- 24 Aralık 2018
- 365
- 1.333
- 33
Bu markaya ben de bayılıyorum. Yakından da görmüştüm gerçekten çok kaliteli malzemesi. Fiyatı da öyle kaliteli zatenPark yatak aldık bizde sonunda, kendi beşiğini sağa sola taşımak istemedim. Salonda da rahat olur diye düşündüm. İnşallah güzelce kullanacağız. Alırsam sadece bu markayı alırım diyordum iyiki almışım çok kaliteli
Eki Görüntüle 2288046
Ben de rahatlasam keşke. Sorun olarak görmüyorum da doğumu zor olur diye korkuyorumBenim gittiğim doktorlar da üzerinde bile durmadılar bu kafanın ileride çıkmasınınSeninki de öyle dediği için rahatladım şimdi biraz daha
Var cnm ya olmaz mı.. ticarete dönmüş artik herşey..sağlık mecburi diye ayıran varmı ki..kim kiki nerden nasıl somursem derdindeSGK anlaşmadı yok herhalde. Fiyat bana da yüksek geldi canım
Ya hadi sende sancı vardı da önlemeye çalıştılar...benimkilere ne demeli herşey yoluna girdi iste bıraksanıza gideyim..belki bu cocuk 10 gün sonra degil de zamanına kadar bekleyecek..Yok yok ben yarın da tansiyonu takip edeyim tahliller de tekrar çıksın herşey yolundaysa imza atıp cikayim. Hastaneye yakınım zaten baktım tansiyon 14 falan oluyor gelirim hemen..şuan 11.6/12.8 tansiyon ilaci veriliyor sadece 8 satte birgel yavrum gel. benim hastanem ora. adim demirbasa cikti hemsireler arasinda
senin suit benim suti dover. 750 idi geceligi.. carp 14 gunle... cikan rakam ohhhhhh dedirtiyor .
tabiki anneler
Konunun en mantıklı yorumu yine senden geldi, heyecanla ne yazacak diye bekliyordumİçimizde işedigi suyu içiyor, çıkışına ayrı su mu alicam allasen
aaa nisa da mi dogum olcak, cok duydum o hastaneyi cok övdüler bana da eski is arkadaşlarimdan ikisi orda dogum yapti..alev di galiba doktorlarinin adi da..Yok be normal.bi hastane iste..istanbulda oturanlar bilir avrupa tarafında yenibosna da nisa hastanesi
Eveeeet
Rahatla canım ya sorun olacak olsa söylerlerdi. İyi düşünelim iyi olsun hem büyük çocuk daha kolay doğar diye bir şehir efsanesi var buralarda çok duyuyorumBen de rahatlasam keşke. Sorun olarak görmüyorum da doğumu zor olur diye korkuyorum
Ilk gebeliğimde tanıştım burayla..asiye uzun dr um..bi kürtaj var..Birde oğlumu doğurdum burda bide şimdi.. bende asiye hm.icin geliyorum cokiyi bi dr gerçekten.. etrafım da da çok duydum burayı..benim sonra tavsiye ettiklerim de gayet memnunlar..lux bi hastane değil ama.lux gibi fiyat alıyor vallaaaa nisa da mi dogum olcak, cok duydum o hastaneyi cok övdüler bana da eski is arkadaşlarimdan ikisi orda dogum yapti..alev di galiba doktorlarinin adi da..
kisa ozet geceyim....Kocanız mıllet vekılı mı3 bın dogum parası vercem doktor dısardan olacagı ıcın esıme dıyorum ıstersen normal hastanede yapayım bunları okuyunca fıkrım degıstı 3 bın cokta sey yapmamak lazımmıs
ayrilma annesi. bebeginin sana sevgine kokuna sesine gulusune ohtiyaci var. bunlardir bebegi buyuten zekasini gelistiren. ama kullanilacak seyleri bu denli ince eleyip sık dokumak, yuksek alerjen bebek haline getirmek demek... tabi senin nezdinde genel yazmis oldum. lutfen uzulmeyelimAhh elimde olsa doğduktan sonra yanından bir saniye bile ayrılmam gibi geliyor ☺
vallahi cnm tansiyon konusunda hic fikrim yok.Ya hadi sende sancı vardı da önlemeye çalıştılar...benimkilere ne demeli herşey yoluna girdi iste bıraksanıza gideyim..belki bu cocuk 10 gün sonra degil de zamanına kadar bekleyecek..Yok yok ben yarın da tansiyonu takip edeyim tahliller de tekrar çıksın herşey yolundaysa imza atıp cikayim. Hastaneye yakınım zaten baktım tansiyon 14 falan oluyor gelirim hemen..şuan 11.6/12.8 tansiyon ilaci veriliyor sadece 8 satte bir
Doğumdaki duruma, ilgi alakalarına... bağlı olarak hediye alırım ya da almam diye düşünüyorum. Şimdilik çok erken karar vermek için değil mi?Ben ne doktora ne hemsirelere birsey almicam bananeHastanenin bana birsey almasi gerekmezmi yada bebisime bi çeyrek taksalar o kadar para kazandırıyoruz ya hastaneye yapmayın arkadaşlar bu kadar eli açık olmayın benim gibi pintice düşünün
Gebelik te tansiyon çok önemli iste..ödem ile tansiyon birleştiğinde preeklampsi teşhisi koyuyorlar..ki buda önemli oyuzden bırakmıyor zatenkisa ozet geceyim....
