2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
En eski zamanlardan beri kullanılan bi yöntemmiş o kaynayıp soğutulmuş su. Ben de öyle deneyeceğim. Hatta bizler de öyle içsek daha iyi.

ohhh cok sevindim. masallah cnm. artik iceri tikma zamani kizlarimizi
ben de bugun nidilat kesildi. artik Allah Kerim. 1 gun ya da 2 hafta icinde dogabilirmis
Yarışıyor bu aralar bizim bebeler bakalım kim galip gelecek ben salı kesicem ilacı bakalım hele

İşte en uygun 450 diyen oldu şimdilik.
Gelince yüz yüze görüşüp karar vereyim dedim.
Medical Park’ta olacak doğum
gel yavrum gel. benim hastanem ora. adim demirbasa cikti hemsireler arasinda
Yaa yaaa sorma suit odaaa
senin suit benim suti dover. 750 idi geceligi .. carp 14 gunle... cikan rakam ohhhhhh dedirtiyor .
Yarışıyor bu aralar bizim bebeler bakalım kim galip gelecek ben salı kesicem ilacı bakalım hele
tabiki anneler

gel yavrum gel. benim hastanem ora. adim demirbasa cikti hemsireler arasinda
senin suit benim suti dover. 750 idi geceligi .. carp 14 gunle... cikan rakam ohhhhhh dedirtiyor .

tabiki anneler
Kocanız mıllet vekılı mı 3 bın dogum parası vercem doktor dısardan olacagı ıcın esıme dıyorum ıstersen normal hastanede yapayım bunları okuyunca fıkrım degıstı 3 bın cokta sey yapmamak lazımmıs

ben herseyin cok incelenmesinden, bebekleri fanusta gibi izole buyutulmesine karsiyim. normal aritma suyu kullandim ben hep. banyo da vs de cesme suyu. icine sinen olmazsa da kendi ictigi hazir sulardan icirebilir diye dusunuyorum .

Ahh elimde olsa doğduktan sonra yanından bir saniye bile ayrılmam gibi geliyor

Doktor hediyesi ilk şok.olayim.onu.unutmam.
Ben ne doktora ne hemsirelere birsey almicam banane Hastanenin bana birsey almasi gerekmezmi yada bebisime bi çeyrek taksalar o kadar para kazandırıyoruz ya hastaneye yapmayın arkadaşlar bu kadar eli açık olmayın benim gibi pintice düşünün

Benim gittiğim doktorlar da üzerinde bile durmadılar bu kafanın ileride çıkmasının Seninki de öyle dediği için rahatladım şimdi biraz daha

Bide Doğum bedavaya geliyomuş
Kaç bidon turşu eder acabaa bedava olması
hastane süsü falan veriyorlar dynce ben sordum hastane hiç bişey vermiyor birde 5bintl geliyor 1 gece kalmalı deniz.manzarali oda diye abartisi da var ben en az 2 gece kalmak istyrm bakalim ne olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…