Anaaa normal olacağını mı söyledi ne güzel bizimde belli olur mu acaba yaSelam kızlar, bugün kontrolümüz vardı devlete gittim bu defa kaydım olsun diye. Allahım o nasıl bir kalabalık içeride 5 hasta var zaten doktor 2dk da baktı nst ye gönderdi sonra. Orada da ayrı sıra paran yoksa sürünürsün bu hastanelerde vallabu arada bizim bebişin kafası bugün yine 2 hafta ileride çıktı doktor normal doğum dedi yola girmiş dedi. Burada okuyorum kafası önde gidince sezaryen diyorlar doktorlar ama benim 5.doktorum filan bu hepsinde kafası 2-3 hafta önde çıktı hep hiç sezaryen demiyorlar bu kafa büyüklüğü kafamı karıştırıyor benim de. Eski usglere de bakıyorum kafası hep büyük bu kızın bugünkü doktora soru bile soramadım kalabalıktan normalde bunu soracaktım güya.
Valla ben ablamdan ondan bundan ne gorduysem onu aldm fazla bısey almadm aklımı bulamdırmamak ıcın. Yapıp dogaya salcam usagı. Zaten hersey almıs basını gıtmıs eflasyon o bu bı de bebek suyu cıkarmayımOlmazzzzzzz
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun canım ya
KesinlikleYav bunlar hep milletın uydurması ya hıc duymadıgım seyler duyuyorum burda ne kadar tüketim meraklısı yaptışar bızı arıtma suyu olmaz mı evdekı
Canım bence gerek yok o kadarına hazır içme suyuda olur genede sen bilirsin tabi kiEvet bebekler için içme suyu kastettiğim. Fuska ve hipp çok duyduğum markalar ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Canım saat başı kontrl her hastanede var ama müdahale konusunda güvendgn 1 doktor olması önemli sonuçta özel hastane kalmanı ister tabi ama başhekim bilir hangi doktor aralarında iyidir. 10 gün az değil evladmzdan kıymetli de değil ama kuvöz var mı tam teşkilatlı değer diyorsan.Ya aslında bi devlet hastanesinde başhekim yardımcısı tanıdık saolsun herzaman ilgilidir yardımcı olur..Onu aradık iyi bi dr ayarlar diye ama hastanenin bi takım sorunlarından dolayı dr lar hep değişmiş..bende bilmediğim bi yere gitmek istemiyorum açıkçası...aslında hastane de durasım yok ama napıcaz bilmiyorum..dr diyorum burda saat başı tansiyon nst bakılıyor başka bisey yok yapılması gereken dün yapıldı.. 10 gün böyle gidecek bende diyorum evim.yakin evde saat başı kendim takip yapayım sonuçta acil durumda beni doguma.alsalar bile 1 saat geçer o sürede ben buraya çoktan gelirim.zaten..ama dr kabul etmiyor anca imza karşılığında çıkarsak çıkarır.. başka.bi işlem.uygulansa tamm.okey kalayım da başka bi problem yok ki..tansiyonda şimdilik yerinde bakalım.. 11/6
Aynen canım 10 gün önce gittiğim doktor da normal dedi. 1 ay önceki de başı aşağıda normal görünüyor dedi. Benim 27.haftadan beri aşağıda başı zaten ondan önce de kafa solda ayaklar sağdaydı yan yatıyordu. Bir sor canım kontrole gittiğinde. Ben 1 ay öncekine sormuştum öyle söylemişti de son ikisi kendisi söyledi sormadan. Bugünkü de yola girmiş dedi farklı olarak herhalde çıkmaz artık yoldanAnaaa normal olacağını mı söyledi ne güzel bizimde belli olur mu acaba ya
Kaldığım hastane yeni doğan üzerine zaten cnm onda sıkıntı yokCanım saat başı kontrl her hastanede var ama müdahale konusunda güvendgn 1 doktor olması önemli sonuçta özel hastane kalmanı ister tabi ama başhekim bilir hangi doktor aralarında iyidir. 10 gün az değil evladmzdan kıymetli de değil ama kuvöz var mı tam teşkilatlı değer diyorsan.
