Aynen ya hayırlısı ile zamanlarında gelsinler inşallah hepimizin kiAyy ben bugün o kadar yoruldum ki aşk meşk yaşayamıyorum ağrıdan sızıdanŞaka bir yana zaman daraldıkça insanın içi içine sığmıyor valla ♥♥
Aynı şey benim başıma geldi. Bebeğin kafası da göbek çevresi de 2 hafta ilerde çıktı. Ben de normal doğum yapamayacağım diye endişelendiğimi söyledim, doktor etkilemez dedi. Sastim kaldım vallahi. İki gündür şapşal şapşal onu araştırıyorumSelam kızlar, bugün kontrolümüz vardı devlete gittim bu defa kaydım olsun diye. Allahım o nasıl bir kalabalık içeride 5 hasta var zaten doktor 2dk da baktı nst ye gönderdi sonra. Orada da ayrı sıra paran yoksa sürünürsün bu hastanelerde vallabu arada bizim bebişin kafası bugün yine 2 hafta ileride çıktı doktor normal doğum dedi yola girmiş dedi. Burada okuyorum kafası önde gidince sezaryen diyorlar doktorlar ama benim 5.doktorum filan bu hepsinde kafası 2-3 hafta önde çıktı hep hiç sezaryen demiyorlar bu kafa büyüklüğü kafamı karıştırıyor benim de. Eski usglere de bakıyorum kafası hep büyük bu kızın bugünkü doktora soru bile soramadım kalabalıktan normalde bunu soracaktım güya.
Oyyy demeYaaa heyecaninizi sevsinler sizinAllah hayirli zamanda bebeklerinizi kucaginiza alip cennet kokularini duymayi nasip etsin
Imza: Bebekleriyle koynis koynis yatan anne
Ay ay ay masallah masalah darisi basimiza.zamanlarinda.insallahYaaa heyecaninizi sevsinler sizinAllah hayirli zamanda bebeklerinizi kucaginiza alip cennet kokularini duymayi nasip etsin
Ben de doktoruma fasulye turşusu ve mısır ekmeği goturcm 36. HaftadaDoktor hediyesiilk şok.olayim.onu.unutmam.
Karni doyar mantikli yaniBen de doktoruma fasulye turşusu ve mısır ekmeği goturcm 36. Haftadakendi istedi ama akrabamz anneanne tarafindan konusu açıldı eşim karadeniz usulü herşeye bayılır derkennnn
MantıklıKarni doyar mantikli yani
Amiiin canım benim inşallahAynen ya hayırlısı ile zamanlarında gelsinler inşallah hepimizin ki
Amin canımYaaa heyecaninizi sevsinler sizinAllah hayirli zamanda bebeklerinizi kucaginiza alip cennet kokularini duymayi nasip etsin
Okuyorum kuzu sizi merak etme...1000 liraya tek.kisilik yatakta yatıyorum.isteperidrol84 arada yaz kuzum.merak.ediyoruz seni Allah yardimcin.olsun sifa versin
Suite kral.dairesi eee.kolay' degil prenses kraliyet ailesinden.olmak.ladyOkuyorum kuzu sizi merak etme...1000 liraya tek.kisilik yatakta yatıyorum.iste24 saatlik idrar kocaman bidon 24 saat dolmadan doldu sabah inşallah ondan temiz sonuç gelirde doğum.mogum demezler..Tansiyon şuan normal olması gerektiği gibi..yarinda takip edilsin diyorum hep duzenli cikar idrarda temiz cikarsa dr lankojusup evde takip edeyim desem.diye düşünüyorum.. başka.ekstra bisey yok çünkü.. nst ler normal.kanlar normal sancı yok suyu gayet iyi..
ben herseyin cok incelenmesinden, bebekleri fanusta gibi izole buyutulmesine karsiyim. normal aritma suyu kullandim ben hep. banyo da vs de cesme suyu. icine sinen olmazsa da kendi ictigi hazir sulardan icirebilir diye dusunuyorumTecrübeli anneler sizce en iyi bebek suyu markası hangisi?
Siz hangisini tercih ettiniz?
yok yavrum. duracak o minnos.Şaka maka diye diye senden önce doğurucamm....diye diye başıma getirdimbiseyi 40 kere söylersen olurmuş ya
O dururda dr durdurmaz..dursun desem karı beni 35 gün burada tutacakben herseyin cok incelenmesinden, bebekleri fanusta gibi izole buyutulmesine karsiyim. normal aritma suyu kullandim ben hep. banyo da vs de cesme suyu. icine sinen olmazsa da kendi ictigi hazir sulardan icirebilir diye dusunuyorum.
yok yavrum. duracak o minnos.
Geceliği 1000 tl mi o ney kızzzz lüx bir otelde süit odada mı kalıyorsunO dururda dr durdurmaz..dursun desem karı beni 35 gün burada tutacakeder sana 35 bin + ekstra= sana 50 bin
Yok be normal.bi hastane iste..istanbulda oturanlar bilir avrupa tarafında yenibosna da nisa hastanesiGeceliği 1000 tl mi o ney kızzzz lüx bir otelde süit odada mı kalıyorsun
Pardon amerikan.hastahanesinde.misin.bacimO dururda dr durdurmaz..dursun desem karı beni 35 gün burada tutacakeder sana 35 bin + ekstra= sana 50 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?