Ne guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkadasimdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri
hahayt tembelim ben kızım. mazaret benim işim. eğer bir şeyi yapmak istemeyip bahane bulamıyorsanız yardımcı olurum.Yanlız çok iyi gerekçe
oğlum her bezini açtığımda üstüme işerdi. istisnasız. her seferinde. o alt açmalar olmasaydı yatak yastık çiş olmuştuk. hatta bazen kendi üstüne de işerdi.KiZ.ustune.yapiyorlar mi.cidden
umarim uyuyordur haber alamadik.meraktan.delircem insallah yolundadir dua edelim
Dizi filmlerde yapiyorlar ya cis demek.gercek
canım her zaman dönebilir. 38 haftamda doktor sezeryan için randevu verdi pazrtesi günüydü. bebeğim baş aşağı durumdaydı. perşembe gittiğimde makat pozisyondayı.Nasılsınız kızlar, benimde bir sorum var size. Bu perşembe kontrole gidicem bebeğin dönmüş olması lazım dedi doktor ama benxe dönmedi çünkü ayaklarını hala kasıklarımda hissediyorum. Ne zaman döner yada ne zamandan sonra artık dönmez. Bir de dua istiyorum bu durum için.
Bugün avm ye gidecektim babamın arabayla işi çıktı gidemedim. Minibüs kapımızın önünden geçiyor ama cesaret edemiyorum. Ben sanki son haftamda gibi ağırlaştım. Düşününce daha en az 1 ay var. Nedir bnm bu halim
Son hafta dönen bile var canım içini ferah tut, bende senin gibiyim çok ağırlaştım dediğin gibi en az 1ay var ama sanki son haftammış gibiNasılsınız kızlar, benimde bir sorum var size. Bu perşembe kontrole gidicem bebeğin dönmüş olması lazım dedi doktor ama benxe dönmedi çünkü ayaklarını hala kasıklarımda hissediyorum. Ne zaman döner yada ne zamandan sonra artık dönmez. Bir de dua istiyorum bu durum için.
Bugün avm ye gidecektim babamın arabayla işi çıktı gidemedim. Minibüs kapımızın önünden geçiyor ama cesaret edemiyorum. Ben sanki son haftamda gibi ağırlaştım. Düşününce daha en az 1 ay var. Nedir bnm bu halim
yalan ya o kadar hareketli oluyorlarki onu pipinin üstünde tutmak ayrı bir beceriyoutuber eylül ün hastane cantasi hazirlama videosu vardi onu izlerken gormustum erkek bebekler icin pipilik satiliyormus külah gibi biseydi altini degistirirken ucuna takiyormussun
Sagolasin canim benimMaşallah kuzuya❤
Nasılsınız kızlar, benimde bir sorum var size. Bu perşembe kontrole gidicem bebeğin dönmüş olması lazım dedi doktor ama benxe dönmedi çünkü ayaklarını hala kasıklarımda hissediyorum. Ne zaman döner yada ne zamandan sonra artık dönmez. Bir de dua istiyorum bu durum için.
tecrube ile sabit diyosunyalan ya o kadar hareketli oluyorlarki onu pipinin üstünde tutmak ayrı bir beceri
birde havayla temas edince midir nedir. açar açmaz en savunmasız anında yapıyorlar. öyle sidikli sidikli bakıyon pipiyetecrube ile sabit diyosunbizim ilk bebek olacagi icin saftirik gibi herseye inaniyoz..
İlkinde nasildin, bize onu anlatAma fazla rahatım kabul ediyorum..
