8 ayda 1 gün ile kanmammMaşallah canım iyi hissetmene çok sevindim ♥ ikinciyi istemem diyordun böyle giderse yaparsın artık ikinciyi
Canım haklisin eninde sonunda batıyor evHem hastane hem de eve gelenlere canım. Karton çantalar 50 tanesi 45di yanlış hatırlamıyorsam, N11den aldım ben.
Yetiştiremezsen dışarıda yaptırırsın kurabiyeleri canım
Ben dün yaptırdım tatlım, dogumdan 2 gün önce yaptırsan bile her yer yine batacak. Nasılsa önemli olan camlar kapılar dip köşeler oralar temizlendi ya yeter bana. Günasırı süpürge toz alma yeter doguma kadar.
Cnm çok sevindim , hayırlısıyla dügünü de doğumu da atlatacaksınız inşallah
Hayırlısıyla kavuşun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
Cnm özelden yazıcam
Ertesi gün geliyor kuzu
Bebek suyu neTecrübeli anneler sizce en iyi bebek suyu markası hangisi?
Siz hangisini tercih ettiniz?
Malesef canım, isimleri Türkçe görünce dedim herhalde bunu da Türkiye de yaptırıyorsoyleyimde kuzum bunlari yapan kadin almanyadan. isine yaramaz sanirim?
Ya aslında bi devlet hastanesinde başhekim yardımcısı tanıdık saolsun herzaman ilgilidir yardımcı olur..Onu aradık iyi bi dr ayarlar diye ama hastanenin bi takım sorunlarından dolayı dr lar hep değişmiş..bende bilmediğim bi yere gitmek istemiyorum açıkçası...aslında hastane de durasım yok ama napıcaz bilmiyorum..dr diyorum burda saat başı tansiyon nst bakılıyor başka bisey yok yapılması gereken dün yapıldı.. 10 gün böyle gidecek bende diyorum evim.yakin evde saat başı kendim takip yapayım sonuçta acil durumda beni doguma.alsalar bile 1 saat geçer o sürede ben buraya çoktan gelirim.zaten..ama dr kabul etmiyor anca imza karşılığında çıkarsak çıkarır.. başka.bi işlem.uygulansa tamm.okey kalayım da başka bi problem yok ki..tansiyonda şimdilik yerinde bakalım.. 11/6Üniversite hastanesi araştırma yok mu canım bulundgnz şehirde? Çok çok geçmiş olsun
Bebek suyundan kastın içme ve mama suyuysa hipp tabiki. Herkesin elinde o marka var daha başkasını kullananı görmedimTecrübeli anneler sizce en iyi bebek suyu markası hangisi?
Siz hangisini tercih ettiniz?
Canım suyunda azlık olduysa mutlaka havuç suyu kullan. Tavsiye üzerine bende denedim Benimde bir ara azalma oldu hemen toparladım sonraS Serpico19Efelihayat renkli dopler değilmiş, ayrıntılı ultrason istemiş doktor. Kan akışında problem yok dedi. Bebeğin suyu azmış Buda bunu söyledi. Kilosu aşağıya baskı derken birde bunu ekledik. Üçer gün arayla kontrol dedi doktor. Kiloda birsey yok şuan takip etmemiz gereken şu dedi. Detayliya bakan doktorda senin suyun geldi mi diye sordu. Bulgular tutarsız dedi. Kilosu 33 haftaya eşit. Kafası da 36 haftaya.
Şaka maka diye diye senden önce doğurucamm....diye diye başıma getirdimsaol cnm cok sukur aldim iznim elbiseyi ayarladim. yarin kuafor fasli vs
cnm siz iyi olunda Allah ödeme kolayligi versin. dr ile gorusun derim. bizim dr yari yariya indirtmisti cunku.
ellerine saglik.
cnm premature de olsa yenisini alma dedi bana hemsireler. basta biraz buyuk olur ama sonra cabuk buyur dediler. o kismi dusunme.
B'en sana cantani hazirla.dedimŞaka maka diye diye senden önce doğurucamm....diye diye başıma getirdimbiseyi 40 kere söylersen olurmuş ya
0.3 ler yıkandı hazır iste doguma giriyorum.dedigim de çantaya koyar getirirler benimkiler ve bebisinkileriB'en sana cantani hazirla.dedimkiz saka maka hazir dimi aciller beklicek minnos.ama.b plani
İnsallah haftasini beklicek kuzum da hazir değilse.yolluyum 0/3 ciddiyim bu konuda0.3 ler yıkandı hazır iste doguma giriyorum.dedigim de çantaya koyar getirirler benimkiler ve bebisinkileri
Bebekler için ayrı içme suyu oluyor.Bebek suyu ne
Yok kuzu o beklerde dr lar beklemicek haftasında.. az önce gene geldi perinatolok ve benim dr konuşmuş tansiyon normal giderse 10 gün bekliyor olmadı iniş çıkışlar olursa her an.olacak..beslenemediği için beklemeyecekler..ts ederim.bu arada kuzum.soylemen yeterli ama hazır zaten büyük.muyuk giyer..acil durumda.hersey ortada zaten gidilir alinirİnsallah haftasini beklicek kuzum da hazir değilse.yolluyum 0/3 ciddiyim bu konuda
Evet bebekler için içme suyu kastettiğim. Fuska ve hipp çok duyduğum markalar ama sizlerinde fikrini almak istedim.Bebek suyundan kastın içme ve mama suyuysa hipp tabiki. Herkesin elinde o marka var daha başkasını kullananı görmedim
Yani gözetim altında olman iyi Allah yardımcın olsun inşallah.. Tansiyon da da zor komşum da bu yüzden ameliyat oldu 4 hafta erken ama evdeydi o yatmadı hastaneye.. Sağlıkla kucağına al inşallah canım..Ya aslında bi devlet hastanesinde başhekim yardımcısı tanıdık saolsun herzaman ilgilidir yardımcı olur..Onu aradık iyi bi dr ayarlar diye ama hastanenin bi takım sorunlarından dolayı dr lar hep değişmiş..bende bilmediğim bi yere gitmek istemiyorum açıkçası...aslında hastane de durasım yok ama napıcaz bilmiyorum..dr diyorum burda saat başı tansiyon nst bakılıyor başka bisey yok yapılması gereken dün yapıldı.. 10 gün böyle gidecek bende diyorum evim.yakin evde saat başı kendim takip yapayım sonuçta acil durumda beni doguma.alsalar bile 1 saat geçer o sürede ben buraya çoktan gelirim.zaten..ama dr kabul etmiyor anca imza karşılığında çıkarsak çıkarır.. başka.bi işlem.uygulansa tamm.okey kalayım da başka bi problem yok ki..tansiyonda şimdilik yerinde bakalım.. 11/6
OlmazzzzzzzYav bunlar hep milletın uydurması ya hıc duymadıgım seyler duyuyorum burda ne kadar tüketim meraklısı yaptışar bızı arıtma suyu olmaz mı evdekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?