bende bugün kap atışını duymak için gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bide plt düşük çıkmıştı ondanda korkuyorum kanı pıhtılaştıran şey kan pıhtılaşması az olursada risklidir bence
Kızlar bi süredir aşırı kusma ve halsizlikten giremedim buraya. Siz de durumlar nasıl ? Bu kadar mide bulantısı kusma normal mi? Çok çok çok çok zorlanıyorum. Şımarıklık yaptığımı düşünenler varAllah bebeklerimize sağlık versin. 5+2 de keseyi görmüştük. Salı günü tam 9 haftada tekrar randevum var. Bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Benim kadar bekleyen var mı?
Sizin ilk gebelik mi?ben ilkinde daha ozenliydim.simdi biraz daha rahatim.gunluk cafein miktarina dikkat ederek arada turk kahvemi iciyorum mesela.abur cubur canim istiyorsa yiyorum.ilkinde asla esnetmezdim bile.diyabet cikmisti gerci.bir zeytin tanesi ile bile diyetimi bozmuyordum.simdi de dikkatliyim ama olculu oldugu surece mahrum birakmiyorum kendi mi hic birseyden.ha sigara haric.onu ilk ogrendigim gun biraktim.ve asla oje surmuyorum tirnaktan emilim fazla oldugundan
kalp atışını duydunuz mu acaba yarın da ben gidicem de duyar mıyım acaba?
Amin canm inşAllah bakalım.
İnşAllah toparlar bebeğin.Allah gönlüne göre versin.
Ben de öyleyim işte sürekli bir iç sıkısı. Eşimi de uyutmuyorum:))
Ben de aynı programı kullanıyorum benim ki de kahve çekirdeği teyzesi:))
kanamayı geçen hafta 5+2 de gördüm Allah kimseye yaşatmasın çok kötü oluyor insan. Çok şükür kalp atışını da gördük. Kanama alanı da kapandı. Allah bir daha yaşatmasın. Acil şifalar olsun hepimize
Canım diyetysn kontrlnde olursan çok iyi olur senin içinde. Maşallah boyun uzun fakat eskisi gibi değil merak etme 20 kg almzsn dikkat edersen. Ben evllgn 1. Yılında 17 kilo almstm. Agustostn beri 13 kilosunu diyetysnle verdim hala onla devam edyrm. Arada menülerimi paylasrm seninle de. Bu ara bulantim başladı ;(
Bende İstanbuldayım anadolu tarafında. Pendik emsey hastanesine gidiyorum Neslihan Şeker e
plt aynı seviyelerde çıkmış
kalp atışını duyduk rahatladım renklide gösterdi fasulye kadar dedi ama popo baş bacak bariz belirgindi yaa bu nasıl mucize
Slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum buqün kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarımı aldım kanda herşey normal çok şükür idrar yolu enfeksiyonu vardı o halen devam ediyormuş ve ikinci kez üromisin kullanmak lazım dedi doktor böyle sorunu olupta kullanan var mı
Bilmiyorum ki canm İnan’ bende şaşırdım nasıl olcanı sana hiç vermemiş bana 2.kez verdi çözemedim ben bu doktorlarıSelam canım. Bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama bana ilaç vermedi doktorum bol su iç dedi. Endişe ediyorum bende ilaç kullanmak mı daha iyi kullanmamak mı kafam karışık :/
İyidi çok şükür canm tekrar kalp atısını dinledikcanım kendine dikkat etmen dışında bisey yok:) folik asidi ihmal etme, doktorun yapılacak bi şey olursa söyleyecektir:) güzel haberlerle gel
Canımm, naptın kontrolün nasıldı? Benim bulantılarım devam ediyor onun dışında iyiyim. 2 hafta sonra ikili tarama için gideceğiz. Merakla bekliyoruz işte:)
Bende de bulantı devam canım ama kusma pek yok. Gerçekten zordur anlıyorum sen kimseye kulak asma, herkesin bünyesi farklı sonuçta. Dinlenmeye çalış katı şeyler ye zamanla şiddetini azaltacaktır bulantılar. Kalp atışı için çok bekletmiş doktorun ama daha iyi olmuş, iki kontrol arası merakla yaşıyoruz bu sefer, kalbi atıyor mu, yaşıyor mu diye. Sakin sakin aralıklarla gitmek daha iyi. Ondan sonra 12.haftada gelmeni isteyecek tekrar , ikili tarama için.
