2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu markaya ben de bayılıyorum. Yakından da görmüştüm gerçekten çok kaliteli malzemesi. Fiyatı da öyle kaliteli zaten

Güle güle kullan inşallah

gel yavrum gel. benim hastanem ora. adim demirbasa cikti hemsireler arasinda
senin suit benim suti dover. 750 idi geceligi .. carp 14 gunle... cikan rakam ohhhhhh dedirtiyor .

tabiki anneler
Ya hadi sende sancı vardı da önlemeye çalıştılar...benimkilere ne demeli herşey yoluna girdi iste bıraksanıza gideyim..belki bu cocuk 10 gün sonra degil de zamanına kadar bekleyecek..Yok yok ben yarın da tansiyonu takip edeyim tahliller de tekrar çıksın herşey yolundaysa imza atıp cikayim. Hastaneye yakınım zaten baktım tansiyon 14 falan oluyor gelirim hemen..şuan 11.6/12.8 tansiyon ilaci veriliyor sadece 8 satte bir

Ben de rahatlasam keşke. Sorun olarak görmüyorum da doğumu zor olur diye korkuyorum
Rahatla canım ya sorun olacak olsa söylerlerdi. İyi düşünelim iyi olsun hem büyük çocuk daha kolay doğar diye bir şehir efsanesi var buralarda çok duyuyorum İçimize korku yerleştirirsek olacağı varsa da olmaz o yüzden olumlu düşünelim Kolayca doğurcaz inşallah olmazsa da her zaman için sezaryen şansımız var zaten

aaa nisa da mi dogum olcak, cok duydum o hastaneyi cok övdüler bana da eski is arkadaşlarimdan ikisi orda dogum yapti..alev di galiba doktorlarinin adi da..
Ilk gebeliğimde tanıştım burayla..asiye uzun dr um..bi kürtaj var..Birde oğlumu doğurdum burda bide şimdi.. bende asiye hm.icin geliyorum cokiyi bi dr gerçekten.. etrafım da da çok duydum burayı..benim sonra tavsiye ettiklerim de gayet memnunlar..lux bi hastane değil ama.lux gibi fiyat alıyor valla

kisa ozet geceyim....
2 tane evladi karninda kaybediyorsun. o sirada farkli devlet hastanelerinin yasatmadigi eziyet kalmiyor. nerde bebek sesi duysan aglyiyorsun. birileri hamile kalsa sanki kiskanacakmissjn gibi senle paylasmiyor. tekrar gebe kalsan yine kaybetme korkusuyla yasiyorsun. bu surecte en az 10dr bilmem kac tane hastane ile gorusup sorunu zorla tespit ediyorsun. bu noktadan sonra da isterse sana 1 geceligi 1 milyon tl desinler, icindeki cani kaybetmemek icin oduyorsun. yani canim; simariklik ya da luks icin degil, zorla buldugun cani kurtarmak icin harciyorsun. devlet hastaneleri de sen risklisin deyip basindan atiyor... iste boyle. Allah kimseyi evladiyla sınamasin...
Ahh elimde olsa doğduktan sonra yanından bir saniye bile ayrılmam gibi geliyor ☺
ayrilma annesi. bebeginin sana sevgine kokuna sesine gulusune ohtiyaci var. bunlardir bebegi buyuten zekasini gelistiren. ama kullanilacak seyleri bu denli ince eleyip sık dokumak, yuksek alerjen bebek haline getirmek demek... tabi senin nezdinde genel yazmis oldum. lutfen uzulmeyelim
vallahi cnm tansiyon konusunda hic fikrim yok.
not: benim sanci hic kesilmediki

Doğumdaki duruma, ilgi alakalarına... bağlı olarak hediye alırım ya da almam diye düşünüyorum. Şimdilik çok erken karar vermek için değil mi?

Gebelik te tansiyon çok önemli iste..ödem ile tansiyon birleştiğinde preeklampsi teşhisi koyuyorlar..ki buda önemli oyuzden bırakmıyor zaten

Bu arada saglik konusunda para harcanmasına asla ve asla acimayanlardanim konu sagliksa akan.sular durur durmali insan sagligi icin.yaşar ve kaybedilirse telafisi.kesinlikle olmuyor o yuzden varsa yoksa bile.insan o parayı bir sekilde veriyor borc.kredi vb vb. ALLAH herkese.ödeme.kolayligi versin Allah Şifa versin ve baska.konu bebekler fanus ortaminda yada vitrin.susu olarak gormemeliyiz hem.psikolojik hem.fiziki.olarak zarar veririz fazla.korumaci.olmak dogru degil alerjjk.bağışıklık sistemi coken bebekler etrafimda o kadar cokki sebebler anneleri doktorun parayla oynasin kirli meyve yesin camur toprak icinde otursun dediği bebekler gördüm cunku gerekiyor akisina birakin anneler kasmayin gelisimi sagligi tam.anlamiyla olan genetik sorunu olmayan bebisler.bunyesi herseye alışık olarak.geliyor biz sekillendiriyoruz hamur gibi hassas bebek yada direncli bebek

Birde onlar can bebek hersey yapilir dusun köpeğe yaptik oda can evlat gecen.ay kopege ne.kadsr harcadik neden.kanser çoğu dalga geciyor aaa sakasiniz var saciyoruz havasi uyandırıyor yok tek.maasiz ben evdeyim kredi cekti esim tekrardan napalim.hayvan.gozumuzun.onunde aci.ceke.ceke olsun mu

Valla kuzu para önemli evet parasız hiç birşey olmuyor malesef..ama herseyde para demek değil tabiki..orta 'da ister bi insan canı olsun ister hayvan ikisi de can sonuçta göz gore gore ihmal edemezsin..evet olacak olur yaşanacak yaşanır bunu kimse değiştiremez ama bizler ne olursa olsun üzerimize düşeni yapmaliyiz

Kader ayri.konu ama.cabalamak gerekir Allah sifa ödeme kolayligi.versin.herkese zor hayat zor ama para sadece arac
Sen.ne zaman.cikcan kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…