2 tane evladi karninda kaybediyorsun. o sirada farkli devlet hastanelerinin yasatmadigi eziyet kalmiyor. nerde bebek sesi duysan aglyiyorsun. birileri hamile kalsa sanki kiskanacakmissjn gibi senle paylasmiyor. tekrar gebe kalsan yine kaybetme korkusuyla yasiyorsun. bu surecte en az 10dr bilmem kac tane hastane ile gorusup sorunu zorla tespit ediyorsun. bu noktadan sonra da isterse sana 1 geceligi 1 milyon tl desinler, icindeki cani kaybetmemek icin oduyorsun. yani canim; simariklik ya da luks icin degil, zorla buldugun cani kurtarmak icin harciyorsun. devlet hastaneleri de sen risklisin deyip basindan atiyor... iste boyle. Allah kimseyi evladiyla sınamasin...
ayrilma annesi. bebeginin sana sevgine kokuna sesine gulusune ohtiyaci var. bunlardir bebegi buyuten zekasini gelistiren. ama kullanilacak seyleri bu denli ince eleyip sık dokumak, yuksek alerjen bebek haline getirmek demek... tabi senin nezdinde genel yazmis oldum. lutfen uzulmeyelim
vallahi cnm tansiyon konusunda hic fikrim yok.
not: benim sanci hic kesilmediki
Birde onlar can bebek hersey yapilir dusun köpeğe yaptik oda can evlat gecen.ay kopege ne.kadsr harcadik neden.kanser çoğu dalga geciyor aaa sakasiniz var saciyoruz havasi uyandırıyor yok tek.maasiz ben evdeyim kredi cekti esim tekrardan napalim.hayvan.gozumuzun.onunde aci.ceke.ceke olsun mukisa ozet geceyim....
2 tane evladi karninda kaybediyorsun. o sirada farkli devlet hastanelerinin yasatmadigi eziyet kalmiyor. nerde bebek sesi duysan aglyiyorsun. birileri hamile kalsa sanki kiskanacakmissjn gibi senle paylasmiyor. tekrar gebe kalsan yine kaybetme korkusuyla yasiyorsun. bu surecte en az 10dr bilmem kac tane hastane ile gorusup sorunu zorla tespit ediyorsun. bu noktadan sonra da isterse sana 1 geceligi 1 milyon tl desinler, icindeki cani kaybetmemek icin oduyorsun. yani canim; simariklik ya da luks icin degil, zorla buldugun cani kurtarmak icin harciyorsun. devlet hastaneleri de sen risklisin deyip basindan atiyor... iste boyle. Allah kimseyi evladiyla sınamasin...
ayrilma annesi. bebeginin sana sevgine kokuna sesine gulusune ohtiyaci var. bunlardir bebegi buyuten zekasini gelistiren. ama kullanilacak seyleri bu denli ince eleyip sık dokumak, yuksek alerjen bebek haline getirmek demek... tabi senin nezdinde genel yazmis oldum. lutfen uzulmeyelim
vallahi cnm tansiyon konusunda hic fikrim yok.
not: benim sanci hic kesilmediki
Valla kuzu para önemli evet parasız hiç birşey olmuyor malesef..ama herseyde para demek değil tabiki..orta 'da ister bi insan canı olsun ister hayvan ikisi de can sonuçta göz gore gore ihmal edemezsin..evet olacak olur yaşanacak yaşanır bunu kimse değiştiremez ama bizler ne olursa olsun üzerimize düşeni yapmaliyizBirde onlar can bebek hersey yapilir dusun köpeğe yaptik oda can evlat gecen.ay kopege ne.kadsr harcadik neden.kanser çoğu dalga geciyor aaa sakasiniz var saciyoruz havasi uyandırıyor yok tek.maasiz ben evdeyim kredi cekti esim tekrardan napalim.hayvan.gozumuzun.onunde aci.ceke.ceke olsun mu
Kader ayri.konu ama.cabalamak gerekir Allah sifa ödeme kolayligi.versin.herkese zor hayat zor ama para sadece aracValla kuzu para önemli evet parasız hiç birşey olmuyor malesef..ama herseyde para demek değil tabiki..orta 'da ister bi insan canı olsun ister hayvan ikisi de can sonuçta göz gore gore ihmal edemezsin..evet olacak olur yaşanacak yaşanır bunu kimse değiştiremez ama bizler ne olursa olsun üzerimize düşeni yapmaliyiz
siyah bulunca sana göstereyim dedim n11deMalesef canım, isimleri Türkçe görünce dedim herhalde bunu da Türkiye de yaptırıyorteşekkür ederim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?