2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bence stres yapma.
Gebelik çok tedirgin bir süreç ama akışına bırakmak da gerek.
İnşallah çok güzel gelsin sonucun

Hamile olmanın kaderinde şımarıklık zannedilme var galiba.
Hiç takılma.
6+2 de gideceğim ben de. Geçmedi şu iki gün.

Kafein benim zayıf noktam.
Çok korkuyorum benim yüzümden bir şey olacak diye.
Hafta sonları hariç kahve her gün içiyorum.
Bir Türk kahvesi.
3-4 de çok çok açık çay.
Fazla galiba değil mi?

kalp atışını duydunuz mu acaba yarın da ben gidicem de duyar mıyım acaba?

Yok randevuyu cumartesine verdi.
Cuma alayım dedim, Cumartesi al bir gün daha bekleyelim dedi.
Bulantı, uyku vs olmayınca acaba kalp atışı yok mu diye korkuyorum bazen.
Sonra kendimi rahatlatıyorum.
İnşallah sizin yarınmış, duyarsınız :)

Kahve çekirdeklerimiz kalp biz :)
Sen ne zaman gördün? Vajinal muayene miydi?
Sormamışımdır inşallah daha önce :)
Aklım biraz dağınık da :))

Listeni paylaşabilirsen ben de çok sevinirim :)
Zira Boyum 1.70 ama 65 kg ile hamile kaldım.
Ve dikkat etmem şart :)

plt aynı seviyelerde çıkmış

kalp atışını duyduk rahatladım renklide gösterdi fasulye kadar dedi ama popo baş bacak bariz belirgindi yaa bu nasıl mucize

gozun aydin.
doktor plt icin birsey demediyse sorun yoktur demekki. ben bilmiyorum onu...

Selam canım. Bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama bana ilaç vermedi doktorum bol su iç dedi. Endişe ediyorum bende ilaç kullanmak mı daha iyi kullanmamak mı kafam karışık :/

Selam canım. Bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama bana ilaç vermedi doktorum bol su iç dedi. Endişe ediyorum bende ilaç kullanmak mı daha iyi kullanmamak mı kafam karışık :/
Bilmiyorum ki canm İnan’ bende şaşırdım nasıl olcanı sana hiç vermemiş bana 2.kez verdi çözemedim ben bu doktorları

İyidi çok şükür canm tekrar kalp atısını dinledik
Gecen hafta dr 6+4 demişti bu hafta 8+5 dedi

İyidi çok şükür canm tekrar kalp atısını dinledik
Gecen hafta dr 6+4 demişti bu hafta 8+5 dedi
Canım sen hamile kaldığın tarihi daha iyi bilirsin. Doktorlar herzaman büyük hesaplıyorlar. Tahmini doğum tarihini kendin hesaplamanı öneririm doktorun verdiği tarihte doğmuyorlar genelde 1 2 hafta yanılma payı oluyor. İlk zamanlar bebekler eşit büyüyorlarmış oyüzden kesin şu kadar haftalık diyebiliyorlarmış baş popo ölçümü yaptıktan sonra

Son düzenleme:
Merhaba Ege şehir de Aygün Dr gittim .
Ben öncesinde 1 yıl ve şu anda Minegül hanıma gidiyorum genel anlamda memnunum biraz resmi ama onda doğum yapan 2 arkadaşım var iyi doktor olduğunu söylediler hatta bitanesi yeni doğum yaptı, biraz problemiymiş sanırım doğumu çok memnun kaldığını söyledi, bilginiz olsun

Bende pendikte oturuyorum iyi bir hastane ve doktor arıyorum siz memnun musunuz?

Ben maltepeden geliyorm düşünün. Ablam, kuzenm, arkdşm, ablamn görmceleri herkes o hastanede doğum yaptı çok temiz ve güzel bir hastane. Hemşireler doktorlar bayan. Kendindoktorumdan da memnunum güler yüzlü iyi biri. Birde gülcan hanım var oda iyi ablamın doktoru. Ben öncesinden tanıdıgım için Neslihan Hanımı tercih ettim

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, progestan kullanıyorum ve sanırım regl tarihlerim şu an da
sabah çok çok az ve acik renkli pembe bir akıntı gibi bisey olmuş birdaha tekrarlanmadi gün içinde kontrol ettm yok ama genede size sormak istedim endiselenmeli miyim sizce kontrolume 2 hafta var daha

Kızlar devlette randevum vardi. Doktor doğru duzgun ilgilenmedi. Insulin ve d vitamoni icin endokrine godeceksin dedi . Kan istemedi yani. Ben su an 9 +3 üm. Ultrasonda dogru duzgun bakmadi cok kucuk falan dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Kâğıtta vermedi. Kalp atisi vs olmasa soylerdi degil mi ? Canimi cok sıktı ya. Mal oldum resmen

Yok cnm ben iki haftadır belki geçti progestan kullanıyorm günde 3 tne.. Kahverengi lekeler vardı pembe oldu kırmızı oldu çok kçük pıhtı bile geldi ama hala bsey olmadı çok şükür.. Sen uzan sürekli. Ayakta uzun süre kalma. Eğer artarsa rengi koyu olursa gidersn

Teşekkür ederim

Canim kusmanin kesilmesine cok sevindim insallah bulanti ve tiksintide biter biran once bu aksam bizde de manti var yoğurtlu :)

ne sacma bir sey yasamissin.. sasirdim cidden.

ben de kullaniyorum. ara lekelenme yasadigimda doktor haftalik proluton igne de ekledi. siz doktorunuza bir danisin derim.

Baş popo ölçümü yaparak söyledi zaten. Bnm sat 14 ekim ama ona göre bebek çok çok küçük ki zaten bn adetim 13 15 gun gectikten snra anca idrar testinde gördm snra kan verdm 100 lü bir degerle öğrendm yani uzun lafın kısası gec döllenme oldugu için ne zaman hamile kaldm bilmiyorm

bugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...
Cok uzuldum gercekten sabir diliyorum verende allah alan da insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…