Merhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var, benimki biraz kronik gibi hep oluyordu bende. doktorum ilaç kullanmaktan yana değil. Bol bol su ve kefir içmemi önerdi ama bulantı olduğu için çok fazla içemiyorum..kafama da takmıyorum bir şey olsa doktor görür diye:)
Bu ilacı aile hekimim vermişti ama bende kendi kontrolüme kadar bekliycem kendi doktoruma sorar öyle kullanırım zararı olmaz dedi ama yinede riske atmaym ben genelde hiç ilaç vermiyorlarmış çünkü
Merhaba kızlarr size danışmak istiyorum. Yaklaşık 9 haftalık hamileyim. Dün akşam kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kanama alanı vs yok bebek iyi çok şükür Dün geceden beri sağ kasığımda sancı oluyorr bazen bacağıma da vuran bir ağrı. Akıntıı vs de yok aynı durumuu yaşayanlar var mı aranızda??
Kızlar ben daha hiç kan testi yaptırmadım ya bu troitti vs baktıkları doktor verdi bir kağıt elime ama kusmalardan evden çıkamadım bi türlü gecikmiş olmuyorumdur inşallah
Evet med-line a gidiyorum. Doç. Dr. 3 hafta sonra gel demişti. O da bugüne denk geliyor. Ama hiç boş randevu yokmuş. Ben de eşime göre salıya randevu aldım mecburen. Perşembe yerine salı olmuş oldu. 3. Çocuk olunca daha bi sabırlı oluyor bu konularda insan :) ama şu mide bulantıma bir çözüm olsa keşke .
Canım benim adetime1 hafta kala kan testinde 0.0 çıkmıştı hiç umudum yoktu 1 hafta sonra idrar testinde çift çizgi gördüm ve şok olmuştum. Adetine kaç gün var erken mi verdin kan?
Ben maltepeden geliyorm düşünün. Ablam, kuzenm, arkdşm, ablamn görmceleri herkes o hastanede doğum yaptı çok temiz ve güzel bir hastane. Hemşireler doktorlar bayan. Kendindoktorumdan da memnunum güler yüzlü iyi biri. Birde gülcan hanım var oda iyi ablamın doktoru. Ben öncesinden tanıdıgım için Neslihan Hanımı tercih ettim
Benim ilk bebegimde adetime 4 gun varken 0.40 cikmisti cok midem bulandigi icin beta yaptirmistim dr.lar gebelik yok dediler sonra adetim 3 gun gecti test yaptim pozitifti tekrar kana bakildi hamilelik cikti ama kimyasal oldu kanamayla dustu insallah sende hamilesindir bebegin insallah seninledir canim
Kızlar yarın sabah randevum var. Umarım bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım. Buna çok ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. Benim için dua edin
Kızlar yarın sabah randevum var. Umarım bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım. Buna çok ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. Benim için dua edin
Şimdi benim adet zamanım 5 gün geçti Aralık ayında adet görmedim ocağın 1 de pembe kanamam oldu ve 3 gün sürdü Kasım ayında da aynısı oldu bu ne olabilir acaba doktora gitmem gerekir mi ?
Şimdi benim adet zamanım 5 gün geçti Aralık ayında adet görmedim ocağın 1 de pembe kanamam oldu ve 3 gün sürdü Kasım ayında da aynısı oldu bu ne olabilir acaba doktora gitmem gerekir mi ?
Canım 3aydır adet olmuyorsun yani doğru düzgün. Hafif pembe kanama oluyor kısa süreli anladığım kadarıyla. Hamile olsaydın en az 7haftalık hatta 9haftalık bile olabilirdin. Yeni hamile kalman içinde adet olman gerekli. Fakat olmamışsın neredeyse. kanda değerlerin çıkmamış hamile değilsin eğer sorduğun buysa. Herhangi bir idrar testiylede bakabilirsin. Kan sonuçlarını aldığında hemşirenin bilgi vermesi gerekiyordu. Bence haftaya tekrar kandan baktır içinin rahat etmesini istiyorsan. Adet düzensizliğin için doktora görün istersen. Forumda da konular mevcuttur