. Bugün itibariyle evdeyim umarım işsizlikten gergin bir felaket senaryosu kurmam işten çıkınca temizlik hastane çantası hediyelik bunlarla ugrasacaktim ama kalkmam yasak ev gözüme batıyor, yapılacaklar kaldı. Nasıl olacaksa. peridrol84 evet laci yi diyorum. Kumaşı nasıl memnun kaldın mi, birde hangi siteden almıştın

az ve öz konuşup çotank diye doğuruverdiğim için listeye girememişim sen git haziran annelerine dediler heralde
Biz dogurana kadar cocuklar okula baslayacak, öyle bir fark attın ki bize
Nasil gidiyor bebeklerle hayat? Eve çıktınız mi artik hala hastanede devam mi? Ve sen nasılsın, eşin nasıl?
Gunaydinnn.
Sonunda 34+0 i gormek nasip oldu. Tam 4 haftadir tiktim minnosu iceri birakmiyorum. Aferin bana
Kiz çocuklarının özgürlüğü engellenemez!!!
Bana da ck ozleycksn diyollar ama nasıl özlerim bilemyrm
Sen hamileligi ozlersen gercekten bir sorunumuz var Huston demektir. Bunu ozletecek çocuk aman aman

Ben beğendim.cnm.gayet güzel.tam.set olarak da fiyat çok uygun..bi arkadaş da başka rengini almış burdan oda memnun atarım.linkini

ne alakaysa canim yuzmek istiyor. esime yuzmeye gidelim mi dedim. cancaazim ‘mikrop kapmaz misin?’ diye sordu. iki saniye gecmeden ‘gidemem, bikini giyecek degilim, mayolarim zaaaten olmaz’ dedim.

denesem olur mu mayo, olmaz bosuna yorulmayim dimi. iki gundur olan kalca agrilarima iyi gelirmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…