Canım sen hamile kaldığın tarihi daha iyi bilirsin. Doktorlar herzaman büyük hesaplıyorlar. Tahmini doğum tarihini kendin hesaplamanı öneririm doktorun verdiği tarihte doğmuyorlar genelde 1 2 hafta yanılma payı oluyor. İlk zamanlar bebekler eşit büyüyorlarmış oyüzden kesin şu kadar haftalık diyebiliyorlarmış baş popo ölçümü yaptıktan sonraİyidi çok şükür canm tekrar kalp atısını dinledik
Gecen hafta dr 6+4 demişti bu hafta 8+5 dedi
Ben öncesinde 1 yıl ve şu anda Minegül hanıma gidiyorum genel anlamda memnunum biraz resmi ama onda doğum yapan 2 arkadaşım var iyi doktor olduğunu söylediler hatta bitanesi yeni doğum yaptı, biraz problemiymiş sanırım doğumu çok memnun kaldığını söyledi, bilginiz olsunMerhaba Ege şehir de Aygün Dr gittim .
Bende pendikte oturuyorum iyi bir hastane ve doktor arıyorum siz memnun musunuz?
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, progestan kullanıyorum ve sanırım regl tarihlerim şu an da
sabah çok çok az ve acik renkli pembe bir akıntı gibi bisey olmuş birdaha tekrarlanmadi gün içinde kontrol ettm yok ama genede size sormak istedim endiselenmeli miyim sizce kontrolume 2 hafta var daha
Teşekkür ederimYok cnm ben iki haftadır belki geçti progestan kullanıyorm günde 3 tne.. Kahverengi lekeler vardı pembe oldu kırmızı oldu çok kçük pıhtı bile geldi ama hala bsey olmadı çok şükür.. Sen uzan sürekli. Ayakta uzun süre kalma. Eğer artarsa rengi koyu olursa gidersn
Canim kusmanin kesilmesine cok sevindim insallah bulanti ve tiksintide biter biran once bu aksam bizde de manti var yoğurtlu :)Canım geç gördüm kusura bakma mesajınıkendin yapıyorsan daha da işkence olur eminim kıyamam yaa.. pilav üstü kuru yedim bu akşam gayet tok tuttu yanında da ayran bir de fırın da patates o da yağsız oluyo.. genelde çok sıkıştımmı makarnaya başvuruyorum bende çok güzel tok tutuyo ama domates yok salça bile yiyemiyorum o fena yapıyo benide.. bir kaç gündür çok şükür kusmam azaldı bulantım olsa da kusma çok olmadığı sürece en azından psikolojik açıdan mutlu hissediyorum kendimi..:) yemek yemek kadar güzel bişey yok :))
Kızlar devlette randevum vardi. Doktor doğru duzgun ilgilenmedi. Insulin ve d vitamoni icin endokrine godeceksin dedi . Kan istemedi yani. Ben su an 9 +3 üm. Ultrasonda dogru duzgun bakmadi cok kucuk falan dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Kâğıtta vermedi. Kalp atisi vs olmasa soylerdi degil mi ? Canimi cok sıktı ya. Mal oldum resmen
ben de kullaniyorum. ara lekelenme yasadigimda doktor haftalik proluton igne de ekledi. siz doktorunuza bir danisin derim.Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, progestan kullanıyorum ve sanırım regl tarihlerim şu an da
sabah çok çok az ve acik renkli pembe bir akıntı gibi bisey olmuş birdaha tekrarlanmadi gün içinde kontrol ettm yok ama genede size sormak istedim endiselenmeli miyim sizce kontrolume 2 hafta var daha
Baş popo ölçümü yaparak söyledi zaten. Bnm sat 14 ekim ama ona göre bebek çok çok küçük ki zaten bn adetim 13 15 gun gectikten snra anca idrar testinde gördm snra kan verdm 100 lü bir degerle öğrendm yani uzun lafın kısası gec döllenme oldugu için ne zaman hamile kaldm bilmiyormCanım sen hamile kaldığın tarihi daha iyi bilirsin. Doktorlar herzaman büyük hesaplıyorlar. Tahmini doğum tarihini kendin hesaplamanı öneririm doktorun verdiği tarihte doğmuyorlar genelde 1 2 hafta yanılma payı oluyor. İlk zamanlar bebekler eşit büyüyorlarmış oyüzden kesin şu kadar haftalık diyebiliyorlarmış baş popo ölçümü yaptıktan sonra
Cok uzuldum gercekten sabir diliyorum verende allah alan da insallah hakkinizda hayirlisi olsunbugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...
Günaydın kızlar.
Yine uykusuz br gece geçirdim. 3 gibi uyandım sürekli huzursuz bir türlü dalamıyorum siz de de var mı bu durum .? Gözlerim bile yanıyor şuan. İşe gidecek olsaydım 5 dk fazla uyusam diye bakardım.
Her gece 6 da gozumu pat diye aciyorum esim ise gidiyo 9 a kadar uyuyamiyorim ve hergece ruyalar görüyorum garip garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?