2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğumla ilgili bişey demediler daha canım ben daha önce 5 aylık bir bebek doğurdum normal doğumla o yaşamadı ama tekrar yapabilir miyim acaba normal bakalım
Canım başın sağ olsun çok zor Allah bir daha yaşatmasın inşallah Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun da şekli önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Benim oglumunda başı önde idi ne olduysa bu hafta devletteki pratisyen normal dedi .Boyunuda kısalttı Güle güle çıktım geldim.Bildigim dr dan randevu aldım.Hangi devlet hastahanesine gittin?

peridrol84 Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli gelsin bebişçik.

Evet evet benim o kişi, Ağustos başında oradayım inşallah

Hastane odası süslemeleri ile ilgili fiyat alayım dedim.
Allahım resmen ateş pahası
Masa süslemesi istemiyorum, pek kimsemiz yok Ankara’da.
Sadece anne bebek yatak süslemesi ve örme balonlu arkası tül ve ledli fotoğraf köşesi olsa dedim. En ucuz veren 450 dedi.
Vay anasını sayın seyirciler, her şey sektör olmuş

insallah kuzum olcumler cok degisti birisi karni 1 hafta geri dedi.biri.haftasinda biri kafasi 4 hafta ileri dedi birisi 3 hafta dedi birisi bacağı.1 hafta ileri.dedi birisi 2 hafta ileri dedi olcumler bile farkli kemik.yapisi iri olcak esimde.uzun ben de uzun ama.zayif.olcak.dedi kafaya takmiyorum saglikla gelsinler
Aa öyle mi hemen bakayım 27.hafta ultrasonuna canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
İnsallah tatlim

Canım sen artık doktor muayenelerini mi sıklaştırdın?
Doktorun mu söyledi?
Ben doktora sormayı unuttum da
O da bir şey söylemedi artık şu kadar zamanda gel felan gibi

Canım sen artık doktor muayenelerini mi sıklaştırdın?
Doktorun mu söyledi?
Ben doktora sormayı unuttum da
O da bir şey söylemedi artık şu kadar zamanda gel felan gibi
Normalde 3 hafta sonra.gel dedi ben.aglayinca haftaya gel hem.olcum.hem.kultur sonuçlarını al dedi.ondan sonra 2 haftada gel.dedi

Maggiore 450 cok.uygun canim.kacirma.ben 1500 duydum.hep

İçinde masa, kapı süsü, hediyelikler felan hiç bir şey yok ki.
Sadece şöyle bir şey;

Bu firma 900-1000 fiyat veriyor.
Ben bu fotoğrafı gösterip ne kadara yaparsınız diye diğerlerine soruyorum :))

Vallahi.mantıkli bulunca sonucu.bildir bana da.hangi.hastahanede dogum

Normalde 3 hafta sonra.gel dedi ben.aglayinca haftaya gel hem.olcum.hem.kultur sonuçlarını al dedi.ondan sonra 2 haftada gel.dedi

Hahaha anladım
Ben de kafası büyük diye söyleyince 2 hafta daha üst üste gitmiştim
Artık 36+1 de gitsem diyorum, çalışamaz raporu alacağım hem.
Geç mi olur diye de emin olamıyorum

Hadi.bakalim.hayirlisi olsun insallah canim

İnşallah.
37’ye kadar doğurmamam lazım
Senin hangi hastane?
Oda süslemesi felan paketinde oluyormuş bir çok hastanenin.
Ama ben il dışında olduğum için paket almam mantıklı değildi, almadım.
Şimdi de süslemeye heves ettim birazcık, ama kararsızım

Yav bunlar hep milletın uydurması ya hıc duymadıgım seyler duyuyorum burda ne kadar tüketim meraklısı yaptışar bızı arıtma suyu olmaz mı evdekı
Birde bebek suyu mu çıktı başımıza Eşim diyor ağustos annelerine baktıkça beni masrafa sokuyorsun ahahah

Ben de yok pakette akay hastahanesi.Benim canım.38 de.gelsin.insallah senin minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…