2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım haklisin eninde sonunda batıyor ev

Üniversite hastanesi araştırma yok mu canım bulundgnz şehirde? Çok çok geçmiş olsun
Ya aslında bi devlet hastanesinde başhekim yardımcısı tanıdık saolsun herzaman ilgilidir yardımcı olur..Onu aradık iyi bi dr ayarlar diye ama hastanenin bi takım sorunlarından dolayı dr lar hep değişmiş..bende bilmediğim bi yere gitmek istemiyorum açıkçası...aslında hastane de durasım yok ama napıcaz bilmiyorum..dr diyorum burda saat başı tansiyon nst bakılıyor başka bisey yok yapılması gereken dün yapıldı.. 10 gün böyle gidecek bende diyorum evim.yakin evde saat başı kendim takip yapayım sonuçta acil durumda beni doguma.alsalar bile 1 saat geçer o sürede ben buraya çoktan gelirim.zaten..ama dr kabul etmiyor anca imza karşılığında çıkarsak çıkarır.. başka.bi işlem.uygulansa tamm.okey kalayım da başka bi problem yok ki..tansiyonda şimdilik yerinde bakalım.. 11/6

Canım suyunda azlık olduysa mutlaka havuç suyu kullan. Tavsiye üzerine bende denedim Benimde bir ara azalma oldu hemen toparladım sonra

Şaka maka diye diye senden önce doğurucamm....diye diye başıma getirdim biseyi 40 kere söylersen olurmuş ya

Kızlar ben doğumdan sonra nne sütü ve bebeğin saçından yapılan bu kolyelerden almak istiyorum hatta eşime doğum hediyesi olarak aldırırım :) Belki hoşunuza gider bana değişik geldi. Kolye dışında saat, küpe, bileklik v.b. şeyler de olabiliyormuş..

Eklentiler

• altın-kolye.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 50
İnsallah haftasini beklicek kuzum da hazir değilse.yolluyum 0/3 ciddiyim bu konuda
Yok kuzu o beklerde dr lar beklemicek haftasında.. az önce gene geldi perinatolok ve benim dr konuşmuş tansiyon normal giderse 10 gün bekliyor olmadı iniş çıkışlar olursa her an.olacak..beslenemediği için beklemeyecekler..ts ederim.bu arada kuzum.soylemen yeterli ama hazır zaten büyük.muyuk giyer..acil durumda.hersey ortada zaten gidilir alinir

Son düzenleme:
Yani gözetim altında olman iyi Allah yardımcın olsun inşallah.. Tansiyon da da zor komşum da bu yüzden ameliyat oldu 4 hafta erken ama evdeydi o yatmadı hastaneye.. Sağlıkla kucağına al inşallah canım..

Selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı devlete gittim bu defa kaydım olsun diye. Allahım o nasıl bir kalabalık içeride 5 hasta var zaten doktor 2dk da baktı nst ye gönderdi sonra. Orada da ayrı sıra paran yoksa sürünürsün bu hastanelerde valla bu arada bizim bebişin kafası bugün yine 2 hafta ileride çıktı doktor normal doğum dedi yola girmiş dedi. Burada okuyorum kafası önde gidince sezaryen diyorlar doktorlar ama benim 5.doktorum filan bu hepsinde kafası 2-3 hafta önde çıktı hep hiç sezaryen demiyorlar bu kafa büyüklüğü kafamı karıştırıyor benim de. Eski usglere de bakıyorum kafası hep büyük bu kızın bugünkü doktora soru bile soramadım kalabalıktan normalde bunu soracaktım güya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…