Benim oğlumda bebek suyu falan icat edilmemişti. Kaynamış soğumuş içme suyu kullandık. Kaldı ki ben güvenemem o şişelenmiş suya. Ne sıcaklıkta ne şartlarda depolarda mı bekledi kamyonlarda mı taşındı şişe plastik ise içinde su ne kadar bekledi beni düşündürür bunlar. Bir de ne Özelliği var bilmiyorum ne tür işlemden geçiriliyor. Çok doğalcı değilim ama sektörleşen işlere de çok güvenmem. Ha dışarıda acil lazım olur belki almak zorunda kalırım ama tercih edeceğimi zannetmiyorum. Kendi içtiğim ağabeyine içirdiğim suyu kaynatarak içiririm yine. Tabi herkesin kendi tercihi tercih edene de saygım sonsuz
ohhh cok sevindim. masallah cnm. artik iceri tikma zamani kizlarimizi
ben de bugun nidilat kesildi. artik Allah Kerim. 1 gun ya da 2 hafta icinde dogabilirmis
İnşallah 36+3 ten sonra istediği zaman gelebilir küçük bey.
Bilinç altına işlemek için söylüyorum, 4 Ağustos öncesi gelmek yok annecim
Çok ses annecim gibi
Ben de doktoruma fasulye turşusu ve mısır ekmeği goturcm 36. Haftada kendi istedi ama akrabamz anneanne tarafindan konusu açıldı eşim karadeniz usulü herşeye bayılır derkennnn
ben herseyin cok incelenmesinden, bebekleri fanusta gibi izole buyutulmesine karsiyim. normal aritma suyu kullandim ben hep. banyo da vs de cesme suyu. icine sinen olmazsa da kendi ictigi hazir sulardan icirebilir diye dusunuyorum .
Ben ne doktora ne hemsirelere birsey almicam banane Hastanenin bana birsey almasi gerekmezmi yada bebisime bi çeyrek taksalar o kadar para kazandırıyoruz ya hastaneye yapmayın arkadaşlar bu kadar eli açık olmayın benim gibi pintice düşünün
Park yatak aldık bizde sonunda, kendi beşiğini sağa sola taşımak istemedim. Salonda da rahat olur diye düşündüm. İnşallah güzelce kullanacağız. Alırsam sadece bu markayı alırım diyordum iyiki almışım çok kaliteli
Aynı şey benim başıma geldi. Bebeğin kafası da göbek çevresi de 2 hafta ilerde çıktı. Ben de normal doğum yapamayacağım diye endişelendiğimi söyledim, doktor etkilemez dedi. Sastim kaldım vallahi. İki gündür şapşal şapşal onu araştırıyorum
Kaç bidon turşu eder acabaa bedava olması
hastane süsü falan veriyorlar dynce ben sordum hastane hiç bişey vermiyor birde 5bintl geliyor 1 gece kalmalı deniz.manzarali oda diye abartisi da var ben en az 2 gece kalmak istyrm bakalim ne olck