Günaydın kızlar. Bugün itibariyle evdeyim umarım işsizlikten gergin bir felaket senaryosu kurmam işten çıkınca temizlik hastane çantası hediyelik bunlarla ugrasacaktim ama kalkmam yasak ev gözüme batıyor, yapılacaklar kaldı. Nasıl olacaksa. peridrol84
evet laci yi diyorum. Kumaşı nasıl memnun kaldın mi, birde hangi siteden almıştın
Biz dogurana kadar cocuklar okula baslayacak, öyle bir fark attın ki bize
Nasil gidiyor bebeklerle hayat? Eve çıktınız mi artik hala hastanede devam mi? Ve sen nasılsın, eşin nasıl?
Günaydın kızlar. Bugün itibariyle evdeyim umarım işsizlikten gergin bir felaket senaryosu kurmam işten çıkınca temizlik hastane çantası hediyelik bunlarla ugrasacaktim ama kalkmam yasak ev gözüme batıyor, yapılacaklar kaldı. Nasıl olacaksa. peridrol84
evet laci yi diyorum. Kumaşı nasıl memnun kaldın mi, birde hangi siteden almıştın
Anne adaylarımızın doğum öncesi ve doğum sonrası tüm ihtiyaçlarının bulunduğu lohusa hamile seti sadece lohusahamile.com'da indirimli fiyatları sakın kaçırma!
Benimde kocam raporlu 2 haftadır ondan geri kaldım bu kadar elime telefonu aldığım an yine Ağustos anneleri dimi diyo sizi baya baya kıskanmaya başladı