2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
S Serpico19 Efelihayat renkli dopler değilmiş, ayrıntılı ultrason istemiş doktor. Kan akışında problem yok dedi. Bebeğin suyu azmış Buda bunu söyledi. Kilosu aşağıya baskı derken birde bunu ekledik. Üçer gün arayla kontrol dedi doktor. Kiloda birsey yok şuan takip etmemiz gereken şu dedi. Detayliya bakan doktorda senin suyun geldi mi diye sordu. Bulgular tutarsız dedi. Kilosu 33 haftaya eşit. Kafası da 36 haftaya.

Iyıce kafanı karıstırmıslar ya o zaman senın gerılık bır hafta kafası buyuk olması normal galıba

peridrol84 caniniz.sagolsun.odenir.insallah sağlık olsun.Allah sifa versin
G gujan o.ne.ya iyice karman.corman suan.sorun.suo mu sadece .sen.nerdeydin bursa baska doktora gitsen
S Serpico19 ellerine saglik.bitmis gecmis.oolsun gule ggule kullansin.prens

Sanırım gebelikten canım I ikuayko daha net bilgi verir belki de yazmıştır henüz okuyamadım yazılanları :)
Yüksek ihtimal gebelikten. Zaten düşük tansiyon her zaman iyidir ama yüksek tansiyonda dikkat etmek gerekir, sen de bilirsin.
Geçecek ama. Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik. Neler dediler ayrintilida vs, kromozom testine kan verdi, ordan biliyor sağlıklı olduğunu.
Siz duaniza ekleyin oğlumun arkadaşını..

saol cnm cok sukur aldim iznim elbiseyi ayarladim. yarin kuafor fasli vs
cnm siz iyi olunda Allah ödeme kolayligi versin. dr ile gorusun derim. bizim dr yari yariya indirtmisti cunku.

ellerine saglik.
cnm premature de olsa yenisini alma dedi bana hemsireler. basta biraz buyuk olur ama sonra cabuk buyur dediler. o kismi dusunme.

cnm ciddn karismis hersey. hangi dr tam icine siniyorsa artik onunla devam.et cnm. yoksa bu sekilde kafa karisikligi cok olacak.

Kızlar nasılsınız 50 sayfa birikmiş okuyamadım bugün taburcu olduk evime geldim cok mutluyum :)
ohhh cok sevindim. masallah cnm. artik iceri tikma zamani kizlarimizi
ben de bugun nidilat kesildi. artik Allah Kerim. 1 gun ya da 2 hafta icinde dogabilirmis

Bugün kendimi 8 aydır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum hatta 3 öğün yemek yedim gece uyudum, enerjim çok yok tembel hayvn misali ama sanırım böyle hamile olunca insanlar 2 3 tane doğurabiliyor
Maşallah canım iyi hissetmene çok sevindim ♥ ikinciyi istemem diyordun böyle giderse yaparsın artık ikinciyi

Geçecek elbette canım hepsi geçecek hepimiz sağlıkla kavuşucaz evlatlarımıza yürekten inanıyorum. Yakındır burda mama gaz uyku problemlerini konuşacağımız günler evelallaahh ♥ Dualarımız da Mutlu'cuğumuzun tatlı arkadaşı

Tecrübeli anneler sizce en iyi bebek suyu markası hangisi?
Siz hangisini tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…