2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Once.yikadim biberon temizleme.sıvısıyla sonra.kaynattım.bes.dakika.yeterli

Allah seni yaaa guldurdun beni bizim esimle boylar uzun muhtemelen onun etkisi oldu... Ay ewet daha takmicam zaten kasilmayi da yeter kafami yordum iycr kasilma kasilma diye diye

Kızlar tüm sayfaları okudum ama R Rzg14 dan hala bir haber yok mu? Bu kadar uzun süre yazmamasında bir sıkıntı yoktur inşallah.
Şu bacak arası ağrısına bir çare yok mu ya? Yürümek oturmak kalkmak yatakta dönmek tam bir işkence oldu artık. Daralıyorum kendinizi nasıl motive ediyorsunuz

Ay bir de onun fiskiran kaka formu var. Bez degistiriyodum. Tam egildim siliyorum. Kaka fiskirdi ya. Zaten sivi yapiyorlar. Sacim basim ustum yatak her yer kaka oldu.

Edemiyorum şahsen

Artik en sonunda masaj aleti aldik biz canim benim agrilarim iyce artinca onla uyuyorum

Kizlar tansiyonumuzu gun asiri olcmeliymisiz oyle dedi kendileri bu arada ben nst den ciktim biranda ebeler de kapiya yoneldi bi baktim ellerinde yeni dogmus bebek kapi acildi aileler gordu bebege bi baktim anaaaam sarip sarmalamjslar pamuk gbi bi kiz cocuguydu burusuk burusuk battaniyelere sarmislar el kadar bisey... Yani hemsireye demekki battaniye de veriliyo 1 gecelik 2 pijama koycam kafi mi dedim kafi dedi bi tane geceligin dandik olsun kanama arttiginda kullanirsin dedi depend hasta kulodu koy aayrica pedde koy dedi ikisini de koymustum zaten bol bebek bezi koy dedi kendileri

zaten hepsini istiyorlar. sana hemşire diyor bebek için bez zıbın üst kıyafeti eldiven şapka ve battaniye vb hazırla bize ver diyorlar ben ameliyata giderken kucağımda eşyalar ve telefonum vardı. eşyaları içerde aldılar telefonumu hemşireye verdim bebişimle fotomuzu çekti

Doktorun kontrolünde sağlıkla dünyaya gelsin bebiş. Annesi en fazla biraz minik olur inşallah başka sorun olmaz. Doğunca hemen büyür o. Ne güzel moral vermişsin. Bebişe de maşallah

Az kaldı dayan, bu sessizliği de cok özleyeceksin diyerek

oğlumu uyuttuktan sonra bak bir buçuk ay sonra bir tanesini daha uyutman lazım diyerek ayaklarımı sehpaya uzatmanın keyfine vararak. şaka bir yana son zamanlar insanı çok zorluyor ama mesela ben duşa girdiğimde rahatlıyorum yattıkça daha çok yerim ağırıyor. hareketliyken daha mutluyum.

Dikiş agrisi ve lohusa dönemini.dusunerek

Az kaldı dayan, bu sessizliği de cok özleyeceksin diyerek
hahhay çok güzelmiş sessizliği ve ufak çanta taşımayı özlüyorum. kocaman çantalarım var artık. içine bez ıslak mendil alt değiştirme bir kat elbise oğluma oyuncak araba emzik kraker ve sırt bezi koyabildiklerimden. eski minnak içine bir telefon bir cüzdan sığdıramadığım için telefonumu cebime koyduğum çantalarımı

Cnm Doğum anında bile dönen varmış. Bilemeyiz bebişin keyfine bağlı.

Ben ağırlaştım diye çok şikayet ediyorum, evde salondan mutfağa geçerken bile penguen gibi paytak paytak gidiyorum, ayaklarımın altı agrıyor. Geçen gün mağazaları dolaşmak istedim biraz, akşam çıktım evden tramvaya bindim, indim eşimle buluştum. Çok da kötü değilmişim ya, ağır ağır da olsa yürüyebiliyomuşum, kendi başıma çıkıp bir noktaya gidebiliyormuşum. En azından pazarda gezen 80 yaşındaki teyzelerden iyiymişim onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…