2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bu ilacı aile hekimim vermişti ama bende kendi kontrolüme kadar bekliycem kendi doktoruma sorar öyle kullanırım zararı olmaz dedi ama yinede riske atmaym ben genelde hiç ilaç vermiyorlarmış çünkü

Benimde öyle canm sağ kasığım ağrıyo genelde bazen sol ağrıyo rahim büyüdüğünden diyo doktorlar yinede kişiden kişiye değişebilir galiba

Benimde öyle canm sağ kasığım ağrıyo genelde bazen sol ağrıyo rahim büyüdüğünden diyo doktorlar yinede kişiden kişiye değişebilir galiba
Dün akşam gittiğim için doktora ve sorun görünmediği için çok telaş etmek istemiyorum ama insan en ufak şeydenn tedirgin oluyorr

Dün akşam gittiğim için doktora ve sorun görünmediği için çok telaş etmek istemiyorum ama insan en ufak şeydenn tedirgin oluyorr

Aynen canm bende öyleyim midem bulanınca geçse diyorum şimdi hiç midem bulanmıyo bişey mi oldu diyorum her şeyden bişey çıkarıyoruz :)

Canim kusmanin kesilmesine cok sevindim insallah bulanti ve tiksintide biter biran once bu aksam bizde de manti var yoğurtlu :)
İnşallah biter tatlım :) oh iyi gider o da iyi fikir aklımda bulunsun.. bizde de ıspanak kavurması ve vazgeçilmez yine Makarna :)))

Kızlar ben daha hiç kan testi yaptırmadım ya bu troitti vs baktıkları doktor verdi bir kağıt elime ama kusmalardan evden çıkamadım bi türlü gecikmiş olmuyorumdur inşallah

Aynen canm bende öyleyim midem bulanınca geçse diyorum şimdi hiç midem bulanmıyo bişey mi oldu diyorum her şeyden bişey çıkarıyoruz :)
Kesinlikle belirti olsa ayrı dert olmasa ayrı yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza

Merhaba,ben dün beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 0.100 sizce 1 -2 hafta sonra tekrar yaptırmalı mıyım ? Yani gebelik daha yeni mi oluşuyordur?

Ya ne güzel 3.bebiş Önceki gebeliklerinde bulantıların nasıldı? Şu bulantılar geçse de kendimize gelsek ya sersem tavuk gibiyim ben

Merhaba,ben dün beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 0.100 sizce 1 -2 hafta sonra tekrar yaptırmalı mıyım ? Yani gebelik daha yeni mi oluşuyordur?
Canım benim adetime1 hafta kala kan testinde 0.0 çıkmıştı hiç umudum yoktu 1 hafta sonra idrar testinde çift çizgi gördüm ve şok olmuştum. Adetine kaç gün var erken mi verdin kan?

Çok teşekkür ederim canım detaylı bilgi verdiğin için. Aklımda mutlaka, bir gidip görüşmem de fayda var. Çok teşekkürler.

Benim ilk bebegimde adetime 4 gun varken 0.40 cikmisti cok midem bulandigi icin beta yaptirmistim dr.lar gebelik yok dediler sonra adetim 3 gun gecti test yaptim pozitifti tekrar kana bakildi hamilelik cikti ama kimyasal oldu kanamayla dustu insallah sende hamilesindir bebegin insallah seninledir canim

Kızlar yarın sabah randevum var. Umarım bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım. Buna çok ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. Benim için dua edin
İnş hersey yolunda gider cnm kalp atışını duyar o minik kalbının atışını görürsün

Şimdi benim adet zamanım 5 gün geçti Aralık ayında adet görmedim ocağın 1 de pembe kanamam oldu ve 3 gün sürdü Kasım ayında da aynısı oldu bu ne olabilir acaba doktora gitmem gerekir mi ?

Şimdi benim adet zamanım 5 gün geçti Aralık ayında adet görmedim ocağın 1 de pembe kanamam oldu ve 3 gün sürdü Kasım ayında da aynısı oldu bu ne olabilir acaba doktora gitmem gerekir mi ?
Hamile misin test yaptın mı?

Canım 3aydır adet olmuyorsun yani doğru düzgün. Hafif pembe kanama oluyor kısa süreli anladığım kadarıyla. Hamile olsaydın en az 7haftalık hatta 9haftalık bile olabilirdin. Yeni hamile kalman içinde adet olman gerekli. Fakat olmamışsın neredeyse. kanda değerlerin çıkmamış hamile değilsin eğer sorduğun buysa. Herhangi bir idrar testiylede bakabilirsin. Kan sonuçlarını aldığında hemşirenin bilgi vermesi gerekiyordu. Bence haftaya tekrar kandan baktır içinin rahat etmesini istiyorsan. Adet düzensizliğin için doktora görün istersen. Forumda da konular mevcuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…