Canım başın sağ olsun çok zor Allah bir daha yaşatmasın inşallahDoğumla ilgili bişey demediler daha canım ben daha önce 5 aylık bir bebek doğurdum normal doğumla o yaşamadı ama tekrar yapabilir miyim acaba normal bakalım
Benim oglumunda başı önde idi ne olduysa bu hafta devletteki pratisyen normal dedi .Boyunuda kısalttı Güle güle çıktım geldim.Bildigim dr dan randevu aldım.Hangi devlet hastahanesine gittin?Aynen canım 10 gün önce gittiğim doktor da normal dedi. 1 ay önceki de başı aşağıda normal görünüyor dedi. Benim 27.haftadan beri aşağıda başı zaten ondan önce de kafa solda ayaklar sağdaydı yan yatıyordu. Bir sor canım kontrole gittiğinde. Ben 1 ay öncekine sormuştum öyle söylemişti de son ikisi kendisi söyledi sormadan. Bugünkü de yola girmiş dedi farklı olarak herhalde çıkmaz artık yoldan
Maggiore @lavanta111 @sss2000 @sekersizfistikezmesi @snowmotion @Muhendisella @iclal85 @sewils88 @Pineapple60 ankara.grubu hatirladiklarim.dogru mudur? Eksik varsa soylesin
insallah kuzum olcumler cok degisti birisi karni 1 hafta geri dedi.biri.haftasinda biri kafasi 4 hafta ileri dedi birisi 3 hafta dedi birisi bacağı.1 hafta ileri.dedi birisi 2 hafta ileri dedi olcumler bile farkli kemik.yapisi iri olcak esimde.uzun ben de uzun ama.zayif.olcak.dedi kafaya takmiyorum saglikla gelsinlerKafası buyuk olması normal canım benım karna gore kafa buyuk cunku gelısım bastan ayaga ıcten dısa olusur. Ilk kafası olusur organ olarak da kalp olusur. Genetık olarakda bıraz esıy ırıyse destekler. Benım doktor bana tarlaya gorınce her karpuz aynı ebatta mı dedı dırek bes toplam 20 parmagımız var hepsı aynı degıl. Kalbınde sagında solunda sorun olmadıkca korkulcak bısey yok ınsallah
İnsallah tatlimAa öyle mi hemen bakayım 27.hafta ultrasonuna canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
insallah kuzum olcumler cok degisti birisi karni 1 hafta geri dedi.biri.haftasinda biri kafasi 4 hafta ileri dedi birisi 3 hafta dedi birisi bacağı.1 hafta ileri.dedi birisi 2 hafta ileri dedi olcumler bile farkli kemik.yapisi iri olcak esimde.uzun ben de uzun ama.zayif.olcak.dedi kafaya takmiyorum saglikla gelsinler
İnsallah tatlim
Normalde 3 hafta sonra.gel dediCanım sen artık doktor muayenelerini mi sıklaştırdın?
Doktorun mu söyledi?
Ben doktora sormayı unuttum da
O da bir şey söylemedi artık şu kadar zamanda gel felan gibi
Maggiore 450 cok.uygun canim.kacirma.ben 1500 duydum.hep
Vallahi.mantıkli bulunca sonucu.bildir bana da.hangi.hastahanede dogumİçinde masa, kapı süsü, hediyelikler felan hiç bir şey yok ki.
Sadece şöyle bir şey;Eki Görüntüle 2288009
Bu firma 900-1000 fiyat veriyor.
Ben bu fotoğrafı gösterip ne kadara yaparsınız diye diğerlerine soruyorum :))
Normalde 3 hafta sonra.gel dediben.aglayinca haftaya gel hem.olcum.hem.kultur sonuçlarını al dedi.ondan sonra 2 haftada gel.dedi
Vallahi.mantıkli bulunca sonucu.bildir bana da.hangi.hastahanede dogum
Hadi.bakalim.hayirlisi olsun insallah canimİşte en uygun 450 diyen oldu şimdilik.
Gelince yüz yüze görüşüp karar vereyim dedim.
Medical Park’ta olacak doğum
Hadi.bakalim.hayirlisi olsun insallah canim
Birde bebek suyu mu çıktı başımızaYav bunlar hep milletın uydurması ya hıc duymadıgım seyler duyuyorum burda ne kadar tüketim meraklısı yaptışar bızı arıtma suyu olmaz mı evdekı
Aynen eskı usul benım kafa ıyı kı cevremde de yok oyle olsada ben uymam zaten ama ısteBirde bebek suyu mu çıktı başımızaEşim diyor ağustos annelerine baktıkça beni masrafa sokuyorsun ahahah
Ben de yok pakette akay hastahanesi.Benim canım.38 de.gelsin.insallah senin minnakİnşallah.
37’ye kadar doğurmamam lazım
Senin hangi hastane?
Oda süslemesi felan paketinde oluyormuş bir çok hastanenin.
Ama ben il dışında olduğum için paket almam mantıklı değildi, almadım.
Şimdi de süslemeye heves ettim birazcık, ama kararsızım
Kati gida diye gideriz yakindaBirde bebek suyu mu çıktı başımızaEşim diyor ağustos annelerine baktıkça beni masrafa sokuyorsun ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?