Sımdı almıycam 3-4 yasında alcam genc odasını. Benım alanım kısıtlı hemde ev eskı ondan.Canım ben olsam genç odası da almam şimdiden esimin ısrarı ile oda takımı aldım hevesi kirilmasin diye ama sadece yatak bence 1 yıl.yeterli
En iyisini yaparsin canımSımdı almıycam 3-4 yasında alcam genc odasını. Benım alanım kısıtlı hemde ev eskı ondan.
Iyıce kafanı karıstırmıslar ya o zaman senın gerılık bır hafta kafası buyuk olması normal galıbaS Serpico19Efelihayat renkli dopler değilmiş, ayrıntılı ultrason istemiş doktor. Kan akışında problem yok dedi. Bebeğin suyu azmış Buda bunu söyledi. Kilosu aşağıya baskı derken birde bunu ekledik. Üçer gün arayla kontrol dedi doktor. Kiloda birsey yok şuan takip etmemiz gereken şu dedi. Detayliya bakan doktorda senin suyun geldi mi diye sordu. Bulgular tutarsız dedi. Kilosu 33 haftaya eşit. Kafası da 36 haftaya.
Yüksek ihtimal gebelikten. Zaten düşük tansiyon her zaman iyidir ama yüksek tansiyonda dikkat etmek gerekir, sen de bilirsin.
saol cnm cok sukur aldim iznim elbiseyi ayarladim. yarin kuafor fasli vsperidrol84 dualarımız seninle, hayırlısı ile sağlıkla al oğluşu kucağına gerisi hiç önemli değil.
R Rzg14 senide ayakta alkışlıyorum, düğün izni bile almış,
Bugün hava serin diye annemle çarşıya gittik, yok 3 saat gezmek artık bize göre değilyattım kalkamıyorum bel ağrısından
cnm siz iyi olunda Allah ödeme kolayligi versin. dr ile gorusun derim. bizim dr yari yariya indirtmisti cunku.Sifir tuz kullanıyordum ya cnm.ben ödem.den dolayı.. öylesine bi ölçeyim ne durumda dedim.bi şikayetim falan yoktu yani..ilkinde 14.5/6.5 15.5/8.5 arkasından da19/9 çıkınca hastanede bulduk kendimizi..yani dr tansiyondan ötürü doguma kadar burdasın dedi bırakmıyor.. Tansiyon normale dönerse düzenli 10 gün yatış sonra doğum.. ama düzensiz olursa her an doguma alabilirim.dedi..pelesanta kaliteli değilmiş birde benden bebeğe giden onu besleyen damarlardan biri tıkaniyormuş ödem ve tansiyondan o yüzden beslenemiyor..dr biri 1720 dedi benim dr da 1900 dedi..kuveze girebilir de girmeyebilir de girerse sadece solunum açısından girebilir dedi..bakalım.gorucez sağlıklı.olsunda kilosunda yada erken doğmasında değilim yeterki sağlığı yerinde olsun...anlayacağın rzg14 gibi bizde bi hastaneye ücret bayılacağız.suan yatış geceliği 1000 dedi..ekstra lar.haric...dünden bugüne 3000 olduk bile şimdiden
ellerine saglik.Isler bıttı
cnm premature de olsa yenisini alma dedi bana hemsireler. basta biraz buyuk olur ama sonra cabuk buyur dediler. o kismi dusunme.Gözün aydın cnm allahtan bende hepsini yıkadım..03 leri ütüleyip yerlestirmistim..büyüklere fırsat kalmadihoş 0.3 leri de kullanımıcaz galiba..artik aaa dostlarrr elinizde ki premature kıyafetleri benim hastaneye postalayabilirsiniz mede olsa yikanip utulenmis hazır vaziyette
cnm ciddn karismis hersey. hangi dr tam icine siniyorsa artik onunla devam.et cnm. yoksa bu sekilde kafa karisikligi cok olacak.S Serpico19Efelihayat renkli dopler değilmiş, ayrıntılı ultrason istemiş doktor. Kan akışında problem yok dedi. Bebeğin suyu azmış Buda bunu söyledi. Kilosu aşağıya baskı derken birde bunu ekledik. Üçer gün arayla kontrol dedi doktor. Kiloda birsey yok şuan takip etmemiz gereken şu dedi. Detayliya bakan doktorda senin suyun geldi mi diye sordu. Bulgular tutarsız dedi. Kilosu 33 haftaya eşit. Kafası da 36 haftaya.
ohhh cok sevindim. masallah cnm. artik iceri tikma zamani kizlarimiziKızlar nasılsınız 50 sayfa birikmiş okuyamadım bugün taburcu olduk evime geldim cok mutluyum :)
Maşallah canım iyi hissetmene çok sevindim ♥ ikinciyi istemem diyordun böyle giderse yaparsın artık ikinciyiBugün kendimi 8 aydır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum hatta 3 öğün yemek yedim gece uyudum, enerjim çok yok tembel hayvn misali ama sanırım böyle hamile olunca insanlar 2 3 tane doğurabiliyor
Eline sağlık canım harika olmuşlar :)Isler bıttı
Sagol canım yaptık bebıskoya bıseylerEline sağlık canım harika olmuşlar :)
Geçecek elbette canım hepsi geçecek hepimiz sağlıkla kavuşucaz evlatlarımıza yürekten inanıyorum. Yakındır burda mama gaz uyku problemlerini konuşacağımız günler evelallaahh ♥ Dualarımız da Mutlu'cuğumuzun tatlı arkadaşıYüksek ihtimal gebelikten. Zaten düşük tansiyon her zaman iyidir ama yüksek tansiyonda dikkat etmek gerekir, sen de bilirsin.
Geçecek ama. Yüzduk yuzduk kuyruguna geldik. Neler dediler ayrintilida vs, kromozom testine kan verdi, ordan biliyor sağlıklı olduğunu.
Siz duaniza ekleyin oğlumun arkadaşını..
Ey kız anaları
Organizer - LCW HOME - 19,99 TL
KIRMIZI Organizer size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SN869Z8-LTQwww.lcwaikiki.com
NıyeAyyyyy daraldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?