2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar size bir sorum olacak bana akıl vermeniz lazım. Öncelikle bebek için ikeadan beşiğim var. Odasında duruyor şuan. Doğduğu zamandan itibaren 4ayına kadar bizim odada yatak yanına koyacağız. Kenar kısmı çıkıyor yatakla bir oluyor. Ama bir mevlüttür misafirdir evi bebeği görmeye gelen olduğu zaman mecbur yatağı odasına taşıycaz. Ben gün içinde salondayım hep bu yüzden bir babynest aldım koltuğa koyarım içinde yatar düşüncesiyle. Birde ikea beşiği 4-5.ay gibi değiştirip montessori yaptıracağım. Geldik soruya sizce bir park yatak almalımıyım? Yatak odasına koyarım geceleri, taşındığı için gündüz salonda durur. Büyüyünce içine oyuncak doldururum oyun alanı olur yazın bahçeye çıkartırım vs. İkea beşik ablamdan geldiği için ikinci el sonuçta bir daha kullanmam başka çocuğa 4-5ay bizimle olup atacağız. Sizce park yatak alayım mı Nuna marka var çok beğendim ne dersiniz?

Nasılsınız kızlar, benimde bir sorum var size. Bu perşembe kontrole gidicem bebeğin dönmüş olması lazım dedi doktor ama benxe dönmedi çünkü ayaklarını hala kasıklarımda hissediyorum. Ne zaman döner yada ne zamandan sonra artık dönmez. Bir de dua istiyorum bu durum için.

Bugün avm ye gidecektim babamın arabayla işi çıktı gidemedim. Minibüs kapımızın önünden geçiyor ama cesaret edemiyorum. Ben sanki son haftamda gibi ağırlaştım. Düşününce daha en az 1 ay var. Nedir bnm bu halim

umarim uyuyordur haber alamadik.meraktan.delircem insallah yolundadir dua edelim
Dizi filmlerde yapiyorlar ya cis demek.gercek
youtuber eylül ün hastane cantasi hazirlama videosu vardi onu izlerken gormustum erkek bebekler icin pipilik satiliyormus külah gibi biseydi altini degistirirken ucuna takiyormussun

canım her zaman dönebilir. 38 haftamda doktor sezeryan için randevu verdi pazrtesi günüydü. bebeğim baş aşağı durumdaydı. perşembe gittiğimde makat pozisyondayı.

Son hafta dönen bile var canım içini ferah tut, bende senin gibiyim çok ağırlaştım dediğin gibi en az 1ay var ama sanki son haftammış gibi

Kızlar sorunumuz tam olarak bebıse gıden kan akısı yavaş direnç var.oksijensız kalmaması lazımmıs. Bu yuzden kılo alımı yavaş ılerlıyor. Kan akışı 1.6 cıktı daha altı sorunmuymus. Bır haftada 220 gr almıs ama ne yemek yedım 2120 olmus. Bol bol nst gırcem hareketler yavaşlarsa doktor gel dedı. Cok cabuk yoruluyorum bebısde yoruluyor demek kı soluna yat bol sıvı al dedı. Bu durumda olanlar üzülmesın benım doktorum cok olumlu karsılıyor ama sureklı kontrol olacak.

ins döner kuzum donmezse de allahtan yani cok düşünüp uzme kendini de bebegini de... son ay agirlasiyorsun ama haftan haftani günün gününü tutmuyor bazen cok enerjik olabiliyorsun bazen de yerinden kalkasın gelmiyor.. son aydasin diye hep boyle olcak diye bisey yokk

Ama fazla rahatım kabul ediyorum..
İlkinde nasildin, bize onu anlat
Alt acma aldim da bez yeri belli olsun istiyorum. Basında kendimi alistirirsam o düzenle devam ederim, kendisi de belli disiplinlere bağlı olur (hayaller hayatlar).
Tabii ki altını açar açmaz 1 tane ıslak mendili pipisinin üstüne atacaksın ki kendini kurtar
Freeddooommm diye
Ne guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkada simdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri
48cm nedir kardesim, gelsin otursun karsima da kahve icelim bari nasil sigiyor bunlar icimize ya
Bak ne güzel, pozitif doktor pozitif gebe

Ikea beşik sizin odada kalsa, misafir için taşımasan olmaz mı? Evde kullanımın için şu anlattıklarından gereksiz fazladan masraf olur gibi geldi ama tatile gideriz, anneme vs gider kalırız, o zaman da kullanırım diyorsan alınabilir tabi..sana kalmış tamamen

Dönme konusunda fikrim yok ama şu son 1 ay nasıl geçecek konusunda beraber ağlayabiliriz çok yoruldum, bunaldım ben de..sıcaklar canımıza okuyor bi taraftan, poooffff yani

36.haftaya gelmişsin zaten, maşallah ❤ kendini daha dikkatli dinleyeceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın çıkınca arayı zaten kapatır kuzu

Ay oh be okudum bitirdim iki gün doğru düzgün bakamamıştım açıkcası bütün merakım biri doğurdu mu olmuştu

R Rzg14 ve ikiz annesi olan arkadaş doğurmamış hala çok şükür

bende doğurmadım öyle yani böyle iyi mi alıştım ben hamileliğe ya

Bide bu emzik ve biberonu ve ağız mendillerini tencerede sıcak suyla 5 dakika kaynatsak önden de musluk altında yıkasak yetmez mi

Oo.. Kolay gelsin ya ev taşımak yeter zaten sen de benim gibi çok iş var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…