2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KiZ.ustune.yapiyorlar mi.cidden

@gold-heart @ada_2019 soda.iciyorum iki tane muz yemiyorum sevmem muzu ayy bacağım sanki yarilmis gibi.suan hala arka kısmı iptal
Senın haftadan bende oyle olmustum canım sımdı daha ıyıyım sankı gecıcı bırsey. Arka adelelerım hep oluyordu hatta tas gıbı oluyordu. Kac kere esımı yatakdan kaldırdım sımdı ıyıyım

Benimde görüş günüm gördüm pasamı 2kilo 400grm olmuş herşey yolundaymis çok şükür baş gelisliymis normal olucak inşallah
Ne guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkada simdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri

Tabii ki altını açar açmaz 1 tane ıslak mendili pipisinin üstüne atacaksın ki kendini kurtar

ya ben de dun bunu tecrube etme sansi yakaladim bezi degistirirken tam hersey yolunda diye seviniyordum ki, hem ustunu basinj hem de kuvozun icini bastan asagi mahvetti. Uniteyi degistirdiler mecburen kuvozde olmasa benim de ustum basim mahvolurdu. Cis degil itfaiye hortumu mubarek

Valla ben de daha yeni haftasonu yıkadım kıyafetleri, 1-2 posta daha var yıkanması gereken. Ütü kısmına hiç girmiyorum. Temizliğe yardıma gelen ablaya kitlemeyi planlıyorum
Yeni aldığım sabahlık da kurutucu da çekmiş, canım sıkıldı, üşenmezsem gidip alacağım yok üşenirsem zorla giymeye çalışacağım
Alınacak da bir sürü şey var daha.
Bebek eşyasını geçtim bir de geçen hafta taşındım onun işleri de bitmedi.

Şükür.sonunda kuzum.takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…