2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı şey benim başıma geldi. Bebeğin kafası da göbek çevresi de 2 hafta ilerde çıktı. Ben de normal doğum yapamayacağım diye endişelendiğimi söyledim, doktor etkilemez dedi. Sastim kaldım vallahi. İki gündür şapşal şapşal onu araştırıyorum

Yaaa heyecaninizi sevsinler sizin Allah hayirli zamanda bebeklerinizi kucaginiza alip cennet kokularini duymayi nasip etsin

Imza: Bebekleriyle koynis koynis yatan anne
Oyyy deme maşallah ya rabbim ayırmasın bizide hayırlısı ile kavuştursun miniklerimize

Yaaa heyecaninizi sevsinler sizin Allah hayirli zamanda bebeklerinizi kucaginiza alip cennet kokularini duymayi nasip etsin

Imza: Bebekleriyle koynis koynis yatan anne
Ay ay ay masallah masalah darisi basimiza.zamanlarinda.insallah isimleri ne.oldu kuzucuklarin

Ben de doktoruma fasulye turşusu ve mısır ekmeği goturcm 36. Haftada kendi istedi ama akrabamz anneanne tarafindan konusu açıldı eşim karadeniz usulü herşeye bayılır derkennnn
Karni doyar mantikli yani

peridrol84 arada yaz kuzum.merak.ediyoruz seni Allah yardimcin.olsun sifa versin
Okuyorum kuzu sizi merak etme...1000 liraya tek.kisilik yatakta yatıyorum.iste24 saatlik idrar kocaman bidon 24 saat dolmadan doldu sabah inşallah ondan temiz sonuç gelirde doğum.mogum demezler..Tansiyon şuan normal olması gerektiği gibi..yarinda takip edilsin diyorum hep duzenli cikar idrarda temiz cikarsa dr la konuşup evde takip edeyim desem.diye düşünüyorum.. başka.ekstra bisey yok çünkü.. nst ler normal.kanlar normal sancı yok suyu gayet iyi..

Suite kral.dairesi eee.kolay' degil prenses kraliyet ailesinden.olmak.lady aman.iyi ol masallah

Tecrübeli anneler sizce en iyi bebek suyu markası hangisi?
Siz hangisini tercih ettiniz?
ben herseyin cok incelenmesinden, bebekleri fanusta gibi izole buyutulmesine karsiyim. normal aritma suyu kullandim ben hep. banyo da vs de cesme suyu. icine sinen olmazsa da kendi ictigi hazir sulardan icirebilir diye dusunuyorum .
Şaka maka diye diye senden önce doğurucamm....diye diye başıma getirdim biseyi 40 kere söylersen olurmuş ya
yok yavrum. duracak o minnos.

O dururda dr durdurmaz..dursun desem karı beni 35 gün burada tutacakeder sana 35 bin + ekstra= sana 50 bin

Benim oğlumda bebek suyu falan icat edilmemişti. Kaynamış soğumuş içme suyu kullandık. Kaldı ki ben güvenemem o şişelenmiş suya. Ne sıcaklıkta ne şartlarda depolarda mı bekledi kamyonlarda mı taşındı şişe plastik ise içinde su ne kadar bekledi beni düşündürür bunlar. Bir de ne Özelliği var bilmiyorum ne tür işlemden geçiriliyor. Çok doğalcı değilim ama sektörleşen işlere de çok güvenmem. Ha dışarıda acil lazım olur belki almak zorunda kalırım ama tercih edeceğimi zannetmiyorum. Kendi içtiğim ağabeyine içirdiğim suyu kaynatarak içiririm yine. Tabi herkesin kendi tercihi tercih edene de saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…