Benim ki de aynı 2 hafta büyük kafası hep canım alttan mi baktı doktor bende haftaya gideceğimSelam kızlar, bugün kontrolümüz vardı devlete gittim bu defa kaydım olsun diye. Allahım o nasıl bir kalabalık içeride 5 hasta var zaten doktor 2dk da baktı nst ye gönderdi sonra. Orada da ayrı sıra paran yoksa sürünürsün bu hastanelerde vallabu arada bizim bebişin kafası bugün yine 2 hafta ileride çıktı doktor normal doğum dedi yola girmiş dedi. Burada okuyorum kafası önde gidince sezaryen diyorlar doktorlar ama benim 5.doktorum filan bu hepsinde kafası 2-3 hafta önde çıktı hep hiç sezaryen demiyorlar bu kafa büyüklüğü kafamı karıştırıyor benim de. Eski usglere de bakıyorum kafası hep büyük bu kızın bugünkü doktora soru bile soramadım kalabalıktan normalde bunu soracaktım güya.
Ay hadi inşallah bende bu gittiğimde sorayım girmiş mi yola diye hahhahaAynen canım 10 gün önce gittiğim doktor da normal dedi. 1 ay önceki de başı aşağıda normal görünüyor dedi. Benim 27.haftadan beri aşağıda başı zaten ondan önce de kafa solda ayaklar sağdaydı yan yatıyordu. Bir sor canım kontrole gittiğinde. Ben 1 ay öncekine sormuştum öyle söylemişti de son ikisi kendisi söyledi sormadan. Bugünkü de yola girmiş dedi farklı olarak herhalde çıkmaz artık yoldan
Benim karnım düşmedi daha yukardaAy hadi inşallah bende bu gittiğimde sorayım girmiş mi yola diye hahhaha
Benimde yukarda gibi yola girmedimi oluyorBenim karnım düşmedi daha yukarda
Kafası buyuk olması normal canım benım karna gore kafa buyuk cunku gelısım bastan ayaga ıcten dısa olusur. Ilk kafası olusur organ olarak da kalp olusur. Genetık olarakda bıraz esıy ırıyse destekler. Benım doktor bana tarlaya gorınce her karpuz aynı ebatta mı dedı dırek bes toplam 20 parmagımız var hepsı aynı degıl. Kalbınde sagında solunda sorun olmadıkca korkulcak bısey yok ınsallahYarin bizimde kontrol.var bakalim.kafasi kac hafta onde dicek.bu kez takılmayın kafaya onlarin.ennet olduğu hafta 27. Haftaymis arastirdim
Yok canım karından baktı daha alttan bakan olmadı çok şükürBenim ki de aynı 2 hafta büyük kafası hep canım alttan mi baktı doktor bende haftaya gideceğim
Aa öyle mi hemen bakayım 27.hafta ultrasonuna canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarınYarin bizimde kontrol.var bakalim.kafasi kac hafta onde dicek.bu kez takılmayın kafaya onlarin.ennet olduğu hafta 27. Haftaymis arastirdim
Doğumla ilgili bişey demediler daha canım ben daha önce 5 aylık bir bebek doğurdum normal doğumla o yaşamadı ama tekrar yapabilir miyim acaba normal bakalımYok canım karından baktı daha alttan bakan olmadı çok şükürsana hiç dediler mi kafası büyük sezaryen olabilir filan diye?
Basın sagılsun canımDoğumla ilgili bişey demediler daha canım ben daha önce 5 aylık bir bebek doğurdum normal doğumla o yaşamadı ama tekrar yapabilir miyim acaba normal bakalım
Benim ki 2 haftadır yukarı büyüyo sankiBenim karnım düşmedi daha yukarda
Aynen benımde ıkı haftadır yukarı yukarı zorluyorBenim ki 2 haftadır yukarı büyüyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?