2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Salı günü Üsküdar da bulusucaz iste. Gobek show yapalım mi tatlı kız? Mini mini birler gibi bir cafeyi ele geçiririz hormonlarimizla
Kizlar uskudarda nerde kacta buluscaksaniz ozelden yazabilir misiniz iyi olursam belki ben de katilmaya calisirim bana uzak kaciyo ama belkide bi sekilde gelirim

Ben eşimi zor bela ikna ettim hiç değilse günübirlik diye. Ertesi gün doktor yat kalkma diyince

Benimde kocam raporlu 2 haftadır ondan geri kaldım bu kadar elime telefonu aldığım an yine Ağustos anneleri dimi diyo sizi baya baya kıskanmaya başladı
Neden kıskanıyor ki? İşte hanımları günlük erkeklere göre fazladan kullanması gereken 977392742 kelimeyi kocalarının üzerine değil Kk topiğinde kendi hemcinslerine boşaltıyor. Bence 2 rekat şükür namazı kılsınlar

Kizlar geceleri karnim cok kasiliyo ama uyumaya drvam ediyorum bolmuyorum... uyumaya devam ettigime gore normal dogum kasilmasi degildir diye bi hipotez kurdum ama hadi hayirlisi yine de doktora gidince diycem
Hiçbirimizin uykusunun Doğum kasılmasını duymayacak kadar ağır olabileceğini düşünemiyorum canım. Ayy keşke öyle bir şey olsa. Bir gece yatmışım mesela aaa uykuda doğmuş sabah bakmışım yatakta hop çıkıverdi . İşin şakası tabiki

Yine de kasılmaların sık ise doktora bilgi ver bence kasılma düzeyine baksın canım. Geçmiş olsun

Adam evde olunca ilgi bekliyor dimi bırak işte elimde telefonum sinmişim bir köşeye daha ne istiyorsun ahahahah

Garson dovmeyin ne olur
Hayatimda kavga etmedim ben
Bence bikini. Normalde mayoyu islakken cikarmak zor, bu gobekle icinde debelendigimi düşünemiyorum.
Kizlar uskudarda nerde kacta buluscaksaniz ozelden yazabilir misiniz iyi olursam belki ben de katilmaya calisirim bana uzak kaciyo ama belkide bi sekilde gelirim
Sevnus ne dersin Marmaray yakininda mi bulussak?
Heeps Coffee
Mimar Sinan, Rumi Mehmet Paşa Sk. No: 7 A D:14, 34672 Üsküdar/İstanbul
(0216) 343 00 90

Burası nasıl leydis? Bazlamali beyaz peynirli tostunu çok yedim
Ya zaten neden uskudar anlamadım ki ben daha şişmansınız diye mineden ortak bi nokta değil
A aaa durdu durdu yine laf söyledi gördünüz mü?
Benim elimde paket olacak bulusmadan sonrası sevnus' un elinde yük olacak

Dualarimız seninle korkma Allaha güven❤
Goy goy yapim.diyorum.takmiyim ama insanin hep aklımda ya Allahim tum annelere bebeklere sifa versin insallah sagsalim gelir tum bebekler normal.degerlerle

Goy goy yapim.diyorum.takmiyim ama insanin hep aklımda ya Allahim tum annelere bebeklere sifa versin insallah sagsalim gelir tum bebekler normal.degerlerle
Canıımm bak çok güzel haberlerle geleceksiinnn boşuna üzüldüğünle kalacaksın haaa dualarımız seninle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…