Alt acma aldim da bez yeri belli olsun istiyorum. Basında kendimi alistirirsam o düzenle devam ederim, kendisi de belli disiplinlere bağlı olur (hayaller hayatlar).Oğlumda bebek odası yapmıştık ve takımın alt açma bölmesi de vardı ama 1 kez bile kullanmadık..şimdi kızın park yatağında aparat vardı ama taktırmadım kullanmayız diye..kullan at alt açma örtüleri ile takıldık hep..özellikle erkek bebelerde kaza çok oluyor zatenbence teferruatlı bişey alıp boşa masraf yapma..sevi bebe nin alt açma minderleri var, arkadaşım verdi, bi bak derim..ben de şimdi evde var diye belki başta kullanırım ama sonra kullan at lara döneceğime eminim
Freeddooommm diyeTabii kialtını açar açmaz 1 tane ıslak mendili pipisinin üstüne atacaksın ki kendini kurtar
48cm nedir kardesim, gelsin otursun karsima da kahve icelim bariNe guzel canim masallah.. biz de 2600 48cm olmusuz makat gelisinden cikmisiz kafasi gogus altindaydi bi ara titanic gbi geziyoduk o onde ben arkadasimdi dogum pozisyonuna girmis... Nstde de bisey cikmadi 2 hafta sonra gel dedi kendileri
Bak ne güzel, pozitif doktor pozitif gebeKızlar sorunumuz tam olarak bebıse gıden kan akısı yavaş direnç var.oksijensız kalmaması lazımmıs. Bu yuzden kılo alımı yavaş ılerlıyor. Kan akışı 1.6 cıktı daha altı sorunmuymus. Bır haftada 220 gr almıs ama ne yemek yedım 2120 olmus. Bol bol nst gırcem hareketler yavaşlarsa doktor gel dedı. Cok cabuk yoruluyorum bebısde yoruluyor demek kı soluna yat bol sıvı al dedı. Bu durumda olanlar üzülmesın benım doktorum cok olumlu karsılıyor ama sureklı kontrol olacak.
Ikea beşik sizin odada kalsa, misafir için taşımasan olmaz mı? Evde kullanımın için şu anlattıklarından gereksiz fazladan masraf olur gibi geldi ama tatile gideriz, anneme vs gider kalırız, o zaman da kullanırım diyorsan alınabilir tabi..sana kalmış tamamenKızlar size bir sorum olacak bana akıl vermeniz lazım. Öncelikle bebek için ikeadan beşiğim var. Odasında duruyor şuan. Doğduğu zamandan itibaren 4ayına kadar bizim odada yatak yanına koyacağız. Kenar kısmı çıkıyor yatakla bir oluyor. Ama bir mevlüttür misafirdir evi bebeği görmeye gelen olduğu zaman mecbur yatağı odasına taşıycaz. Ben gün içinde salondayım hep bu yüzden bir babynest aldım koltuğa koyarım içinde yatar düşüncesiyle. Birde ikea beşiği 4-5.ay gibi değiştirip montessori yaptıracağım. Geldik soruyasizce bir park yatak almalımıyım? Yatak odasına koyarım geceleri, taşındığı için gündüz salonda durur. Büyüyünce içine oyuncak doldururum oyun alanı olur yazın bahçeye çıkartırım vs. İkea beşik ablamdan geldiği için ikinci el sonuçta bir daha kullanmam başka çocuğa 4-5ay bizimle olup atacağız. Sizce park yatak alayım mı Nuna marka var çok beğendim ne dersiniz?
Dönme konusunda fikrim yok ama şu son 1 ay nasıl geçecek konusunda beraber ağlayabilirizNasılsınız kızlar, benimde bir sorum var size. Bu perşembe kontrole gidicem bebeğin dönmüş olması lazım dedi doktor ama benxe dönmedi çünkü ayaklarını hala kasıklarımda hissediyorum. Ne zaman döner yada ne zamandan sonra artık dönmez. Bir de dua istiyorum bu durum için.
36.haftaya gelmişsin zaten, maşallah ❤ kendini daha dikkatli dinleyeceksin ve sağlıkla kucağına alacaksınKızlar sorunumuz tam olarak bebıse gıden kan akısı yavaş direnç var.oksijensız kalmaması lazımmıs. Bu yuzden kılo alımı yavaş ılerlıyor. Kan akışı 1.6 cıktı daha altı sorunmuymus. Bır haftada 220 gr almıs ama ne yemek yedım 2120 olmus. Bol bol nst gırcem hareketler yavaşlarsa doktor gel dedı. Cok cabuk yoruluyorum bebısde yoruluyor demek kı soluna yat bol sıvı al dedı. Bu durumda olanlar üzülmesın benım doktorum cok olumlu karsılıyor ama sureklı kontrol olacak.
Oo.. Kolay gelsin ya ev taşımak yeter zaten sen de benim gibi çok iş var benim deValla ben de daha yeni haftasonu yıkadım kıyafetleri, 1-2 posta daha var yıkanması gereken. Ütü kısmına hiç girmiyorum. Temizliğe yardıma gelen ablaya kitlemeyi planlıyorum
Yeni aldığım sabahlık da kurutucu da çekmiş, canım sıkıldı, üşenmezsem gidip alacağım yok üşenirsem zorla giymeye çalışacağım
Alınacak da bir sürü şey var daha.
Bebek eşyasını geçtim bir de geçen hafta taşındım onun işleri de bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?